PC z komponentov do 2000 €
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC z komponentov do 2000 €
Michaelo: Vobec neviem na co ma klavesnica funkciu herneho profilu, cakal som, ze mi to vysvetlis prave ty. Takze k comu to vlastne sluzi??? Ktore dolezite veci z hry mi to ukazuje a k comu to vobec vyuzijem??? Ked pocuvam hudbu, tak zalezi od prehravaca. Pokial poucuvam online stream z internetu, tak si ho necham bezat, rovnako tak ako ked pocuvam hudbu z pocitaca. Ak mam pusteny WinAmp, tak ten sa da pekne spravit do malickeho pasika, mat ho vzdy top horo v strede obrazovky a tak nicomu nezavadzia. Okrem toho hudbu pocuvam potichu, takze ani v pripade telefonovania mi vobec neprekaza, preto nemusis nic zastavovat a opat pustat, resp. idem telefonovat do inej miestnosti. Bindovat klavesu na moj nick mi pride ako uplne najdactvo, u mna je to 5 znakov na nick, kludne si mozem spravit bind cez externy program napriklad na skratku CTRL+F1 alebo nieco podobne, ale pride mi to ako zbytocnost, ako vec, ktoru vyuzijem raz za rok, aj to mozno len z machroviny.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hojko, ty to nikdy neocenis kym to naozaj neotestujes a nepochopis tomu 
Profily ti ukazuju rozne veci hry (bud mas original progily od Logitechu alebo mozes stiahnut kadejake kde ti to ukaze co len chces.
Ano, ja pouzivam na hudbu AIMP3, tiez sa da spravit do pasiku no ja ho nemam rad lebo mi zavadzia.
Ty mozno pocuvas hudbu potichu no nie kazdy. A ked mi niekto vojde do izby (aj ked nemam hudbu nahlas) tak ma vyrusuje ked musim pocuvat hudbu a aj inu osobu.
Jo jasne ked mas nick hojko tak ta to trapit nemusi ja pouzivam MiChAeLoKGB
A tie bindy viac vyuzivam v hrach. A nehovor mi ze v hre je ti lahsie stlacit CTRL + F1 ako jedine tlacidlo malickom. A naco stahovat blby externy program a babrat sa. Tuto stlacim jedno tlacidlo a mozem nastavit nove makra pre klavesy aj priamo pocas hry.
Skus si najprv taku klavesnicu otestovat a casom ked si na nu zvyknes pochopis
Nieco akoby si povedal, naco mi su svetla na aute? Sak si kupim 2 baterky, prilepim ich tam lepiacou paskou a zapnem raz do roka pre machrovinu.
Profily ti ukazuju rozne veci hry (bud mas original progily od Logitechu alebo mozes stiahnut kadejake kde ti to ukaze co len chces.
Ano, ja pouzivam na hudbu AIMP3, tiez sa da spravit do pasiku no ja ho nemam rad lebo mi zavadzia.
Ty mozno pocuvas hudbu potichu no nie kazdy. A ked mi niekto vojde do izby (aj ked nemam hudbu nahlas) tak ma vyrusuje ked musim pocuvat hudbu a aj inu osobu.
Jo jasne ked mas nick hojko tak ta to trapit nemusi ja pouzivam MiChAeLoKGB
Skus si najprv taku klavesnicu otestovat a casom ked si na nu zvyknes pochopis
Nieco akoby si povedal, naco mi su svetla na aute? Sak si kupim 2 baterky, prilepim ich tam lepiacou paskou a zapnem raz do roka pre machrovinu.
-
hojko
Site Admin
Ano, v pripade hudby mas mozno pravdu, ale argumentoval si tym pauznutim a ja som odargumentoval ako to u mna je a ze je to zbytocne. Pre teba je externy program na bindy zbytocny, lebo ho musis stahovat a barat sa s nim. To iste tvrdim ja, kedze ta klavesnica urcite potrebuje soft od Logitechu a ako sam pises, aj profily si treba stiahnut, ktore moze byt k novsim hram, cize je to rovnake ako stiahnut a nainstalovat Logitech sw. Ci stlacim malickom jedno tlacistko alebo stlacim malickom CTRL a vedlajsim prstom F1, to mi je ukradnute. Este mi ukaz co dokazu tie profily v hre, ze k comu to je dobre, nejaky strucny opis alebo rovno foto, nech pochopim o co ide.
-
Michaelo
Hardcore addict
No v pripade hudby mam pravdu na 100% podla mna. Upravujes tym volume nie len v hre aje aj windowsu co sa hodi ak nemas sluchadla s redukciou volume na kabli.
No to jo, stiaahnes jeden program ktory ma ale vsetko potrebne (nastavenia klaves (makra, bloky textu, zapnutie programov a ine vecicky) ale aj profily hier).
No, ide o to ze ti to na displayi ukazuje rozne informacie z hry. Vacsinou to je defaultne HP, AMMO a ine. No mozes si stiahnut profily kde to bude ukazovat ine veci ktore normalne na obrazovke nevidis a aby si ich videl musis nieco stlacat, takto len ceknes trochu nizsie a vidis co chces.
