a myslel som to ako vtip, tak to neber prilis vaznePresne tak, zvieratá si zoberú toľko jedla koľko potrebujú...
Päsťami bili obesenú mačku
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
al aj tak je imho blbost , ze jedia len kolko potrabuju a s tou obezitou, ako argument je to irelevantne , lebo jedia kolko mozu, prave preto, niektore domace zvierata su obezne, volne v prirode sa nieco take nestane, lebo tamnemaju take mnozstvo potravy, a clovek ma potravy kolko chce, praveze clovek keby ludia boli taki ako su zvierata tak by bolo komplet vsetci obezny ... tolko moj nazor na argument "obezita ludi "
-
krupica_dnb
Medium Professional
fajn takze ty si podla mna tulavy k*k*t, nepoznam ta, nepacis a mi tak ta obesim a rozyebem ta hej? a vlastne aj tak by si mozno zomrel zajtra...Martinspeed napísal:ale oni tu macku nezabili ved si videl ze sa nehybala,a ked nikomu nepatrila, tak bola tulava a tulava macka nevesti nic dobre, len choroby a besnoty a kadeco by ju postihlo alebo uz postihlo...takze to treba brat tak, ze ved neni mojaale ne srandujem :Dna svete umre kazdych 5min jedna macka a to prehanam
EDIT// teraz som si sponenul ako som zabil hada skrtica, mi vosiel pod koleso bicykla, sa divim ze to este neni na Bleskovkach, skoda ze som nemal kameru...asi tak na mna vplyva tato tema, len s tym rozdielom ze ta macka uz bola chcipnuta
Synak beres to dost divne, to ze bola tulava hned neznamena ze by mi pojedla celu rodzinu
kazde 3 sekundy zomrie dieta odhladu, taxi to porovnaj s mackami, alebo davaj seriozne argumety
naozaj? no to su asi nejake nove zakony...okrem toho sa v tejto teme objavilo aj video macky zaziva upalenej, takze myslim si ze tu len kkti nemaju co robit tak si to vybyjaju na zvieratachMartinspeed napísal:ale oni tu macku nezabili ved si videl ze sa nehybala,a ked nikomu nepatrila, tak bola tulava a tulava macka nevesti nic dobre, len choroby a besnoty a kadeco by ju postihlo alebo uz postihlo...takze to treba brat tak, ze ved neni mojaale ne srandujem :Dna svete umre kazdych 5min jedna macka a to prehanam
EDIT// teraz som si sponenul ako som zabil hada skrtica, mi vosiel pod koleso bicykla, sa divim ze to este neni na Bleskovkach, skoda ze som nemal kameru...asi tak na mna vplyva tato tema, len s tym rozdielom ze ta macka uz bola chcipnuta
-
Martinspeed
Medium Expert
ale tato tema je o macke ktoru zaesili a bili, nie o tej pred mesiacom co priviazali a zapalili, to teda odsudzujem, lebo to bolo nechutne a bola ziva, ale ja som teraz komentoval toto videoSheep napísal:naozaj? no to su asi nejake nove zakony...okrem toho sa v tejto teme objavilo aj video macky zaziva upalenej, takze myslim si ze tu len kkti nemaju co robit tak si to vybyjaju na zvieratach
Trestny cin tyrania zvierat- pre mna nic viac, nic menej. Pokial boli chlapci maloleti, prejdu bez ujmy, pokial mladistvi, mozu vyfasovat polovicu riadnej trestnej sadzby, avsak pri mladistvych sa spravidla uklada trest odnatia slobody s podmienecnym odkladom jeho vykonu- takze prakticky opat bez ujmy. A vycapenie toho videa na bleskovkach je len dokaz o hyenizme medii tohto typu- jednoducho urobit senzaciu z kazdeho hovna, hlavne nech hovno co najviac smrdi, aby boli ludia "sokovani".
-
p4ra
Redeemer
Tak toto by som od teba necakal. Zhodneme sa v tom maximalne a cely cas som chcel povedat len toto. K+Tomasito napísal:A vycapenie toho videa na bleskovkach je len dokaz o hyenizme medii tohto typu- jednoducho urobit senzaciu z kazdeho hovna, hlavne nech hovno co najviac smrdi, aby boli ludia "sokovani".
-
Lord PROXI
King
to myslis vazne?? hovoris ze je chore ked deti zavesia MACKU na lano a boxuju do nej... a teraz si napisal ze ty by si zavesil DETI na lano a bil ich.... ano mas pravdu kde ten svet spejeden333 napísal:ja by som tie deti zavesil na lano a bil by som ich pastami...sak toto je uz fakt chore kde ten svet speje...chudak cica