Paušál v T-mobile

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Paušál v T-mobile

Príspevok od používateľa cORP. »

Mám paušál ktorý mi končí o pol roka... Neviete niekto ako najskôr sa dá predĺžiť , že by prirátali zvyšné mesiace k ďaľšiemu obdobiu? podotýkam mám záujem o zvýšenie s paušálu 20 + 20 na 55 Viac.... + chcem zobrať telefon za 2490,-Sk... ďakujem za prípadné rady.. :)
Beznicku
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Beznicku »

12345
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

po ten telefon si pojdes do predajne, nie? tak tam im povedz co chces urobit..
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Paušál v T-mobile

Príspevok od používateľa PeterCA »

INDIGOcorp. napísal:Mám paušál ktorý mi končí o pol roka... Neviete niekto ako najskôr sa dá predĺžiť , že by prirátali zvyšné mesiace k ďaľšiemu obdobiu? podotýkam mám záujem o zvýšenie s paušálu 20 + 20 na 55 Viac.... + chcem zobrať telefon za 2490,-Sk... ďakujem za prípadné rady.. :)
novy mobil si mozes zobrat pol roka dopredu.. to som si 100% isty, pretoze som tak spravil aj ja...

ale neviem jako to bude s tym, ked chces zvysit pausal z 20 na 55 viac... to ti uz neporadim... to ti uz povedia priamo v predajni :wink:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

myslim ze ked sa zvysuje pausal, tak si mozes ten telefon zobrat aj skor ako pol roka do konca zmluvy, lebo si ho navysujes, podla mna s tym nebude problem
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

prides do predajne, povies, ze chces vyssi pausal a nie je problem. dopise sa dodatok k zmluve, daju ti novy fon a zmeni sa pausal. vsetko bezplatne. staci prist, podpisat, zobrat fon a odist.
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

novy telefon sa da zobrat oficialne 3 mesiace do predu, samozrejme da sa poziadat o udelenie vynimky aj o pol roka, napodobne som tak spravil popri vianocnej akcii pausalov, co sa tyka tej vynimky, tak vymyslel som si ze sa mi rozbyl telefon a surne ho potrebujem
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

S666 napísal:novy telefon sa da zobrat oficialne 3 mesiace do predu, samozrejme da sa poziadat o udelenie vynimky aj o pol roka, napodobne som tak spravil popri vianocnej akcii pausalov, co sa tyka tej vynimky, tak vymyslel som si ze sa mi rozbyl telefon a surne ho potrebujem
hh no uvidim kedze mam zalusk na nokiu 6120 ktora teraz stoji 2490sk tak mozno aj pockam do toho aprila maja a zoberem si ju ak zlacnie co predpokladam ze by mala :)
Napísať odpoveď