A dobre je ze ten display funguje s viacerymi softmi, napr aj s Frapsom ktory sa da aj ovladat tymi tlacidlami pod displayom. Hovorim, najprv vyskusaj potom pochopis. A preco chces odo mna obrazky. Google nestaci?
http://addons.songbirdnest.com/addon-im ... _large.jpg - hudba
http://images.gamefuture.de/i/c7b686f2e68e.JPG - hra
No to jo, stiaahnes jeden program ktory ma ale vsetko potrebne (nastavenia klaves (makra, bloky textu, zapnutie programov a ine vecicky) ale aj profily hier).
No, ide o to ze ti to na displayi ukazuje rozne informacie z hry. Vacsinou to je defaultne HP, AMMO a ine. No mozes si stiahnut profily kde to bude ukazovat ine veci ktore normalne na obrazovke nevidis a aby si ich videl musis nieco stlacat, takto len ceknes trochu nizsie a vidis co chces.
A dobre je ze ten display funguje s viacerymi softmi, napr aj s Frapsom ktory sa da aj ovladat tymi tlacidlami pod displayom. Hovorim, najprv vyskusaj potom pochopis. A preco chces odo mna obrazky. Google nestaci?
http://addons.songbirdnest.com/addon-im ... _large.jpg - hudba
http://images.gamefuture.de/i/c7b686f2e68e.JPG - hra
-
hojko
Site Admin
Zial, nicim si ma neohrulil a v pripadne hudby ti urcite za pravdu nedam, je to tak mozno v tvojom pripade. Sluchadla nepouzivam, pouzivam repro a tak koliecko na kabli nemam, pretoze mam nastavenie hlasitosti priamo na repro, ktory je po pravej ruke. Informacie o ammo, hp atd... su mi zbytocne, pretoze tieto informacie mam na obrazovke. Kym sklonim hlavu na klavesnicu, ktoru mam ciastocne zasunutu v stole, tak zbytocne odvratim pohlad z obrazovky, vid. tento moj stol: http://www.hojko.com/post597299.html#p597299 Obrazky s hudbou ci tymi info z hry - absolutne nezaujimave featurky pre mna, rovnako si myslim, ze aj pre ostatnych. Proste mi to pride tak, aby sa clovek len pochvalil klavesnicou. Za cenu klavesnice si mozem kupit druhe LCD a mozem tam mat vsetko pokope, od vytazenia CPU, RAM, diskov, az po hodiny, IM, video a audio prehravace, poznamky, kalkulacku...
-
Michaelo
Hardcore addict
Ani ja slúchadlá nepoužívam. Len v hre (od kedy mám nové PC 360 tak tie využívam v hrách stále) no poviem to dúfam naposledy: Nepochopíš kým nevyskúšaš aspoň na 1 mesiac aby si si na ňu zvykol.
Jo. Porovnaj si to s mojim stolom a možno pochopíš
http://www.hojko.com/post1722226.html#p1722226
A už som hovoril že tam môžeš nastaviť info aké chceš.
Jo. Porovnaj si to s mojim stolom a možno pochopíš
http://www.hojko.com/post1722226.html#p1722226
A už som hovoril že tam môžeš nastaviť info aké chceš.
Pigesko najprv som dal do 2000 €. Potom som si vsimol ze mi to vychadza do 1500 € tak som dal tak. A ked som vyberal druhu graficku vychadzalo mi to nad 1500 € tak som dal zase 2000 €. 
-
Michaelo
Hardcore addict
Pekne. Príde, prečíta, odpíše a ani si nevšíma našu diskusiu s hojkom 
Edit:// Screeny? Nemyslíš skôr fotky PC a komponentov kde bude vidno označenie? Lebo aj ja môžem oscreenovať plochu z notebooku a povedať že tam mám 7970
Edit:// Screeny? Nemyslíš skôr fotky PC a komponentov kde bude vidno označenie? Lebo aj ja môžem oscreenovať plochu z notebooku a povedať že tam mám 7970
-
Pigesko
King
hacker300: no to je sice pekne, no skor by som ta poprosil po kupe komponentov o screeny
thx...
-
Outsider
Star
Podla komentarov od hacker300 usudzujem, ze to zase dalsie decko s hlavou v oblakoch a o tej zostave za 2000 € len sniva a vas obera o cas. Ja na svoju zostavu za 1700 € som musel hodnu chvilu makat v robote a dost pochybujem, ze chlapec ma 2000 € na PC. ( je tu moznost, ze ma zazobanych rodicov ale je nepravdepodobna ). Neverim, ze to mysli seriozne.
Decko si ty ty chmulo !!! 
-
Outsider
Star
Ked som ta urazil sry, ale napisat som to musel. Podla toho ako pises a menis cenu jak sa ti chce tak to moc vierohodne nevyzera. Uverim az ked uvidim obrazky (co sa asi nestanehacker300 napísal:Decko si ty ty chmulo !!!
