Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020
Medzitým sa už rozhadali a most s SMK spolu nepôjdu, SMK pôjde s ďalšími dvoma maďarskými stranami - Spolupatričnosť a ešte akasi
Most a SMK sa nedohodli. Do parlamentných volieb pôjdu samostatne
https://www.aktuality.sk/clanok/734907/ ... amostatne/
Je iné, keď sem pustíme murárov alebo iných odborníkov, lekárov čo sa niekde prihlásia, sú posúdení, či ich tu treba a že tu chcú robiť na konkrétnom mieste za vopred dohodnutú mzdu že ho je treba alebo cudzincov bez papierov čo prichádzajú po zelenej hranici nevyučení, bez jazykových vedomostí, analfabeti čo chcú len sociálne dávky v Nemecku a Švédsku.
https://www.aktuality.sk/clanok/734907/ ... amostatne/
Je iné, keď sem pustíme murárov alebo iných odborníkov, lekárov čo sa niekde prihlásia, sú posúdení, či ich tu treba a že tu chcú robiť na konkrétnom mieste za vopred dohodnutú mzdu že ho je treba alebo cudzincov bez papierov čo prichádzajú po zelenej hranici nevyučení, bez jazykových vedomostí, analfabeti čo chcú len sociálne dávky v Nemecku a Švédsku.
Tak to je výborná správa. Viszlát oligarcha Világi. Viszlát orbánová mafia.beardie napísal:Medzitým sa už rozhadali a most s SMK spolu nepôjdu, SMK pôjde s ďalšími dvoma maďarskými stranami - Spolupatričnosť a ešte akasi
Ktorá strana ich tu chce priniesť? Žiadna. Celé je to len Harabinove/Kotlebove strašenie ľudí a šírenie klamstiev. Pokiaľ viem, tak si Slovensko plní svoje záväzky voči EU dobre a máme výborné vzťahy aj s Ukrajinou, ktorá kopu nelegálov zadrží už pred našimi hranicami, prípadne si berie naspať tých, ktorých zadržia naši policajti už na slovenskej strane.Cesar napísal:cudzincov bez papierov čo prichádzajú po zelenej hranici nevyučení, bez jazykových vedomostí, analfabeti čo chcú len sociálne dávky v Nemecku a Švédsku.
No ono by sa to dalo pekne vysvetliť na hornatom charaktere Slovenska. Väčšina obcí je tu, kde líšky dávajú dobrú noc a nálady sa začínajú meniť čím si bližšie k nejakému mestu, ale skôr väčšiemu, ako menšiemu, čo má viac ako 10 tisíc. A tam všade žijú dôchodci, alebo prestarlšie obyvateľstvo a ludia, ktorí radi žijú celý svoj život na jednom mieste a každá zmena, hoci aj vnímania je pre nich vysoko neprijateľná. No najviac je to vidieť v obciach, kde niečo nefunguje, tam už preberá žezlo ĽSNS, ja som si to napr. všimol v okolí Bytče, prápadne Kysúc, a takto by sa to dalo generalizovať na ďalšie doliny Slovenska. Či už to môžu byť problémy so zamestnanosťou, dopravnou situáciou, alebo zapeklitým stavom katastra, kde sú všetci ako jánošíci a keď sa ide niečo riešiť hneď vyskakujú ako banda lúpežníkov.ephramko napísal:Pre mňa je stále nevysvetlitelný ten vyslovene animálny strach niektorých ľudí pred hordami imigrantov. Jednak nechápem, ako môžu už 5 rokov žiť v tom, že sakra...ale už už zajtra sa sem určite dovalia...a za druhé mi nejde do hlavy, že tento animálny strach majú hlavne ľudia zo zabudnutých slovenských dolín, kde nechcú žiť ani miestni Slováci a húfne utekajú žiť na západ SR alebo západ EU. Typická práca fašistov, strašiť ľudí vymyslenou hrozbou a potom sa tváriť, že oni sú jediní, ktorí tú imaginárnu hrozbu vedia zastaviť. Pripomína mi to ten vtip o Janovi, ktorý stojí s palicou pri dedinskom potoku a chráni ho pred krokodílmi.
-
AllGoneDead
Medium Star
To som nezaregistroval. Ale bud klame, alebo ma nejaku "lepsiu" alternativu.DEVZYO1G napísal:A Drucker to hneď po tom poprel.
Myslel som ze SMK ma dost blizko k Orbanovi. A byt Orbanovou babkou nepovazujem za velke zlepsenie.Cesar napísal:Teraz po tom, čo sa Bugár a SMK sa definitívne nedohodli by bola zase šanca pre Matoviča dať sa s SMK do kopy, oni aspoň nie sú Ficove bábky.
