kto ich poznate chodte ich zabit
Päsťami bili obesenú mačku
Najviac "milujem" tych ludi co povedia sak je to len pes preboha ale však ten pes ma take iste pravo žit na tejto planete ako my to že sme najinteligentnejši druh (no pri tych videach a spravach to tak niekedy fakt nevizera
) nam akože dava právo zabit/týrat len tak pre zabavu? alebo vysekavat statisice hektarov lesov (ktore paradoxne "makaju" pre nas) len preto ze sa chce nejaky dalsi kkt nabalit?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
To si trafil klinec po hlavicke faktSheep napísal:za toto moze hlavne tato sku*vena doba, sak co inspirovali sa "paradnymi" videami z internetu a mozme to vyskusat aj my
ide tu o to, kto ma aky vztah k zvieratam... niekto ma vacsi, niekto mensi a niekto (ako napriklad ty ko*ot co onich pisu) ziadny.schw33k napísal:no keď myslíš, tak si to mysli
//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 19:39 )
a teba keby si bol neposlusny/zly/proste robil to, co nemas a by ta niekto chytil, dokopal, ci zabil len tak? a keby to takto chodilo vo svete? kde to sme kur*a?gego napísal:tolko nafukanosti ... to ze prasata zabijaju obuchom sekery nik nenapise ... kolko psov som osobne zaskrtil holou rokou priznam si a nehambim sa za to ... mam psa jack rusel teriera uz rok a ten pes ma disciplinu ... len premyslam nad tym ako sa dneska ludia nad kadecim pohorsuju ...
-
erytrocyt
VIP
Podľa môjho názoru to je spôsobené nedostatočnou pozornosťou rodičov svojim deťom.
Ak mi raz matka v detstve všepí, že nesmiem ubližovať živým tvorom, tak robiť nebudem. Ale ak mi to matka v detstve dostatočne nevysvetlí, nebudem to brať ako niečo zlé, ale ako niečo čo je v pohode.
Takýchto magorov by mali zatvárať.
Ak mi raz matka v detstve všepí, že nesmiem ubližovať živým tvorom, tak robiť nebudem. Ale ak mi to matka v detstve dostatočne nevysvetlí, nebudem to brať ako niečo zlé, ale ako niečo čo je v pohode.
Takýchto magorov by mali zatvárať.
Dajme tomu ze ho nemaju, ale preco? myslis ze spolocnost ich onho pripravila...Sheep napísal:ako mozes o takychto ludoch co i len povedat ze maju vlastny usudok
Vela ludi tu sklonuje vychovu rodicov, s tym sa stotoznujem, kurnik ved mne skoro srdce puklo ked som sa dozvedel ze mojho suseda (20 rokov) fenka sa stale posti ked pride domov, ten moj sused. Ked bola mlada a postala sa doma tak ju bil a toto je nasledok. Ked som mu to vytikal tak, si ju zobral ku sebe a zacal sa s nou hrat a dokazovat mi ze je vsetko v poriadku, tak mi z neho bolo este viacej zle...
A vies co mozno ho nemaju, nikto im ho nevstiepil za mladosti do hlavy, ale s nazorom ze by videa na youtube menili spolocnost tiez nemozem suhlasit...
To mas uplnu pravdu, najprv to vyzeralo tak, ze si vegetarian, ale nakoniec tam dobre padol ten dodatok, ze pre zabavu. Prave preto nemam rad ani bycie zpasy a podobne blbosti, ved ludia sa vedia zabavit aj sami, tak preco pri tom este aj zabijat zvierata?JV napísal:Najviac "milujem" tych ludi co povedia sak je to len pes preboha ale však ten pes ma take iste pravo žit na tejto planete ako my to že sme najinteligentnejši druh (no pri tych videach a spravach to tak niekedy fakt nevizera) nam akože dava právo zabit/týrat len tak pre zabavu? alebo vysekavat statisice hektarov lesov (ktore paradoxne "makaju" pre nas) len preto ze sa chce nejaky dalsi kkt nabalit?
S tymi stromami je to horsie, ale udajne uz vyrub znizuju, tak uvidime...
ani mne nikto nikdy nedaval do hlavy aby som nebil zvierata a nikdy som to nerobil, ano raz sa stalo som strielal z airsoftovej pistole a nahodou to holub dostal rovno do oka, ale prezil to nakoniec...inak k schvalnemu ublizovaniu zvierat som nikdy nepristupil a nikdy to nepodporoval ci realizoval, proste kto to robi si zasluzi zavesit za gule do prievanu alebo zastrelit hoRetne napísal:Dajme tomu ze ho nemaju, ale preco? myslis ze spolocnost ich onho pripravila...
