Paušál v T-mobile
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Paušál v T-mobile
Mám paušál ktorý mi končí o pol roka... Neviete niekto ako najskôr sa dá predĺžiť , že by prirátali zvyšné mesiace k ďaľšiemu obdobiu? podotýkam mám záujem o zvýšenie s paušálu 20 + 20 na 55 Viac.... + chcem zobrať telefon za 2490,-Sk... ďakujem za prípadné rady.. 
-
PeterCA
Medium Star
Re: Paušál v T-mobile
novy mobil si mozes zobrat pol roka dopredu.. to som si 100% isty, pretoze som tak spravil aj ja...INDIGOcorp. napísal:Mám paušál ktorý mi končí o pol roka... Neviete niekto ako najskôr sa dá predĺžiť , že by prirátali zvyšné mesiace k ďaľšiemu obdobiu? podotýkam mám záujem o zvýšenie s paušálu 20 + 20 na 55 Viac.... + chcem zobrať telefon za 2490,-Sk... ďakujem za prípadné rady..
ale neviem jako to bude s tym, ked chces zvysit pausal z 20 na 55 viac... to ti uz neporadim... to ti uz povedia priamo v predajni
-
cORP.
Addict
hh no uvidim kedze mam zalusk na nokiu 6120 ktora teraz stoji 2490sk tak mozno aj pockam do toho aprila maja a zoberem si ju ak zlacnie co predpokladam ze by malaS666 napísal:novy telefon sa da zobrat oficialne 3 mesiace do predu, samozrejme da sa poziadat o udelenie vynimky aj o pol roka, napodobne som tak spravil popri vianocnej akcii pausalov, co sa tyka tej vynimky, tak vymyslel som si ze sa mi rozbyl telefon a surne ho potrebujem