Paypal, platby cez paypal
Re: Paypal, platby cez paypal
cize ak poslem z mojho paypalu na druhy paypal kamosovi alebo tak tak tam bude vidno len moj email? meno priezvisko adresa nie?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
1. ja tam nemam prave a zatial to funguje. mozno to riesia iba v pripade, ze su tam nejake vacsie tranzakcie .,.mizuno napísal: 17 dec 2020, 2:56 zdravim,este nemam skusenosti s paypalom ani ho nemam zalozeny, zaujima ma hlavne
1, musim zadat moje prave Meno a Priezvisko?
2, daju sa posielat peniaze z mojho paypalu na paypal niekoho ineho bez toho aby ten dotycny videl moje meno, priezvisko atd? proste nejak anonymne?, jasne paypol nech to vidi to mi je jedno ide mi len o tu druhu stranu aby nevidela od koho jej/jemu pridu peniaze, diky
2. ano staci si spravit druhy ucet a posielat to cez neho.
inak defaultne sa cez "poslat priatelovi" prijemcovi zobrazuje sa mail aj meno. adresa nie.
Mam problem ze pri pridavani bankoveho uctu mi stale hlasi :
We're sorry. We're not able to process your request right now. Please try again later.
Skusam to uz dlhsie a skusal som aj rozne banky (mBank, Tatra Banka, Unicredit), pri kazdej mam rovnaku hlasku.
Skusal som to na desktop verzii aj v mobilnej a vsade to iste ...
Pisal som aj na support ale tam nikto neodpisuje ...
Neviete niekto poradit co s tym ?
We're sorry. We're not able to process your request right now. Please try again later.
Skusam to uz dlhsie a skusal som aj rozne banky (mBank, Tatra Banka, Unicredit), pri kazdej mam rovnaku hlasku.
Skusal som to na desktop verzii aj v mobilnej a vsade to iste ...
Pisal som aj na support ale tam nikto neodpisuje ...
Neviete niekto poradit co s tym ?
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mám rovnaký problém už dlhší čas, aj som to už vzdal.
Ok poriesene.
Problem bol ze som mal vraj vsetky bankove ucty zablokovane pretoze som pri ich overovani zadal zlu overovaciu sumu.
Pisal som spravu do paypal nasledne ma kontaktovali telefonicky, odblokovali mi bankove ucty a pridali nanovo.
Aj ked na 100% viem ze som zadal spravne sumy a ucty som mal confirmnute
Problem bol ze som mal vraj vsetky bankove ucty zablokovane pretoze som pri ich overovani zadal zlu overovaciu sumu.
Pisal som spravu do paypal nasledne ma kontaktovali telefonicky, odblokovali mi bankove ucty a pridali nanovo.
-
guess.whoo
Redeemer
casom ti ten ucet aj tak odpoja. ja som to skusal uz asi 3x vzdy to bolo okej na par tyzdnov a potom to odpojili
-
hojko
Site Admin
Po dlhej dobe (pol roka az tristvrte roka) som sa chcel prihlasit na PayPal a nic, neda sa. Heslo obnovit nejde, skonci to rovnakou hlaskou. Novy ucet s rovnakym mailom nejde zalozit, pretoze vypise, ze s tym mailom uz ucet existuje. Problem pretrvava cely den.
Sorry, we can't log you in. If you think there's a problem with your account, contact us and we'll help resolve it.
Stretol sa s tym niekto???
Sorry, we can't log you in. If you think there's a problem with your account, contact us and we'll help resolve it.
Stretol sa s tym niekto???
Taku dobu si ani nic neplatil?
Lebo ja som sa tiez mozno az po roku prihlasil priamo na ucet a v pohode. Samozrejme ma to otravovalo s roznymi potvrdeniami a novinkami. Ale platim cez paypal priebezne.
Lebo ja som sa tiez mozno az po roku prihlasil priamo na ucet a v pohode. Samozrejme ma to otravovalo s roznymi potvrdeniami a novinkami. Ale platim cez paypal priebezne.
Tiez nemam ziadny problem, prihlasujem sa tak raz mesacne v priemere, najskor bolo potvrdenie o tom ze nie som robot, bez captcha, potom sms kod.
Mozno vyskusaj vypnut adblock, alebo iny prehliadac.
Inak, neviem ci to tu niekto spominal, ale neaktivne paypal ucty budu spoplatnene - ale o vypinani neviem nic.
Používate PayPal len veľmi zriedka? Pozor na nový poplatok za neaktivitu
Mozno vyskusaj vypnut adblock, alebo iny prehliadac.
Inak, neviem ci to tu niekto spominal, ale neaktivne paypal ucty budu spoplatnene - ale o vypinani neviem nic.