Vela ludi tu sklonuje vychovu rodicov, s tym sa stotoznujem, kurnik ved mne skoro srdce puklo ked som sa dozvedel ze mojho suseda (20 rokov) fenka sa stale posti ked pride domov, ten moj sused. Ked bola mlada a postala sa doma tak ju bil a toto je nasledok. Ked som mu to vytikal tak, si ju zobral ku sebe a zacal sa s nou hrat a dokazovat mi ze je vsetko v poriadku, tak mi z neho bolo este viacej zle...
A vies co mozno ho nemaju, nikto im ho nevstiepil za mladosti do hlavy, ale s nazorom ze by videa na youtube menili spolocnost tiez nemozem suhlasit...
.....,,Pri zvieratách neexistuje hanobenie mŕtveho, takže ak ju chlapci našli mŕtvu alebo uhynula pred ich očami a až potom ju zavesili, v dôsledkoch to pre nich nič neznamená. "......
NO tak toto je už dosť kruté..veď predsa aj zvieratka sú živé bytosti dokážu cítiť a myslím si že maju právo na dostojne zaobchádzanie hoci aj s ich telami po smrti

NO tak toto je už dosť kruté..veď predsa aj zvieratka sú živé bytosti dokážu cítiť a myslím si že maju právo na dostojne zaobchádzanie hoci aj s ich telami po smrti
Nesuhlasim s nazorom, ze pre takychto parchantov je postacujuci iba vykon VPP. Ale ani s odnatim slobody, kedze takito spratkovia nie su hodni si "uzivat" vazenskeho komfortu za nase peniaze. Malo by sa to vyriesit zlatou strednou cestou, a to takou poriadnou nakladackou v podani tridsiatich ran trstenicou po chrbate, pricom by si hned rozmysleli zopakovat podobne zverstvo. Tu nejde o to, kolko ma kto rokov, ja som mal tiez 13, 15, 18 a nikdy som nevykonal podobny ohavny cin. Nie som zastancom nasilia, ale je zrejme, ze inak sa to riesit neda a je hrozba, ze ked dokazu robit toto v takom veku, coho budu schopni ked vyrastu. Cize ziadne vazenie, tres tsmrti
ale poriadna stiplava pusinka, dokym by sa sami nevyhybali nevinnym zvieratkam velkym oblukom. Samozrejme pri vykone VPP poriadny dozor a pri neuposluchnuti "svac" mu jednu po chrbate. Ale je to rozsiahly a komplikovany problem, ale v jednoduchosti by to mohlo takto fungovat. Este dodam, neslo by tu o fyzicke poskodenie pachatela (lamanie, sekanie...), ale taky poriadny vyprask nikomu neublizi a kazdy si ho zapamata. Chyba nam ucta k vsetkemu zivemu, skoda!
neviem...je rozsekanie na kusy, rozomletie mäsa do hamburgerov, vysmážanie, pečenie, varenie, údenie, zmrazenie, pojedanie dôstojné zaobchádzanie s telami zvierat? je párok dôstojný?x-nina napísal:.....,,Pri zvieratách neexistuje hanobenie mŕtveho, takže ak ju chlapci našli mŕtvu alebo uhynula pred ich očami a až potom ju zavesili, v dôsledkoch to pre nich nič neznamená. "......
NO tak toto je už dosť kruté..veď predsa aj zvieratka sú živé bytosti dokážu cítiť a myslím si že maju právo na dostojne zaobchádzanie hoci aj s ich telami po smrti![]()
Ja som to nemyslela až takKaonashi napísal:neviem...je rozsekanie na kusy, rozomletie mäsa do hamburgerov, vysmážanie, pečenie, varenie, údenie, zmrazenie, pojedanie dôstojné zaobchádzanie s telami zvierat? je párok dôstojný?
-
miki690
Medium Professional
Mas pravduKaonashi napísal:neviem...je rozsekanie na kusy, rozomletie mäsa do hamburgerov, vysmážanie, pečenie, varenie, údenie, zmrazenie, pojedanie dôstojné zaobchádzanie s telami zvierat? je párok dôstojný?
to co napisala x-nina je dost najivne.
Myslim si ze sa takymto pripadom venije prilis velka pozornost. Taketo pripady sa neobjavili zrazu teraz ... to tu bolo uz velmi davno , nieje to sposobene modernou dobou, ale nedostatocnou vychovou. Moderna doba ma na to jedine taky vpliv, ze to niekto natoci mobilom, a niekto to zacne rozmazavat na nete. Moderna doba sposovuje to ze decka chodia ozrate po meste a nie ze zebijaju macky, lebo toto tu bolo vzdy, len kiektori z vas to nevideli, lebo zili v inom prostredi.
// DeFeAt : vitaj v realnom svete.