Peticia za zrusenie koncesionarskych poplatkov
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Peticia za zrusenie koncesionarskych poplatkov
http://www.sme.sk/c/3692969/Peticia-Kon ... zitok.html
Tak dnes toho boli plne media...co si o tom myslite? ja takuto iniciativu podporujem, kedze stv mi vadi uz riadne dlho...celkovo by sa podla mna mala spravit nejaka reforma STV, kedze okrem koncesionarskych si stv casto vypyta aj injekciu od vlady a takto idu peniaze do stv a vysledok ziaden...
co si myslite o stv ako takej?
Tak dnes toho boli plne media...co si o tom myslite? ja takuto iniciativu podporujem, kedze stv mi vadi uz riadne dlho...celkovo by sa podla mna mala spravit nejaka reforma STV, kedze okrem koncesionarskych si stv casto vypyta aj injekciu od vlady a takto idu peniaze do stv a vysledok ziaden...
co si myslite o stv ako takej?
hmm... rybníček z STV spravil konkurencie schopnú televíziu... odvtedy sa jej úroveň výrazne zdvihla no zase sa mi zdá, že nejak stagnuje... ale STV2 si pozriem sem tam celkom rád... dávajú tam zaujímavé veci...
a čo sa týka koncesionárskych poplatkov... prečo ich zrušiť?... ono STV nimi nahrádza (aj keď len čiastočne) príjmy z reklamy, ktorú počas vysielania nesmie dávať... takže si treba rozmyslieť či chce divák 15 minút reklamu každú pol hodinku filmu alebo to celé bez prerušenia... ja som za tú druhú možnosť... navyše ako píšeš tá injekcia od vlády je potrebná práve na to udržanie určitej kvality a konkurencieschopnosti... a na udržanie vysielania bez reklám počas relácii a filmov...
a čo sa týka koncesionárskych poplatkov... prečo ich zrušiť?... ono STV nimi nahrádza (aj keď len čiastočne) príjmy z reklamy, ktorú počas vysielania nesmie dávať... takže si treba rozmyslieť či chce divák 15 minút reklamu každú pol hodinku filmu alebo to celé bez prerušenia... ja som za tú druhú možnosť... navyše ako píšeš tá injekcia od vlády je potrebná práve na to udržanie určitej kvality a konkurencieschopnosti... a na udržanie vysielania bez reklám počas relácii a filmov...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
myslim ze STV ako taka potrebuje miesto zrusenia injekcii, nejakeho veduceho, co tomu vazne rozumie, nie nejakeho imbecilneho hulibrka, ktory je len kamaratom "niekoho na vysokom mieste" ... myslim ze neschopni ludia v sirsom vedeni, zodpovednom za chod,, vysielanie a programovu strukturu by mali byt odbornici, lebo inak to fakt vyzera jak ked das traktoristovi skalpel, nech operuje ....
... zaroven ale myslim ze by NEmalo platit medzi vladou a stv nieco ako my sme pomohli vam, vy pomozte nam ...
STV ako taka je dobra uz len z toho pohladu ze existuju urcite relacie, ktore sukromna tv neodvysiela, lebo su neziskove
... zaroven ale myslim ze by NEmalo platit medzi vladou a stv nieco ako my sme pomohli vam, vy pomozte nam ...
STV ako taka je dobra uz len z toho pohladu ze existuju urcite relacie, ktore sukromna tv neodvysiela, lebo su neziskove
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
zial toto sa podla mna nikdy nezmeni...inac ja nechapem ako moze byt medzi televiziami tak priepastny rozdiel: konkretne myslim IMO dobru cesku televiziu a vybornu irsku televiziu(verejnopravne) a tu nasu...nordkapp_pb napísal:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm zial mas asi pravdu, nemusis byt ale ani vladnuci organ aby si mal kontrolu, ked si dost zaplatis, mozes dat odvysielat hocico ...Key5ers0ze napísal:zial toto sa podla mna nikdy nezmeni...inac ja nechapem ako moze byt medzi televiziami tak priepastny rozdiel: konkretne myslim IMO dobru cesku televiziu a vybornu irsku televiziu(verejnopravne) a tu nasu...
... ja ti poveim v com bude asi ten rozdiel .. najpravdepodobnejsie to bude v tej kvalifikacii ludi co sedia za velkym stolom a snazia sa (t)varit ako z velkej knihy ...
myslím, že írskej televízii vláda odobrila reklamy (a to, aspoň v začiatkoch, tuším až 15 minútové, ale neviem ako je to tam teraz...)... takže viac prachov = kvalitnejší program... a u čechov si nie som istý tou výškou koncesionárskych poplatkov, ale 10 mil ľudí aj tak zaplatí viac ako 5... podľa mňa je to hlavne otázka tých peňazí... no a samozrejme aj vedenia, ktoré nevie čo s nimi, lebo má funkcie len za odmenu...Key5ers0ze napísal:zial toto sa podla mna nikdy nezmeni...inac ja nechapem ako moze byt medzi televiziami tak priepastny rozdiel: konkretne myslim IMO dobru cesku televiziu a vybornu irsku televiziu(verejnopravne) a tu nasu...