Ping/DNS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ping/DNS

Príspevok od používateľa hojko »

Pred par dnami som nainstaloval Kaspersky antivirus, po chvili som ho odinstaloval a od tej chvile sa zacali moje problemy s PC. Pri starte Windowsu (WIN XP SP2 cz) PC ako keby stuhne na 5-10 sekund teste pred obrazovkou s uzivatelskymi uctami, az potom sa zobrazi obrazovka s uzivatelmi. To by ani tak nevadilo, ale vacsi problem mam pri pingovani, resp. DNS serveroch. Ak dam pingnut hocijaky server, tak trva cca 10 sekund, kym mi vobec prelozi host a zacne pingovat. To iste pri pripajani na FTP servre.

Skusal som na notebooku a tam ide vsetko v poriadku, pouzivam rovnake DNS servre (su to servre providera) a tak vidim problem prave u mna na PC. Vobec ma nenapada kde by mohol byt problem a ako ho vyriesit. Nejake napady???
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mal si neaky antivirak nainstalovany ked si instaloval kaspersky?
ak ano moze to byt tim, lebo ako je zname o kasperskom tak on sa nenavidi so vsetkymi antivirakmi.
no ja by som na tvojom mieste urcite skusil Ccleaner a ked nepomoze tak potom asi reinstall systemu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Co to s tym ma spolocne??? Ano, mal som NOD32 v2.7, ktory si automaticky Kaspersky pred instalacou odinstaloval.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no to ze ti to moze doebat cely system ako mne
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tiež si myslím že to spôsobilo to, že si neodinštaloval ten prvý antivirak. Neveril by som uninstalu nejakému druhému programu. Určite tam ostali nejaké knižnice alebo zápisy v registroch čo robia šarapatu. Všetko poriadne prehladaj, prečisti registre, pozri či sa nespúšťa nejaká služba ktorá patrila tým antivírom...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Napada ma spustit obnovenie systemu tych par dni dozadu, teda ak to mas zapnute...
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

si si isty ze to viazne na samotnom dns resolvingu?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

obnov system do predchadzajuceho bodu(este predtym ako si nainstaloval AV) a malo by ti to ist
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

hojko: kym cakas tych 10s na prelozenie adresy, tak ti aj stupne zataz CPU ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

kupo: Neviem, nesledoval som.

Sheep, mspeedo: Obnova systemu je ta prve vec, ktoru vypinam a to rovno este cez nLite pri tvorbe instalacky systemu.

Problem je vyrieseny, nahodil som este raz aj Nod aj Kaspersky, oba som odinstaloval, nasledne po restartoch som za pouzitia TuneUP Utilities 2007 vycistil disk, registre, defragmentoval registre a po restartne systemu islo vsetko ako malo. Momentalne sice nemam ziadny antivirak, ale to sa casom spravi ked sa mi ho bude chciet nainstalovat. Dik vsetkym za pomoc.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nejaku dobu sa bez AV zit da, zalezi co za stranky tam prezeras, no o tej obnove tu nebudeme spamovat, odoslal som SZ
Napísať odpoveď