PDA forum
-
aughostino
Medium Professional
Toto je jedna uzastna stranka, dokaze vela veci
pripadne tam zadaj nazov tvojho PDA a za to forum urcite ti najde vela vysledkov

pripadne tam zadaj nazov tvojho PDA a za to forum urcite ti najde vela vysledkov
si rob srandu ja viem pouzivat google lenze tie stranky co mi naslo tak su onicom a neobrahuju dost informacii ...k*k*t ked neviem nepis si trapny maly sraloaughostino napísal:Toto je jedna uzastna stranka, dokaze vela veci
Dost zalezi ake hladas forum ci hladas neake warez forum z ktoreho chces stahovat hry adt. alebo len neake diskuzne forum kde pisu recenzie, napady triky a vela dalsieho ked hladas neake diskuzne tak urcite by som ti poradil www.fony.sk je tam toho o PDA dost.
fony.sk toho nemaju co som si predstavoval ale aj tak dakujem za pomoc<j3RrY> napísal:Dost zalezi ake hladas forum ci hladas neake warez forum z ktoreho chces stahovat hry adt. alebo len neake diskuzne forum kde pisu recenzie, napady triky a vela dalsieho ked hladas neake diskuzne tak urcite by som ti poradil www.fony.sk je tam toho o PDA dost.