PDA forum

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Vops
Amateur
Amateur

PDA forum

Príspevok od používateľa Vops »

mozete mi poradit najlepsie PDA forumi kde by som si mohol zistit nejake informacie popripade kde by som si mohol zistit aj njake hry a aplikacie ...dakujem
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aughostino »

Toto je jedna uzastna stranka, dokaze vela veci

pripadne tam zadaj nazov tvojho PDA a za to forum urcite ti najde vela vysledkov

:roll:
Vops
Amateur
Amateur

aughostino napísal:Toto je jedna uzastna stranka, dokaze vela veci

pripadne tam zadaj nazov tvojho PDA a za to forum urcite ti najde vela vysledkov

:roll:
si rob srandu ja viem pouzivat google lenze tie stranky co mi naslo tak su onicom a neobrahuju dost informacii ...k*k*t ked neviem nepis si trapny maly sralo
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maro. »

Dost zalezi ake hladas forum ci hladas neake warez forum z ktoreho chces stahovat hry adt. alebo len neake diskuzne forum kde pisu recenzie, napady triky a vela dalsieho ked hladas neake diskuzne tak urcite by som ti poradil www.fony.sk je tam toho o PDA dost.
Vops
Amateur
Amateur

<j3RrY> napísal:Dost zalezi ake hladas forum ci hladas neake warez forum z ktoreho chces stahovat hry adt. alebo len neake diskuzne forum kde pisu recenzie, napady triky a vela dalsieho ked hladas neake diskuzne tak urcite by som ti poradil www.fony.sk je tam toho o PDA dost.
fony.sk toho nemaju co som si predstavoval ale aj tak dakujem za pomoc
Napísať odpoveď