-
Michaelo
Hardcore addict
Hacker kasli na nich. Davaju komentare ako blbci a K- za totalne kraviny. Ze vraj aby mi nebolo malo. Lol.
Chcem pockat este na novu GTX 670 a 680 co maju byt este vykonnejsie ako ATI 7970 a niekto tu este spominal ten procesor co ma naplno vyuzit tu ATI 7970.
Ja chcem co najvykonnejsi pc a tiez som nan robil 4 mesiace. A tebe sa teda ospravedlnujem.
A ja ze som light expert a mam karmu - 30 alebo kolko.
Aj teraz som dostal 2. Ale mne na karme aj tak nezalezi.
Ale aj tak mi karmu dava kazdy aby ma len provokoval.
Preto som tak na teba reagoval.
A druha najvykonnejsia je teraz ta ATI 7950 a ze vraj sa da aj tak pretaktovat na vykon tej 7970. Ja som chcel procesor intel a graficku nvidia vyskusat lebo teraz mam amd a ati. Len tie nvidia su teraz slabsie ako ati. Screeny urcite prihodim len nechcem teraz nieco kupit a za mesiac budem lutovat ze som chvilu nepockal.
A v lete by mala vyst cca najvykonnejsia GTX 690 ale dovtedy sa mi nechce cakat.
Ja chcem co najvykonnejsi pc a tiez som nan robil 4 mesiace. A tebe sa teda ospravedlnujem.
A ja ze som light expert a mam karmu - 30 alebo kolko.
Ale aj tak mi karmu dava kazdy aby ma len provokoval.
Preto som tak na teba reagoval.
A v lete by mala vyst cca najvykonnejsia GTX 690 ale dovtedy sa mi nechce cakat.
-
uplink
VIP
Výkon != kvalita, spoľahlivosť a to že si zahráš všetky hry. Ja keď som riešil debilné ATi/AMD tak som len drivery ladil, teraz na GTX 580 mám za sebou 73 titulov [z toho asi 5 mmo + pár čo som nedokončil]. Ostatní borci len riešia ako spustiť, ako doladiť, etc.
ktore hry si v sucasnosti na AMD grafike nezahra?
hacker300: do aprila sa pockat oplati, ak nebude mat nVidia vyssi vykon, tak postavi cenu tak, ze AMD bude musiet zlacniet, win-win pre zakaznika kazdopadne
hacker300: do aprila sa pockat oplati, ak nebude mat nVidia vyssi vykon, tak postavi cenu tak, ze AMD bude musiet zlacniet, win-win pre zakaznika kazdopadne
-
uplink
VIP
SAPPHIRE Radeon HD 6870 1GB FleX - Crysis 1 - flickering textures, Crysis 2 - zariadenie prestalo pracovať správne, windows v 16tich farbách, NFSTR - bsod, Arcania: Fall of Setariff - nejaký random dll error, spôsobený ATi drivermi, Saint's Row The Third - flickering textures, rozbitá geometria skrze fyziku, Trine 2 - pri FSAA a MSAA rozbitá geometria, také pichliače to spraví v celej hre...beardie napísal:ktore hry si v sucasnosti na AMD grafike nezahra?
No, ono, framerate v tých hrách je fantastický, ale moc dlho, alebo moc pekne si ich nezahráš. To sú chyby ktoré som objavil na klientovom PC čo mi tu doma kvasí a sú to hry, ktoré tam má nainštalované
Toľko ku ATi/AMD. S GTX 580kou v tom istom PC idú všetky hry bez problémov, grafika bola v ageme na reklamačke 3 týždne a vrátili ju späť že je úplne v poriadku
fuuha, az jedna karta... 
-
Pigesko
King
beardie: v podstate je jedno aka karta...ide o tie drivery ktore ma Amd v biednom stave
a kekdze Nvidia vzdy vsadzala na "hrubu silu", nevyladenost driverov sa ani zdaleka tak neprejavuje...
-
hojko
Site Admin
uplink: Trepes, az to pekne nie je. Nejeden z nas tu ma grafiku od AMD ATI a problemy nie su. Tak ako ma problemy nVidia s novymi hrami a treba pockat na nove ovladace, ktore riesia mozne problemy, tak je na tom aj AMD ATI. Ja ako obcasny hrac, ktory si pusti hru, zahra par hodin a potom ostane rozohrana dlhe mesiace, tak si nespominam, ze by som mal problem za posledne dva roky s hrou, kde by pricinou boli ovladace. Jedine co ma napada je Battlefield 3, ale tam to bolo celkovo problem hry a ovladace dosli par dni po vydani hry. Tych tvojich 73 titulov je uplne irelevantne cislo, lebo rovnake cislo mozem napisat aj ja, kedze za dva roky som nemal s nicim problem, avsak tych titulov bolo mozno tak 20, max. 30. Ale na tvoje zvelicovanie som si uz zvykol, pretoze evidentne zastavas nazor, ze to co mas ty a tvoji klienti, tak to je najlepsie.