Používate PayPal len veľmi zriedka? Pozor na nový poplatok za neaktivitu
-
retsil
Light Star
hojko: svagor mal nedavno podobny problem, musel kontaktovat support a znovu pomocou telefonu overit ucet, potom uz bolo vsetko OK
-
hojko
Site Admin
Veru, neplatil, pretoze som tam mal priradenu neplatnu bankomatovu kartu a bol som lenivy si ju prehodit. A najma mnoho shopov, ked som klikal a kupoval cez mobil, tak ma moznost Google Pay a tak kde bola taka moznost, tak som to dvomi klikmi spravil cez Google Pay a inde zase normalne kartou. PayPal fakticky pouzivam len na eBay a k jednej aplikacii (Strava), ale k Strave som priamo v aplikacii vyklikal cislo karty a tak si peniaze stahuje automaticky aj mimo PayPalu. Lenze teraz som potreboval kupit dake kluce (Windows, Office, NOD23) z eBayu a Windows mi sice presiel platbou cez kartu, ale ostatne uz nie (pri jednom peniaze strhlo a vratilo na kartu, pri druhom bola moznost len platby PayPalom).
Ked klikam support, obnovu hesla, problemy s uctom, tak vsade v navode pise, ze sa mam napriklad prihlasit a az potom poziadat o podporu
Lenze mne nejde ani prihlasit sa. Napriklad tu je recovery, avsak mne nedovoli spravit ani recovery (hoci heslo mam v autologine): https://www.paypal.com/us/smarthelp/con ... d-recovery
Ked klikam support, obnovu hesla, problemy s uctom, tak vsade v navode pise, ze sa mam napriklad prihlasit a az potom poziadat o podporu
Napis meno a heslo a skusim sa prihlasit 
Skus tam priamo zavolat a mozno ti skor pomozu
Skus tam priamo zavolat a mozno ti skor pomozu
-
hojko
Site Admin
Nic by ti to nepomohlo, kedze tam peniaze neboli, priradenu kartu k uctu uz nemam a navyse je ucet zablokovany. Pisal som na support v noci, povedali mi, ze je zablokovany od zaciatku decembra (vtedy som menil telefon) a rozmyslam, ze ci som sa na novom telefone nelogol na PayPal ucet, pretoze aplikaciu v mobile mam. Takze je mozne, ze to blokli z dakeho bezpecnostneho hladiska alebo co. Odpovedat mi na otazky nevedela, dala mi cislo na daky support a ze mam zavolat. Tak som jej odpisal, ze neviem dobre po anglicky a ze ci im moze dat moje udaje vratane uctu, cisla atd... a ze by zavolali oni. Odpisala, ze jasne, ze nie je problem, ze kedy chcem volat. Tak som chcel, ze dnes cez obed, ale nikto nevolal. Uvidim v pondelok ci sa niekto ozve a ked nie, tak tam bud zavolam alebo si zalozim novy ucet.
Ahojte , prisiel mi takyto email ke to fake ?
Dobrý deň,
Vo vašom účte sme zistili podozrivú aktivitu
Táto aktivita sa týka vkladu pre spoločnosť prevádzkujúcu hazardné hry online (Skrill) pomocou vašej karty prepojenej s vaším účtom,
Pre ďalšie prešetrenie sme museli dočasne pozastaviť žiadosť o platbu a k tejto platbe pridať 48-hodinové pozastavenie
Ak ste boli vlastníkom tejto žiadosti o platbu, nič nerobte a túto správu ignorujte
PayPal potvrdí transakciu v peňaženke online hazardných hier a nemali by ste si s tým robiť starosti
Ak nie, vykonajte nasledujúce kroky na zrušenie transakcie a okamžitú žiadosť o vrátenie platby
Upozorňujeme: na vaše telefónne číslo so zrušovacím kódom pošleme automatickú krátku správu
Tento kód dokončuje proces zrušenia podozrivej platby
bez kódu nedokončíte proces zrušenia
Ak chcete zrušiť túto platbu, vráťte peniaze kliknutím na nasledujúci odkaz
Dobrý deň,
Vo vašom účte sme zistili podozrivú aktivitu
Táto aktivita sa týka vkladu pre spoločnosť prevádzkujúcu hazardné hry online (Skrill) pomocou vašej karty prepojenej s vaším účtom,
Pre ďalšie prešetrenie sme museli dočasne pozastaviť žiadosť o platbu a k tejto platbe pridať 48-hodinové pozastavenie
Ak ste boli vlastníkom tejto žiadosti o platbu, nič nerobte a túto správu ignorujte
PayPal potvrdí transakciu v peňaženke online hazardných hier a nemali by ste si s tým robiť starosti
Ak nie, vykonajte nasledujúce kroky na zrušenie transakcie a okamžitú žiadosť o vrátenie platby
Upozorňujeme: na vaše telefónne číslo so zrušovacím kódom pošleme automatickú krátku správu
Tento kód dokončuje proces zrušenia podozrivej platby
bez kódu nedokončíte proces zrušenia
Ak chcete zrušiť túto platbu, vráťte peniaze kliknutím na nasledujúci odkaz
Doplnim, ze ked mate nejaky problem s PayPalom, ktory logicky nejde vyriesit ako napr. hojkove prihlasenie a pod tak niekedy staci zmenit jazyk z SK na EN pripadne naopak a to vie pomoct a v najlepsom pripade je zavolat support telefonicky. Priamo slecna z hotlinky mi poradila tento 'trik' s jazykom. Nie vsetky jazykove mutacie funguju tak akoby mali. Viem, ze pocas COVID situacie im nemusi fungovat callcentrum, tak v tom pripade idealne pisat mail. Co je trosku cez ked potrebujete riesit vec ASAP. Response time maju niekedy 2-3dni cez email. Zavisi to od pripadu.
