Päsťami bili obesenú mačku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

nemam rad macky ale toto riesenie "macacej otazky " sa mi zda byt prilis radikalne :?
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

nechel by som byt ta macka
ale macky sa kopali aj 10 rokov do zadu tak jak aj teraz
teraz to seci tocia na mobil a robia z toho vedu
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Opak napísal:to je dobré
ja som raz chcel mačku hodiť do mláky......ale nedokázal som to...priznám sa že sa aj za to hanbím....ale nemal som nato hodiť ju tam a nieto ju obesiť a boxovať do nej....nato mám brata :P
presne ..neviem ale raz mi kamarat daco povedal v tom zmysle ze chyt macku za chvost a ja som bol zhrozeny co to povedal tahat macku za chvost som nemohol ne boxovat.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Este len dodam ze takyto incident by sa v AMERIKE nikdy nestal. :P
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

den333 napísal:tak akoze macka je tiez zivi tvor a ma pravo zit a takyto hajzli nech radsej zdochnu....
ale?? takze macka je zivy tvor a ma prvo zit ale tie deti pravo na zivot nemaju? tak nejak si to myslel? kolko mas rokov lebo vidim ze v tom nemas nejak jasno? na jednej strane kritizujes tych sopliakov za to co urobili a na druhej strane pises ze by si to iste urobil aj ty, len nie s mackou ale s nimi

\\edit: aha uz vidim... 14rokov :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Opak napísal:to je dobré
ja som raz chcel mačku hodiť do mláky......ale nedokázal som to...priznám sa že sa aj za to hanbím....ale nemal som nato hodiť ju tam a nieto ju obesiť a boxovať do nej....nato mám brata :P
Rytmusovi slo o uputanie pozornosti, vies? :wink:
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

p4ra: Neviem ako teba, mna rodicia vychovavali s uctou k ZIVOTU. To je jedno ci k ludskemu, zvieraciemu, pre boha, ved VSETCI predsa mame PRAVO NA ZIVOT. Ja som sa v detstve teda hravala inak, chodila som na pieskovisko, vozila som sa na BMX, ale nikdy som nieco take nerobila a ani nechapem, ako to moze niekto robit. Ved to nie je sranda, je to ubohe.
K teme: Uz som asi povedala vsetko, snad len, je to primitivizmus. Ubohy, bezvladny tvor, ktory ma oproti ludom minimalnu (nulovu) sancu obranit sa, zavesit niekde na strom a vyburit sa na nhom. Pre boha, radsej ublizujte sebe, ak Vam to robi radost.
A to, ze media rozpytvavaju BLBOST, fakt no comment. KTO TO RIESI? NIKTO... LEBO PRE VSETKYCH JE TO BLBOST. :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

.I.LoVe.lOvE. napísal:p4ra: Neviem ako teba, mna rodicia vychovavali s uctou k ZIVOTU. To je jedno ci k ludskemu, zvieraciemu, pre boha, ved VSETCI predsa mame PRAVO NA ZIVOT. Ja som sa v detstve teda hravala inak, chodila som na pieskovisko, vozila som sa na BMX, ale nikdy som nieco take nerobila a ani nechapem, ako to moze niekto robit. Ved to nie je sranda, je to ubohe.
Sorry, so vsetkou uctou, ale neviem, ze ci si blba alebo mas potrebu sa do mna naviazat, no precitaj si este raz, co som pisal a potom na mna reaguj. Ved som povedal, ze to nepodporujem, ze sa mi to jasne nepaci a som sa tu snazil nieco uplne ine vysvetlit.

Aj ja som sa vozil na BMX (a presiel som s nim napr. slimaka), chodil som na pieskovisko (a zabil som chrobaka, ked mi liezol po hrade), atd. a nerobi to zo mna o nic menejcenneho cloveka, ako si ty alebo ktokolvek iny. A tiez necitim ziadnu psychicku ujmu alebo problem so zaradenim sa do spolocnosti, lebo som toto robil, ako dieta.