Nemam dojem, ze by ludia zo Za Ludi alebo PS/Spolu mali potrebu rozbit stranu. Preferencie maju celkom dobre, hlavne Za Ludi rastie. Na rozdiel od Siete maju zatial potencial do buducna.Cesar napísal:Ja si myslím tiež, že po voľbách tu bude zase vládnuť Fico, keď im nevydajú počty tak dá na stôl milión a politické prostitútky sa pôjdu pobiť kto sa pridá skôr. A je dosť možné že sa pridá Boris alebo sa rozpadne Kiskova strana alebo od Beblavého odídu ako anno zo Siete.
Skor sa crta Smer + LSNS + SNS + Vlast. A keby trebalo, tak Kollar by mal svedomie ciste, ak by sa pridal.
A ešte vstupuje do boja aj zakladateľ a "krstný otec" štátu, Vladimír Mečiar.
https://domov.sme.sk/c/22247047/meciar- ... cabaj.html
Ešte chýba do partie Slota, Ľupták a Dzurinda a ponuka dosiahne maximum, že by kandidovali všetci čo v politike boli za posledných 30 rokov
https://domov.sme.sk/c/22247047/meciar- ... cabaj.html
Ešte chýba do partie Slota, Ľupták a Dzurinda a ponuka dosiahne maximum, že by kandidovali všetci čo v politike boli za posledných 30 rokov
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tazky tyzden o dvoch pseudovlastnecoch (Kotleba a harabin)
https://tazkytyzden.sk/tazky-tyzden-o-kotlebinovi
https://tazkytyzden.sk/tazky-tyzden-o-kotlebinovi
Podla mna sa moze stat nieco podobne ako pri PS/Spolu a Za ludi - aj Vlast moze kradnut hlasy hlavne LSNS, to som zvedavy ako potom zacnu utocit na Harabina, ked klesnu na 5%.
Harabin urcite dokaze ziskat aj hlasy nerozhodnutych, ale najblizsi su prave volici LSNS, potom este SNS a Smer.
Harabin urcite dokaze ziskat aj hlasy nerozhodnutych, ale najblizsi su prave volici LSNS, potom este SNS a Smer.
Ja som presvedčený, že Vlasť sa dostane do parlamentu na úkor SNS. Verím, že aj zarytý voliči SNS vidia aký je Danko hlupák a hodnotovo najbližšie im je určite Harabin, ten má oveľa väčší výtlak ako Danko
Zabúdaš na to, že veľa voličom SNS ide o to, že je to SNS (Slovenská národná strana) a je im úplne jedno, kto tú stranu vedie, hlavne že to nie je nejaký Maďar alebo Cigán. Plus aj debil ako Danko zvládne občas zapáliť sviečočku na pomníku, položiť veniec alebo natočiť videjko s vlajkou a to podporovateľom SNS úplne stačí. Jo a aby nebol drahý chlast a cigy... Žijem v časti krajiny, kde SNS nemá takmer žiadnu podporu, ale aj tu existuje miestna organizácia SNS a je tam jedna celá rodina, kde sa krížili asi sestry s bratmi, lebo všetci vyzerajú totálne rovnako (aj vzdialení príbuzní) a všetci sú nejakým spôsobom čudáci. A oni riešia len to, prečo sviečka svieti pod maďarskou sochou a nie pod slovenskou, že prečo je v miestnych novinách pár strán aj po maďarsky, prečo sa po 80. rokoch opravuje synagóga, keď slovenská socha potrebuje kamerový systém, chodia po Slovensku a prezliekajú sa za rôzne postavičky...a proste chu****. Reálne problémy mesta ich nezaujímajú, slovenskej politike rozumejú ako prváci na ZŠ. Tá rodina je podľa mňa typická esencia voličov SNS. Oni nikdy inú stranu ani voliť nebudú.
Spoiler
Jo a v každej vetve ich rodiny sú všetci synovia gejovia. Takže to len podporuje vedecké závery, že sexualita je geneticky podmienená...a moje domnienky, že u nich bolo hodne silné príbuzenské kríženie. Ale celkovo je to veľmi smutné. Keď som jednému z nich narovinu napísal, že o ňom viem a či mu nie je ľúto, že takto priamo podporuje politickú stranu, vďaka ktorej sa ľudia ako my nikdy nebudú mať na Slovensku dobre a že nikdy nebude môcť mať normálny život (manželstvo, deti), tak to poprel, lebo že on je určite hetero...
-
AllGoneDead
Medium Star
Este by som dodal, ze sa tu najde aj dostatok rusofilov. A kapitan je predsa dobry kamarat a ri*olizac na ruskom carovskom dvore.