Ale ked sa niekto nevie prihlasit, tak to asi nepomoze
Ci hned na uvod zmenit jazyk a az potom sa lognut? Zaujimavy trik, s tymto som sa este na ziadnom webe nestretol. Viem si to predstavit, ak by som to menil z cinstiny na anglictiny, ale to len preto, aby som sa vobec vedel prihlasit 
Ako dlho to trvalo? Na co sa pytali, co si mam pripravit?ob3l1x napísal: 29 dec 2020, 11:24Ok poriesene.
Mam velmi podobny problem, platil so cez paypal a prisla mi sprava:
Skusal som si ucet pridat, ale nejde to, uz som pisal na podporu paypal, cakam ci mi zavolaju alebo odpisu, ale neviete kde nastala chyba, je to paypal, moja banka, banka prijemcu?Nedávna transakcia na váš bankový účet končiaci sa na **** nebola dokončená.
V dôsledku toho sme tento bankový účet odstránili z vášho účtu PayPal.
Ak chcete tento bankový účet do účtu PayPal znova pridať, overte si v banke, že všetky údaje sú správne. Môžete tiež pridať iný bankový účet.
Za spôsobené nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.
V IB mam hore "Nespracované platby", typ "Chyba pri validácii", Dôvod nespracovania "Odmietnutý pri validácii" - som si isty, ze pri plateni som nezadaval ziadny sms kod, ale zdalo sa ze to preslo, vsetko prebehlo v poriadku.
Mam tam akciu "Opakovat", mam to teda opakovat? Moze to vyriesit problem s paypal, nemoze to odist 2x?
-
hojko
Site Admin
Detto problem s PayPalom, zablokovany ucet, cez support chat to nechcu odblokovat, ze mam volat niekde do Anglicka ci USA kvoli tomu a v anglictine im vysvetlovat co sa stalo. Hoci som do support chatu poskytol vsetky informacie, ktore sa ma pytali a teda meno, adresu, cislo uctu, cislo karty, vari IP adresu a este kedy som sa naposledy logoval/platil, aj tak ma odkazali na ten telefon a ze mam volat. Tak som sa s tym netrapil, spravil som si novy ucet, pridal tam druhu kartu a problem vybaveny. Ucet som pridal na eBay a ziadny problem.
Hm.. dik za odpoved, ty mas ale zablokovany cely ucet paypal alebo len bankovy ucet?
Ja mam paypal prepojeny z viacerymi uctami a novy ucet by znamenal vela komplikacii, navyse aj novy ucet mozu zablokovat, to nie je riesenie.
Volat do USA sa mi tiez nechce, prostredie aj emaily su v slovencine, tak nemala by byt aj podpora? Nechrania zakaznikov aj nejake zakony EU?
Nemoze pomoct to opakovanie platby v IB?
Autoeditácia príspevku po 28 min 7 sek:
Dalsi problem je ta nezauctovana platba, bola to konkretne hra kupena cez Epic, hra sa aktivovala bez problemov, je nainstalovana a funguje, ale teraz sa obavam, ze mi ju mozu zablokovat, kedze platba asi nepresla.
Ja mam paypal prepojeny z viacerymi uctami a novy ucet by znamenal vela komplikacii, navyse aj novy ucet mozu zablokovat, to nie je riesenie.
Volat do USA sa mi tiez nechce, prostredie aj emaily su v slovencine, tak nemala by byt aj podpora? Nechrania zakaznikov aj nejake zakony EU?
Nemoze pomoct to opakovanie platby v IB?
Autoeditácia príspevku po 28 min 7 sek:
Dalsi problem je ta nezauctovana platba, bola to konkretne hra kupena cez Epic, hra sa aktivovala bez problemov, je nainstalovana a funguje, ale teraz sa obavam, ze mi ju mozu zablokovat, kedze platba asi nepresla.