beardie napísal:tak kompy s AMD grafikami neskladaj a bude o jednoho cloveka menej, co bude nadavat, vec vybavena
ja ich neskladám, ja ich opravujem. Klient čo chce AMD/ATi grafiku v zostave má u mňa červenú už nejaký ten piatok a maximálne mu poradím ten PC, ale neposkladám. Nebudem niesť zodpovednosť za robotu s tak babráckou súčiastkou.
hojko - vzhľadom na to že máš skúsenosti len so svojou AMD/ATi grafikou [5770 správne?], tak neviem načo sa vôbec do diskusie zapájaš. Je to zbytočné a nepotrebné. A Tvoje teoretické drísty o tom aké sú ich drivery stabilné vysvetli ľuďom na fóre a mimo fóra, čo s nimi majú len jedno a to sú problémy.
Navyše notorické prehrievanie VRMiek a VRAM na ATi/AMD kartách v generáciach 3xxx, 4xxx, 5xxx, 6xxx mi nepríde zrovna ako chyba softvéru, aj keď to môže byť, nehádam sa. Vždy keď mi niekto zavolá že má ATi kartu a má problém s grafikou, tak je to na 90% táto jedna jediná vec. Keby som tým nebol obsypávaný takmer každý Boží deň, tak ani nepípnem. Je zaujímavé že s chybami od nvidie sa stretnem na živo raz za uhorský rok, s ATi/AMD prisamvačku skoro každý deň, či už len na skype/iCQ, alebo v RL.