A to kolko ludi realne veri tomu co povie by ta mohlo prekvapit
A to kolko ludi realne veri tomu co povie by ta mohlo prekvapit
O2H zanikla, ked maju Hari a Kapitan vychytavat rusofilov?
ephramko: Ja to chápem,takisto ako aj SMER,to je tvrdé jadro voličov ktorí si proste nevedia predstaviť voliť niečo iné...Ale tak myslím si,že ak bude vysoká účasť tak tých 5% podobne ako v 2012 nedosiahnu.Harabin už v prezidentských voľbách si uchmatol veľkú časť voličov SNS (rozumiem,SNS nemalo vlastného kandidáta) ale aj tak Harabin si už väčšiu časť udrží,je viac proslovenský ako Danko,ten určite stratí aj za to,že bol vo vláde s maďarmi
Podľa mňa by bolo ideálne kebyže sa do NRSR nedostane ani Danko ani Harabin. A nech si Kotleba má tých svojich 10% a nech svojim sprostým voličom vysvetľuje, že prečo ide do vlády s Ficom. Fašista, ktorý si celú kampaň posledné roky stavia len na boji proti EÚ a boji proti starému vedeniu tejto krajiny, má už teraz europoslancov, chce kandidovať spolu s Mečiarovou pravou rukou a ak všetko výjde tak ako má, tak Fico bude jeho drahý koaličný partner. To je dobrý gól.
Niektorí ľudia sú naozaj neskutočne sprostí a potrebujú len vodcu, ktorý im povie, koho nenávidieť a potom im je všetko jedno... Zvolia aj pedofila, ktorý oportunisticky mení postoje ako majster harakterov Béla. Cieľ dostať sa k štátnej kase za každú cenu.
Voľby 2020: Smer padá, rastie Kiska aj Harabin (30.10 - 6.11.2019)
Smer-SD 20,0
PS a Spolu 11,7
Za ľudí 10,6
ĽS Naše Slovensko 10,3
Sme rodina 7,0
SNS 6,8
KDH 5,7
OĽaNO 5,7
SaS 5,0 5,2
Most-Híd 4,1
SMK-MKP 3,5
Vlasť 3,0
Dobrá voľba 2,9
Máme toho dosť! 1,0
Smer-SD 20,0
PS a Spolu 11,7
Za ľudí 10,6
ĽS Naše Slovensko 10,3
Sme rodina 7,0
SNS 6,8
KDH 5,7
OĽaNO 5,7
SaS 5,0 5,2
Most-Híd 4,1
SMK-MKP 3,5
Vlasť 3,0
Dobrá voľba 2,9
Máme toho dosť! 1,0
Kto toto môže voliť... (pustite si to so zvukom).
https://www.facebook.com/watch/?v=2498125960305195
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zial nemam zvuk, ale dlhsie si vsimam ake su tie Harabinove bilboardy hrozne (typu Ukradli nam nasu vlast, vratne nasu vlast ludom,...) je to vysmech volicom. Podobne ako Kotlebove plne krestanskej lasky a znarodnenia podnikov.ephramko napísal:Kto toto môže voliť... (pustite si to so zvukom).
Nevydalo. A to mal Kotleba na sebe svoje sako pre šťastie.Už počas rozhovorov prišla médiám tlačová správa strany Vlasť o tom, že k spájaniu ĽSNS a Vlasti nedôjde.
Avšak Harabin potom vysvetľoval, že správu neposielal. „Cez ESET ste sa dostali do mojich poznámok, lebo ESET kontroluje všetko, a ste si moje poznámky preposlali,“ hľadal vinníka v nezvládnutej komunikácii s novinármi.
Kotleba tento postup označil za zvláštny a demonštratívne odišiel z tlačovej konferencie. „Mám ďalšie pracovné povinnosti,“ dodal.
„Bolo to dosť zvláštne, ja sa už vôbec nechcem na tom podieľať. Ďakujem pekne a dovidenia. Ďakujem, že si to mnohí novinári všimli,“ uzavrel Kotleba a konferenciu opustil bez podania rúk s Harabinom.
https://www.aktuality.sk/clanok/741097/ ... onferencie
To akože Harabin používa ESET?
Čiže z Harabinovich peňazí ktoré platí ESETU sa financuje napríklad aj PS
Čiže z Harabinovich peňazí ktoré platí ESETU sa financuje napríklad aj PS
Ta tlacovka bola riadny bizar
Hlavne od 21:00 je to celkom vtipne ked tam pan sudca ostane sam a snazi sa vysvetlit billboardy, to ze vlastne nie je clenom strany a e-mail o vysledkoch rokovania.
A napriklad v 13:25 Kotlebovi spadne mobil na zem ked pozera na cas pocas toho ako Harabin vyklada svoje bludy. Cele zle
https://www.facebook.com/StranaVlast/vi ... 324493992/
A napriklad v 13:25 Kotlebovi spadne mobil na zem ked pozera na cas pocas toho ako Harabin vyklada svoje bludy. Cele zle
https://www.facebook.com/StranaVlast/vi ... 324493992/