Na doplnenie, jeden z mojich citatov, 2 strany dozadu:
Pre zopakovanie ja NIE SOM za to, co tie deti spravili a NESCHVALUJEM a NEPODPORUJEM to. Ale sere me zbytocna celoslovenska medializacia totalnej hovadiny.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

.I.LoVe.lOvE. napísal:p4ra: Neviem ako teba, mna rodicia vychovavali s uctou k ZIVOTU. To je jedno ci k ludskemu, zvieraciemu, pre boha, ved VSETCI predsa mame PRAVO NA ZIVOT.
s prvou polovicou o ucte k zivotu suhlasim ale za tym to je jedno je to ina spust... to akoze vyznelo to tak ze mas rovnaku uctu k zvieraciemu ako k ludskemu zivotu :o
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

SRneC napísal:s prvou polovicou o ucte k zivotu suhlasim ale za tym to je jedno je to ina spust... to akoze vyznelo to tak ze mas rovnaku uctu k zvieraciemu ako k ludskemu zivotu :o
Nie, ale mam uctu k obom a nemam sklony ublizovat fyzicky ani jednemu z nich
a p4ra: ja som sa len chcela vyjadrit k tomu detstvu. Blba nie som, citala som tvoje posty, chcela som len povedat, ze ja to neschvalujem. To je jedno kedy, ale robil si to. Samozrejme, clovek zmudrie, ale chces aby to robili aj tvoje deti? :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nechcem, aby to robili samozrejme, lebo s terajsim rozumom to nepokladam za spravne. A akokolvek im to budem vysvetlovat, ked to budu male deti, tak tomu asi tazko predidem. Ani ku mne rodicia nechodili s tym: "Hej synak, tam je macka, bez ju chytit a chod ju utopit do mora, lebo je to spravne a budes sa pri tom naramne zabavat.", ale som to spravil preto, lebo to robili aj ine deti a myslel som si, ze je to spravne, resp., ze je to zabavne v tej dobe. Ak to moje dieta spravi, tak jasne, ze to neostane bez povsimnutia a posnazim sa mu to vysvetlit, ako najlepsie budem vediet, ze to nie je spravne.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

kupo napísal:ale?? takze macka je zivy tvor a ma prvo zit ale tie deti pravo na zivot nemaju? tak nejak si to myslel? kolko mas rokov lebo vidim ze v tom nemas nejak jasno? na jednej strane kritizujes tych sopliakov za to co urobili a na druhej strane pises ze by si to iste urobil aj ty, len nie s mackou ale s nimi

\\edit: aha uz vidim... 14rokov :)
jasne ze maju pravo zit ked sa spravaju normalne ale ked robia taketo ch*j*viny...ja viem ze aj ja mam 14 rokov tak ako oni ale toto by som urcite nespravil pretoze este mam trosku rozumu v hlave...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

To video je nechutne, asi ako to bolo nedavnmo s tym upalenim macky.

Ak si myslite, ze je to uuplne normalne v detstve topit macky a pod, tak ste asi neni normalni vy. Ja som to nikdy nerobil, nikdy ma to ani len nelakalo, ak to spravil niekto v mojom okoli vynadal som mu a hnusilo s ami to este viac. Ludia toto robia velakrat, namiesto toho aby si priznali, ze nieco co robia je nechutne rasej povedia, ale ved je to normalne a prirodzene. A to je prave ta chyba ludi, ze pani tvorstva, ha, jasne. Clovek ma schopnost rozmyslat a to, prave to je to co ho robi tym najhorsim zivocichom na svete, to je to preco robi tie najhorsie veci a potom si ich sam sebe ospravedlni podobnymi recami ako tu predviedlo v tejto diskussi viacero z Vas. Ak zviera zabije zviera, je to pudove, jeho myslou neovladane. To je to, ako ked sa ludske dieta ide kojit. Proste to robi, ale nepremysla nad tym, co a preco robi. To je prirodzene, pudove. To, ake svinstva su ludia schopni robit, to ako su si schopni to ospravedlnovat samy pred sebou, to je vysledkom toho ich rozmyslania, rozumu....

