Kriminalita co sa tyka vrazdy cloveka je vacsinou opodstatnenou vecou(vybavovanie si uctov), nedbalost alebo nehoda. No ale aby niekto len tak chitil dakoho a zapalil ho na ulici, uje**** sa natom a natacal to som este nevidel. Zatial co tito skrachovanci zabijaju zvierata ciste zo zabavy a imbecility. Ked sa na taketo videa divam, uplne ma vyvedu z miery.miki690 napísal:Uplne suhlasim, sediet za zviera ako za cloveka je trochu cudne... Urcite by sa mali trestat pripady tyrania zvierat, ale zasa nerobme z toho az taku tragediu ... vela ludom sa priepikli ovela vecsie svinstva a nikoho to teraz netrapi. Aj ja som za VPP pri takychto veciach .
Päsťami bili obesenú mačku
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm no ak myslis ze je normalnejsie z nejakeho dovodu zabit cloveka ako bezdovodne zabit psa tak ja tento nazor nezdielam. Inac je pomerne dost takyhto ludi co sice nemusia zabijat pre zabavu ale staci ze zmlatia kazdeho co sa na nich len pozrie...Sheep napísal:Kriminalita co sa tyka vrazdy cloveka je vacsinou opodstatnenou vecou(vybavovanie si uctov), nedbalost alebo nehoda. No ale aby niekto len tak chitil dakoho a zapalil ho na ulici, uje**** sa natom a natacal to som este nevidel. Zatial co tito skrachovanci zabijaju zvierata ciste zo zabavy a imbecility. Ked sa na taketo videa divam, uplne ma vyvedu z miery.Tym deckam v tych videach proste rozbit pisky a posadit ich do cely nic ine si nezasluzia.
V mojom pripade sa pohorsujem nad tym, ze zviera zabiju tym, ze ho umucia. Inak kym je smrt rychla tak to viem prezit a aj u ludi sa to posudzuje takto. Kazdy, kto niekoho brutalne zabije moze cakat o dost vyssi trest ako ked sa vrazda stane pri impulzivnom konani a druhy zomrie po jednom bodnuti kuchynskym nozom.miki690 napísal:Hmm no ak myslis ze je normalnejsie z nejakeho dovodu zabit cloveka ako bezdovodne zabit psa tak ja tento nazor nezdielam. Inac je pomerne dost takyhto ludi co sice nemusia zabijat pre zabavu ale staci ze zmlatia kazdeho co sa na nich len pozrie...
-
PACO8
Light Professional
To je vsetko toto chore, pastami bili obesenu macku, upalili macku za ziva alebo co bolo teraz v novinach upalili psa za ziva. Tito ludia su psychicky chori a casto z nevysporiadanych rodin, ale videl som aj pripady kedy robili taketo veci (nie take brutalne a zviera prezilo) cisto len z frajeriny aby sa ukazali aky su oni machovia.
A to ze ci by sa malo za smrt zvierat sudit ako za smrt ludi? To urcite nie, predsa len clovek je nieco ine ako zviera aj ked sa k nim casto znizujeme.
Clovek je vraj najvyspelejsim zivym tvorom na tejto planete, ale svojimi skutkami a spravanim sa len tazko priblizujeme tejto frazi, casto sme horsi ako zvierata a to je do placu
A to ze ci by sa malo za smrt zvierat sudit ako za smrt ludi? To urcite nie, predsa len clovek je nieco ine ako zviera aj ked sa k nim casto znizujeme.
Clovek je vraj najvyspelejsim zivym tvorom na tejto planete, ale svojimi skutkami a spravanim sa len tazko priblizujeme tejto frazi, casto sme horsi ako zvierata a to je do placu
-
miki690
Medium Professional
PACO8: Myslim ze media zverejnovanim tychto veci situacii nijako nepomahaju, akurat davaju navod takym faganom co maju robit . Tych zasranov co to robia treba nejako potrestat, ale naco to takto rozmazavat ? pomoze to nejako riesit situaciu ? nezda sa mi skor stale toho pribuda viac.
este mam pocit ze ked sa zo vsetkeho budu robit taket tragedie, tak zachvylu budu clanky o tom ako som brutalne zavrazdil bezbranneho komara ked mi sedel na ruke a potom za to dostanem 10 rokov na tvrdo
este mam pocit ze ked sa zo vsetkeho budu robit taket tragedie, tak zachvylu budu clanky o tom ako som brutalne zavrazdil bezbranneho komara ked mi sedel na ruke a potom za to dostanem 10 rokov na tvrdo
tak, tak ako pises... sku***syni... ti chlapci asi (na 100%) nemaju nieco v hlave v poriadku... ja by som za taketo veci posielal do vezenie, bez ohladu na to, ci ma ten hajzel 18, ci nema...
//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 9:17 )
ja by som takemu typkovi, co tyral psa, robil to iste, co on robil tomu psovi... a mna by nezaujimalo, ako velmi by rodicia prosili, aby mu bolo odpustene atd...
//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 9:17 )
moc?schw33k napísal:ale ísť sedieť za psa ? to je podľa mňa moc...
Najviac "milujem" tych ludi co povedia sak je to len pes preboha ale však ten pes ma take iste pravo žit na tejto planete ako my to že sme najinteligentnejši druh (no pri tych videach a spravach to tak niekedy fakt nevizera
) nam akože dava právo zabit/týrat len tak pre zabavu? alebo vysekavat statisice hektarov lesov (ktore paradoxne "makaju" pre nas) len preto ze sa chce nejaky dalsi kkt nabalit?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
To si trafil klinec po hlavicke faktSheep napísal:za toto moze hlavne tato sku*vena doba, sak co inspirovali sa "paradnymi" videami z internetu a mozme to vyskusat aj my
ide tu o to, kto ma aky vztah k zvieratam... niekto ma vacsi, niekto mensi a niekto (ako napriklad ty ko*ot co onich pisu) ziadny.schw33k napísal:no keď myslíš, tak si to mysli
//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 19:39 )
a teba keby si bol neposlusny/zly/proste robil to, co nemas a by ta niekto chytil, dokopal, ci zabil len tak? a keby to takto chodilo vo svete? kde to sme kur*a?gego napísal:tolko nafukanosti ... to ze prasata zabijaju obuchom sekery nik nenapise ... kolko psov som osobne zaskrtil holou rokou priznam si a nehambim sa za to ... mam psa jack rusel teriera uz rok a ten pes ma disciplinu ... len premyslam nad tym ako sa dneska ludia nad kadecim pohorsuju ...