PC Benchmarks - SUPERPI

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

monster_cs napísal:kecám už mám 2853Mhz :D :D :D :D

stabilně mega stabilně a v everestu jsem přeskočil i nějaky procesory s kterymi se nemužu rovnat s 2 jádry !!!! a mám i rychlejší superPI
2 jadra niekedy prinasaju vykon +0%, niekedy dokonca brzdia. Pri superPi nemaju dve jadra ziadny prinos - pocita iba jedno.
colonel_cs
Novice
Novice

Príspevok od používateľa colonel_cs »

pato83 napísal:Už len 1,12na 1M a možno to ešte dam nejako dole.Bez taktovania(aj tak to neviem a ani som neskúšal/ Mimochodom čo ta vyšiel comp bedna?
píšu z bráchového ůčtu a do PC jsem vrazil asi kolem 50000Kč když spočítám ůplně vše, nej co jsem to měl na 2900Mhz a vypl jsem ůplně vše co zatěžuje pC a dosáhl jsem výsledku ale bohužel to byl mírně nestabilní ale v pi jsem měl 27,9sek. ale jak jsem již uvedl výše bylo to nestabilní :cry: :cry: a RAM mám na 487Mhz :cry: to jsou org. 400Mhz ale jsou to značkové ramky takže ty to dají ale všem co si chtějí přetaktit PC at jdou do toho ušetříte pěnízky a ještě k tomu budete štastnější!!!! :D :D :D :D
a o těch 2xjádrechto vím ale v nějakých hrách sety jádra hodí a nebo v syntetických benchmarkech třeba v 06 ti to přidá bezmála skoro 100% nárust výkonu proti single core!!!!!! ale ted jsou bohužel AMD64 na plný výkon nevyužitelné a 2xjádra to same bohužel zatím nevyšel a nebo možná vyšel WIN příslušný aby zkrotil AMD64 a 2xjádro naplno bohužel ted to nemá nějak velký smysl kupovat 2xjádro a nebo 64Athlona !! sic mám 64 opterona ale je to tak na hry a na OC zatím na nic jiného to není :!: až vyjde Win longhorn a nebo Win vista tak si ho sezenu a konečně bude doufám slušný Win nato aby zkrotil 64 a 2xjádrový processor :!: :!:
doufám že něco takého bude brzyyyyyy :cry: :roll: :roll:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

colonel_cs napísal:píšu z bráchového ůčtu a do PC jsem vrazil asi kolem 50000Kč když spočítám ůplně vše, nej co jsem to měl na 2900Mhz a vypl jsem ůplně vše co zatěžuje pC a dosáhl jsem výsledku ale bohužel to byl mírně nestabilní ale v pi jsem měl 27,9sek. ale jak jsem již uvedl výše bylo to nestabilní :cry: :cry: :

Takže ja som svoj kupil za 16700sk pred rokom a jedným mesiacom ´+neskor ramku za 1800.Aj s monitorom, klaves. a myšou_komplet.Nie vždy sice plati čim vyššia cena tým lepšie ale v tomto pripade určite ja by som mal doma totiž 3 za 50000. Takže sa nečuduj nad tým rozdielom vo výkone myslim že je uplne v poho. :P
colonel_cs
Novice
Novice

Príspevok od používateľa colonel_cs »

já semoc nedivímale chtěl bych podotknout žejsem nekupoval komletní PC ale nýbrž kompunenty a ty nej takže se nedivím tomu výkonu ani ceně pozor!!!!!!!!!! :!: :!: ale já ten PC spravuji již skoro 1,5roku!!!!!! :wink:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

colonel_cs napísal:já semoc nedivímale chtěl bych podotknout žejsem nekupoval komletní PC ale nýbrž kompunenty a ty nej takže se nedivím tomu výkonu ani ceně pozor!!!!!!!!!! :!: :!: ale já ten PC spravuji již skoro 1,5roku!!!!!! :wink:
Nemyslel som to v zlom to vobec a vediet to čo teraz tak si aj ja kupim len komponenty a poskladam si ho sam.Len na to doplacam.
nick182
Medium Expert
Medium Expert

monster_cs

Príspevok od používateľa nick182 »

aj dvojjadrovy procak sa da dost overclocknut potom tvoj opteron bude nic oproti nim ... inak je ten opteron husty ,
ja mam intel 3.0 na 3,89 EE
nick182
Medium Expert
Medium Expert

nick182

3.0 na 3,89 EE
Prílohy
untxitled.jpeg
untxitled.jpeg (37.12 KiB) 1833 zobrazení
stynx
Medium Expert
Medium Expert

