2 jadra niekedy prinasaju vykon +0%, niekedy dokonca brzdia. Pri superPi nemaju dve jadra ziadny prinos - pocita iba jedno.monster_cs napísal:kecám už mám 2853Mhz![]()
![]()
![]()
stabilně mega stabilně a v everestu jsem přeskočil i nějaky procesory s kterymi se nemužu rovnat s 2 jádry !!!! a mám i rychlejší superPI
PC Benchmarks - SUPERPI
-
colonel_cs
Novice
píšu z bráchového ůčtu a do PC jsem vrazil asi kolem 50000Kč když spočítám ůplně vše, nej co jsem to měl na 2900Mhz a vypl jsem ůplně vše co zatěžuje pC a dosáhl jsem výsledku ale bohužel to byl mírně nestabilní ale v pi jsem měl 27,9sek. ale jak jsem již uvedl výše bylo to nestabilnípato83 napísal:Už len 1,12na 1M a možno to ešte dam nejako dole.Bez taktovania(aj tak to neviem a ani som neskúšal/ Mimochodom čo ta vyšiel comp bedna?
a o těch 2xjádrechto vím ale v nějakých hrách sety jádra hodí a nebo v syntetických benchmarkech třeba v 06 ti to přidá bezmála skoro 100% nárust výkonu proti single core!!!!!! ale ted jsou bohužel AMD64 na plný výkon nevyužitelné a 2xjádra to same bohužel zatím nevyšel a nebo možná vyšel WIN příslušný aby zkrotil AMD64 a 2xjádro naplno bohužel ted to nemá nějak velký smysl kupovat 2xjádro a nebo 64Athlona !! sic mám 64 opterona ale je to tak na hry a na OC zatím na nic jiného to není
doufám že něco takého bude brzyyyyyy
colonel_cs napísal:píšu z bráchového ůčtu a do PC jsem vrazil asi kolem 50000Kč když spočítám ůplně vše, nej co jsem to měl na 2900Mhz a vypl jsem ůplně vše co zatěžuje pC a dosáhl jsem výsledku ale bohužel to byl mírně nestabilní ale v pi jsem měl 27,9sek. ale jak jsem již uvedl výše bylo to nestabilní![]()
:
Takže ja som svoj kupil za 16700sk pred rokom a jedným mesiacom ´+neskor ramku za 1800.Aj s monitorom, klaves. a myšou_komplet.Nie vždy sice plati čim vyššia cena tým lepšie ale v tomto pripade určite ja by som mal doma totiž 3 za 50000. Takže sa nečuduj nad tým rozdielom vo výkone myslim že je uplne v poho.
-
colonel_cs
Novice
Nemyslel som to v zlom to vobec a vediet to čo teraz tak si aj ja kupim len komponenty a poskladam si ho sam.Len na to doplacam.colonel_cs napísal:já semoc nedivímale chtěl bych podotknout žejsem nekupoval komletní PC ale nýbrž kompunenty a ty nej takže se nedivím tomu výkonu ani ceně pozor!!!!!!!!!!![]()
ale já ten PC spravuji již skoro 1,5roku!!!!!!
monster_cs
aj dvojjadrovy procak sa da dost overclocknut potom tvoj opteron bude nic oproti nim ... inak je ten opteron husty ,
ja mam intel 3.0 na 3,89 EE
Re: nick182
sak ty Extreme Edition nemas co trepesnick182 napísal:3.0 na 3,89 EE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: monster_cs
dvojjadro ti pri SuperPI pomoze +- nula cela nula nic! Uz to sem pisem druhykratnick182 napísal:aj dvojjadrovy procak sa da dost overclocknut potom tvoj opteron bude nic oproti nim ... inak je ten opteron husty ,
-
monster_cs
Medium Expert
Nazdar chcem si pretaktovat Procesor ale neviem ze ci sa mi to oplati lebo je AMD Athlon [email protected] nevime opalti sa to???

-
monster_cs
Medium Expert
já vím že jsi to zde již napsal 2krát tak víckrát nepiš když te to tak unavuje lidi ale ty dvojjádrové processory když se nataktují tak to bude pomalejší než ten můj opteron který je ted momentálně na 2869mhz ne že bych se nějak vychloubal nýbrž bych si dal aj zápas můj processor proti nějakému dvojjádru protže bych mu nakopal do prdel..
protože zatím nejsou příslušné programy aby dvojjádra byužili celý svůj potenciál takže zatím pracují tam dvě jádra ale jakoby pracovalo jenom jedno jádro

-
Eleanor_GT
Medium Star
-
t0m4s3
Admin
dame zapas? Vyberam renderovanie 3d scen alebo encoding videa. Trufas si? Pretoze dopredu ti poviem ze nemas sancu ani keby siel na 3.5GHzmonster_cs napísal:já vím že jsi to zde již napsal 2krát tak víckrát nepiš když te to tak unavuje lidi ale ty dvojjádrové processory když se nataktují tak to bude pomalejší než ten můj opteron který je ted momentálně na 2869mhz ne že bych se nějak vychloubal nýbrž bych si dal aj zápas můj processor proti nějakému dvojjádru protže bych mu nakopal do prdel..![]()
protože zatím nejsou příslušné programy aby dvojjádra byužili celý svůj potenciál takže zatím pracují tam dvě jádra ale jakoby pracovalo jenom jedno jádro
![]()
-
Eleanor_GT
Medium Star
-
misokgb
King
Doska: Asus P4GPL-X + redukcia CT-479
RAM 2x256MB OCZ 2-3-3-6 pri 2.6V @400MHz
procak Pentium M 1.73GHz/2MB/533@2600MHz/800FSB at 1.5V.
viac tu http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=77863
SuperPI 1MB = 30s ale pojdem este vyssie s frekvenciou dufam
RAM 2x256MB OCZ 2-3-3-6 pri 2.6V @400MHz
procak Pentium M 1.73GHz/2MB/533@2600MHz/800FSB at 1.5V.
viac tu http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=77863
SuperPI 1MB = 30s ale pojdem este vyssie s frekvenciou dufam