Ďakujem za rady
PC po zapnutí ani nepípne
PC po zapnutí ani nepípne
Zdravím vás, už dlho som neotravoval s pomocou, tak po dlhom čase je treba
. Môj problém je už dlhotrvajúci, hádam cez mesiac. Spočíva v tom, že keď som na dlhšie vypol pc a zapal, nikdy nenabehol na prvýkrát, ale hádam až na 20 alebo som ho nechal hodinu len tak pustený a až potom sa spustil normálne. To nernomále je že nepípne a len beží "na prázdno", normálne pípne a pustí sa
. No ale teraz nastalo to že nejde spustiť vôbec a ja som tak trochu nezistil, v čom je problém
... takže ak by niekto prosím vedel, budem rád za rady, ale predpokladám že doska.... teda dúfam že doska, ak disk tak ročníková práca v p...iešťanoch
.
Ďakujem za rady
.
Ďakujem za rady
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC po zapnutí ani nepípne
Na úvod skús iný zdroj, potom grafiku, potom postupne meniť po 1ks RAMky v každom slote.
RAMky som menil, tam to nebude.... grafiku skúsim, len musím zohnať. Len teda ak odišla doska, zbavím sa ostatných vecí a kúpim ntb na výšku...
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 13:39)
Ok, všetko som vyhádzal, pustil - 1 dlhé a 2 krátke
Dal som grafiku - to isté
Dal som ram - sme na začiatku
Vytiahol som grafiku - sme na začiatku
Takže asi mení ramky
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 13:39)
Ok, všetko som vyhádzal, pustil - 1 dlhé a 2 krátke
Dal som grafiku - to isté
Dal som ram - sme na začiatku
Vytiahol som grafiku - sme na začiatku
Takže asi mení ramky
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
WTF? Ty si pustil dosku bez RAM a GPU? Tak sa nečuduj, že ti to pípalo. Nahoď 1 RAM do 1. slotu, potom tú istú do ďalšieho slotu atď atď. Ak to bude rovnaké, vymeň tú RAM za inú a znova opakuj.
Tie RAM som menil ako sa len dalo, všetky kombinácie, nefungovalo nič... takže to vyzerá na dvojité odpálenie ramiek (2X1GB).
Skúsim ešte zohnať ramky niekde, ale zrazu nikto nemá doma žiadnu a inokedy ich majú po šuflíkoch ľudia...
Skúsim ešte zohnať ramky niekde, ale zrazu nikto nemá doma žiadnu a inokedy ich majú po šuflíkoch ľudia...