Patria podla vas zeny do armady?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Patria podla vas zeny do armady?
Myslim, ze otazka je jasna. Nemyslim teraz na tie co sedia za stolom v kancelarii ale tie ktore su v normalnych jednotkach. Myslite si, ze je to dobry napad?
Ked tuzia byt v armade nech idu, ale musia byt motivovane znasat nasledky (sex.otravovanie, ziadana citova nelabilnost voci armadnym poziadavkam a pod.), inac nech to radsej neskusaju.. Podla mna to nestoji za to (byt zenou) sa snazit lamat nepisany princip muzskej dominancie v ulohach fyzickej ochrany/boja, ale nemam proti tomu vyhrady. Ak je to ich sen, budu si plnit ulohy a poziadavky zodpovedne a same dokazu, ze pohlavie nehra rolu.
-
erytrocyt
VIP
Existujú povolania v ktorých žena nemá čo robiť, naopak, sú povolania, v ktorých si nedokážem predstaviť chlapa.
Žena v armádnej jednotke - je to smiešne. Žena má tvoriť teplo domova, nie sa v práci hrať so samopalom a prípadne niekoho zabíjať.
Je to len prehnaná emancipácia niektorých dám, ktoré už nevedia ako sa vyrovnať mužom, tak idú do armády hrať sa na tvrdého chlapa, čo sa im aj tak nikdy nepodarí.
Žena v armádnej jednotke - je to smiešne. Žena má tvoriť teplo domova, nie sa v práci hrať so samopalom a prípadne niekoho zabíjať.
Je to len prehnaná emancipácia niektorých dám, ktoré už nevedia ako sa vyrovnať mužom, tak idú do armády hrať sa na tvrdého chlapa, čo sa im aj tak nikdy nepodarí.
-
metallista
Medium Expert
to Erytrocit: A co ked zena nechce tvorit "teplo domova"? Povazujes za zvratene ked maju uplne ine zivotne tuzby? Ked sa snazia ako chcu a to "teplo" pre rodinny styl v sebe nenachadzaju? Myslim ze by mali ist za tym za cim chcu (teda aspon veria ze je to ONO), ak ak sa odvazia splnit si ulohu aku v sebe pocituju, dokazem to skor obdivovat. Pozor na falosnu motivaciu. A vlastne ani nemusi byt vobec emancipovana, len svoju "silu" chce dokazovat inak ako "materinskou" sposobilostou. Spomeniem Tankgirl, Ripleyovu... uz Amazonky dokazali svoje umenie bojovat. A ak to nejaka zena v sebe ma, nikdy nebude spokojna ak to nenaplni, ci uz je lesbo, emancipovana, chladna, ma zmysel pre armadu ci podobne. Ludia maju v sebe rozne city, a dokazem akceptovat tvrdenie, ze ich pocituju uplne vazne. Mne to smiesne nie je. Mne je skor smiesne, ked niekto veri, ze existuje 1 univerzalna rola, ktora ako jedina dokaze "naplnit" dusevnu potrebu (nie, nie je to biologicka potreba) mat zmysluplnu a stastnu sebanaplnujucu rolu v svojom zivote.
-
qwerty-xyz
Re: Patria podla vas zeny do armady?
otazka je jasna a odpoved tiez -- NIE NEPATRIA do armady,pretoze armada z nich urobi akurat tak radodajne muzatky to je vsetko.zelovoc napísal:Myslim, ze otazka je jasna. Nemyslim teraz na tie co sedia za stolom v kancelarii ale tie ktore su v normalnych jednotkach. Myslite si, ze je to dobry napad?
A ze su sem tam v kancelariach to je sice pekne ale vojna je pre chlapov a nie pre zeny.
máš na mysli operáciu " Kryjte se za negry! " ?speq napísal:do prvej linie
No neviem , poznám pár mužatiek typu turbo ženy +100 , ktoré si tam viem živo predstaviť
Ale osobný názor mám ten , že nie
Žena všeobecne je proste žena , vždy bola , je aj bude nežnejšie pohlavie , ktoré v rizikovom povolaní imho nemá čo robiť
-
speq
Medium Star
nieco toho typuschw33k napísal:máš na mysli operáciu " Kryjte se za negry! " ?![]()
No neviem , poznám pár mužatiek typu turbo ženy +100 , ktoré si tam viem živo predstaviť
Ale osobný názor mám ten , že nie
Žena všeobecne je proste žena , vždy bola , je aj bude nežnejšie pohlavie , ktoré v rizikovom povolaní imho nemá čo robiť
-
braino.swk
Light Professional
tak tak .. toto je moja rec, ked chcu rovnopravnost tak preco nejdu robit do uranovych bani?... tym nechcem povedat ze zeny su nieco menej ako muzi, len niektore nevedia pochopit ze Boh dal kazdemu nejaku ulohu, a v honbe "za rovnopravnost" su ochotne urobit cokolvek... si myslim ze zeny v armade mozu byt, ale potom len v samostatnych jednotkach, a skor sa mi hodia aby robili "lapiduchov" pripade nejake spojarky.. ale niekde vo vysadke, pechote alebo inej jednotke mi to pride dost cudne.. a nehovorim ani o moralke muzstva ktre musi byt po niekolkomesacnej operacii nadrzane ako stado pejskov...axXis napísal:. Osobne by som to niektorym feministkam aj doporucil, alebo aj kopat uran do Jachynova. Vsak rovnopravnost pohlavi.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ja im to doprajem, pokiaľ sú plne presvedčené. Avšak treba pamätať na to, že ženy sú (spravidla
) citlivejšie a jemnejšie stvorenia ako muži, a preto si myslím, že odosobniť sa v kritických situáciách je pre ne väčší problém. Určite sa nájdu aj výnimky ale úrpimne: kto z chlapov by chcel mať za partnerku tvrdú, profesionálnu vojačku? Ja určite nie
. Žena má svojím jemným ženským princípom priameho, neotesaného muža.
A kto nesúhlasí, tak nech si myslí svoju pravdu.
A kto nesúhlasí, tak nech si myslí svoju pravdu.