Clovek co robi dobre? Nici tuto planetu a mysli si, ze ma na to pravo. Ludia sa zabijaju nie preto, ze by muslei kvoli potrave, ale kvoli tomu, ze ich rozum im to povedal, nie pudy.

Tu nejde o to, ze si nevazim sam seba, ide o to, ze som jednym z tvorov, ktore nicia tuto Zem a myslia si ze maju na to pravo. Ja sa nehanbim si to priznat a ani nehladam ospravedlnenia, lebo to tak skratka je. Clovek uz tento svet vybudoval tak, ze sa z tohto systemu dostat neda...to je to smutne.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Vigor: preco sa rovno nezabijes? ved ty si clovek a si taky strase zly zivocich, cize keby si sa zabil tak by si vlastne urobil pre prirodu dobre, uz by si nemusel nsit ziadne oblecene z umelych vlaken, nepouzival by si spreje, auto, ziadne ropne produkty. Pomohol by si tym prirode. :roll:
a ehm sorry, ale uz som nevydrzal :P btw plati pre vsetkych co si myslia ze zivot cloveka je horsi ako zivot macky

A ESTE RAZ SI PRECITAJ PRISPEVKY HORE NIKTO Z NAS TO NESCHVALUJE A ANI NEVRAVI ZE JE TO NORMALNE, ALE JE TO POMERNE BEZNY JAV, TO ZE TY SI VYRASTAL V INOM SVETE AKO OSTATNI NEZNAMENA ZE TEN INY SVET JE ZLY, ZE VSETCI INY SU PRIMITIVY. :roll:

kurnik a to som si myslel, ze po dnesnom vydarenom dni ma uz nic nenastve :P
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

miki, ale si mi dal, doteraz to rozdychavam :roll: . Tvoj posledny prispevok mal relativne dost slov ale nepovedal si nim takmer nic. Ja som vyrastal v inom svete? To, ze nepovazujem tyranie zvierat za benzu sucast detstva robi zo mna niekoho z ineho sveta? Toto uz je vazne chore.

To s tym, ze sa mam rovno zabit si si mohol odpustit, alebo aspon precitat vsetko co pisem. Ja si svoj zivot vazim, no aspon sa nesnazim tvarit, ze nevidim sucastou akej "nadradenej" skupiny som.

Skratka, pride mi chore mysliet si ze som nieco viac, ked som pre tento svet urobil oproti zvierata viac len to, ze ho nicim.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

hovada hnusne skarede. keby som toto videl. zeby som isiel okolo ta ich zmaltim. neznasam takych imbecilov. rozkopat im tie ich zasrane rite
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Vigor napísal:miki, ale si mi dal, doteraz to rozdychavam :roll: . Tvoj posledny prispevok mal relativne dost slov ale nepovedal si nim takmer nic. Ja som vyrastal v inom svete? To, ze nepovazujem tyranie zvierat za benzu sucast detstva robi zo mna niekoho z ineho sveta? Toto uz je vazne chore.
Ne to som tak nemyslel ... myslel som to ze si vyrastal v inom svete ako ti, co to nepovazuju az za nieco tak nehorazne nenormalne a nepozeraju na to akokeby objavili teplu vodu ... Btw urcite si z ineho sveta ako som ja ;) nebolo to myslene ako urazka .
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

V poho, ziadne urazky tu predsa nevedieme :) .

Iny svet. Je to mozne, ja Ta nepoznam, len si neviem predstavit v akom svete sa to povazuje za normalne...ak mas zaujem mi tie nase rozdielne svety vysvetlit, kludne napis SS, som celkom zvedavy ked Ti mam pravdu povedat :) .
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

je to dost smutne ze niekto mysli ze su taketo veci zabavne...
barrish
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa barrish »

mozno si to ta macka zasluzila ... :arrow: sry
Napísať odpoveď