Re: nick182

Príspevok od používateľa stynx »

nick182 napísal:3.0 na 3,89 EE
sak ty Extreme Edition nemas co trepes :D :D
nick182
Medium Expert
Medium Expert

stynx

ty sa tomu rozumies ... ako .... :D :D :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: monster_cs

nick182 napísal:aj dvojjadrovy procak sa da dost overclocknut potom tvoj opteron bude nic oproti nim ... inak je ten opteron husty ,
ja mam intel 3.0 na 3,89 EE
dvojjadro ti pri SuperPI pomoze +- nula cela nula nic! Uz to sem pisem druhykrat
monster_cs
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa monster_cs »

jj jsem si toho vědom že jsi to už psal já to vím a oni se už z toho poučily ale to dvojjádro je na stanice kde je už zkušený uživatel PC ale až přijde buductnost tak dvojjádro bude lepší než single a ty doby brzo nastanou a single nemá budoucnost!!!!!!!!!
johnsvk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa johnsvk »

Nazdar chcem si pretaktovat Procesor ale neviem ze ci sa mi to oplati lebo je AMD Athlon [email protected] nevime opalti sa to??? :cry: :roll: :wink: :wink: :?: :?:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

nic moc - 54s
P4 3GHz
512+256 MB RAM
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

Ja sa chcem spytat ci mi neviete poradit.. ked chcem spustit 3dmark03 vyhodi mi takuto chybu ... "System info error: System error" ...neviim co mam robit :? :?
monster_cs
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa monster_cs »

já vím že jsi to zde již napsal 2krát tak víckrát nepiš když te to tak unavuje lidi ale ty dvojjádrové processory když se nataktují tak to bude pomalejší než ten můj opteron který je ted momentálně na 2869mhz ne že bych se nějak vychloubal nýbrž bych si dal aj zápas můj processor proti nějakému dvojjádru protže bych mu nakopal do prdel.. :lol: :lol: protože zatím nejsou příslušné programy aby dvojjádra byužili celý svůj potenciál takže zatím pracují tam dvě jádra ale jakoby pracovalo jenom jedno jádro :oops: :oops:
Eleanor_GT
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eleanor_GT »

A 64 3000+
MSI K8N Neo fsr v2.0
256 ram Viking default ....400Mhz - 3-3-3-8 :lol:
Prílohy
hi
hi
mj.JPG (71.36 KiB) 1828 zobrazení
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

monster_cs napísal:já vím že jsi to zde již napsal 2krát tak víckrát nepiš když te to tak unavuje lidi ale ty dvojjádrové processory když se nataktují tak to bude pomalejší než ten můj opteron který je ted momentálně na 2869mhz ne že bych se nějak vychloubal nýbrž bych si dal aj zápas můj processor proti nějakému dvojjádru protže bych mu nakopal do prdel.. :lol: :lol: protože zatím nejsou příslušné programy aby dvojjádra byužili celý svůj potenciál takže zatím pracují tam dvě jádra ale jakoby pracovalo jenom jedno jádro :oops: :oops:
dame zapas? Vyberam renderovanie 3d scen alebo encoding videa. Trufas si? Pretoze dopredu ti poviem ze nemas sancu ani keby siel na 3.5GHz
Eleanor_GT
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eleanor_GT »

Mensie OC
Prílohy
mj1.JPG
mj1.JPG (126.09 KiB) 1837 zobrazení
_snak3_
Amateur
Amateur

super_pi

Príspevok od používateľa _snak3_ »

AMD Athlon 1600 Xp
256 MB RAM
Prílohy
super pi
super pi
superpi.PNG (116 KiB) 1801 zobrazení
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Doska: Asus P4GPL-X + redukcia CT-479
RAM 2x256MB OCZ 2-3-3-6 pri 2.6V @400MHz
procak Pentium M 1.73GHz/2MB/533@2600MHz/800FSB at 1.5V.

viac tu http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=77863

SuperPI 1MB = 30s ale pojdem este vyssie s frekvenciou dufam :wink:
Napísať odpoveď