Peticia za zrusenie koncesionarskych poplatkov

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Peticia za zrusenie koncesionarskych poplatkov

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

http://www.sme.sk/c/3692969/Peticia-Kon ... zitok.html
Tak dnes toho boli plne media...co si o tom myslite? ja takuto iniciativu podporujem, kedze stv mi vadi uz riadne dlho...celkovo by sa podla mna mala spravit nejaka reforma STV, kedze okrem koncesionarskych si stv casto vypyta aj injekciu od vlady a takto idu peniaze do stv a vysledok ziaden...
co si myslite o stv ako takej?
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

hmm... rybníček z STV spravil konkurencie schopnú televíziu... odvtedy sa jej úroveň výrazne zdvihla no zase sa mi zdá, že nejak stagnuje... ale STV2 si pozriem sem tam celkom rád... dávajú tam zaujímavé veci...
a čo sa týka koncesionárskych poplatkov... prečo ich zrušiť?... ono STV nimi nahrádza (aj keď len čiastočne) príjmy z reklamy, ktorú počas vysielania nesmie dávať... takže si treba rozmyslieť či chce divák 15 minút reklamu každú pol hodinku filmu alebo to celé bez prerušenia... ja som za tú druhú možnosť... navyše ako píšeš tá injekcia od vlády je potrebná práve na to udržanie určitej kvality a konkurencieschopnosti... a na udržanie vysielania bez reklám počas relácii a filmov...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

visielanie bez reklam, fajn. ake akých filmov preboha? ukáž mi koľko normálnych filmov pustili za posledný mesiac. VSETKO SAME BRAKY.

//Ok, House, musím uznať. Ale to je tak všetko. Butterfly Effect? Ok, tak raz za rok aj niečo poriadne.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

butterfly effect :) to len tento tyzden, uz som ticho
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:butterfly effect :) to len tento tyzden, uz som ticho
a maju na rok pokoj :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

tak nahodou mi vysielaju House-a :x uz len preto mam rad stv
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:tak nahodou mi vysielaju House-a :x uz len preto mam rad stv
a simpsonovcov... :P
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak pre ludi so zakladnou ponukou a bez internetu by to asi fakt bola strata..ja osobne prepnem na STV len nahodou.. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

myslim ze STV ako taka potrebuje miesto zrusenia injekcii, nejakeho veduceho, co tomu vazne rozumie, nie nejakeho imbecilneho hulibrka, ktory je len kamaratom "niekoho na vysokom mieste" ... myslim ze neschopni ludia v sirsom vedeni, zodpovednom za chod,, vysielanie a programovu strukturu by mali byt odbornici, lebo inak to fakt vyzera jak ked das traktoristovi skalpel, nech operuje ....

... zaroven ale myslim ze by NEmalo platit medzi vladou a stv nieco ako my sme pomohli vam, vy pomozte nam ...

STV ako taka je dobra uz len z toho pohladu ze existuju urcite relacie, ktore sukromna tv neodvysiela, lebo su neziskove :-)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:
... zaroven ale myslim ze by NEmalo platit medzi vladou a stv nieco ako my sme pomohli vam, vy pomozte nam ...
zial toto sa podla mna nikdy nezmeni...inac ja nechapem ako moze byt medzi televiziami tak priepastny rozdiel: konkretne myslim IMO dobru cesku televiziu a vybornu irsku televiziu(verejnopravne) a tu nasu...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Key5ers0ze napísal:zial toto sa podla mna nikdy nezmeni...inac ja nechapem ako moze byt medzi televiziami tak priepastny rozdiel: konkretne myslim IMO dobru cesku televiziu a vybornu irsku televiziu(verejnopravne) a tu nasu...
hmm zial mas asi pravdu, nemusis byt ale ani vladnuci organ aby si mal kontrolu, ked si dost zaplatis, mozes dat odvysielat hocico ...

... ja ti poveim v com bude asi ten rozdiel .. najpravdepodobnejsie to bude v tej kvalifikacii ludi co sedia za velkym stolom a snazia sa (t)varit ako z velkej knihy ...
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Key5ers0ze napísal:zial toto sa podla mna nikdy nezmeni...inac ja nechapem ako moze byt medzi televiziami tak priepastny rozdiel: konkretne myslim IMO dobru cesku televiziu a vybornu irsku televiziu(verejnopravne) a tu nasu...
myslím, že írskej televízii vláda odobrila reklamy (a to, aspoň v začiatkoch, tuším až 15 minútové, ale neviem ako je to tam teraz...)... takže viac prachov = kvalitnejší program... a u čechov si nie som istý tou výškou koncesionárskych poplatkov, ale 10 mil ľudí aj tak zaplatí viac ako 5... podľa mňa je to hlavne otázka tých peňazí... no a samozrejme aj vedenia, ktoré nevie čo s nimi, lebo má funkcie len za odmenu...
Napísať odpoveď