Ping/DNS
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ping/DNS
Pred par dnami som nainstaloval Kaspersky antivirus, po chvili som ho odinstaloval a od tej chvile sa zacali moje problemy s PC. Pri starte Windowsu (WIN XP SP2 cz) PC ako keby stuhne na 5-10 sekund teste pred obrazovkou s uzivatelskymi uctami, az potom sa zobrazi obrazovka s uzivatelmi. To by ani tak nevadilo, ale vacsi problem mam pri pingovani, resp. DNS serveroch. Ak dam pingnut hocijaky server, tak trva cca 10 sekund, kym mi vobec prelozi host a zacne pingovat. To iste pri pripajani na FTP servre.
Skusal som na notebooku a tam ide vsetko v poriadku, pouzivam rovnake DNS servre (su to servre providera) a tak vidim problem prave u mna na PC. Vobec ma nenapada kde by mohol byt problem a ako ho vyriesit. Nejake napady???
Skusal som na notebooku a tam ide vsetko v poriadku, pouzivam rovnake DNS servre (su to servre providera) a tak vidim problem prave u mna na PC. Vobec ma nenapada kde by mohol byt problem a ako ho vyriesit. Nejake napady???
-
audiotrack
VIP
tiež si myslím že to spôsobilo to, že si neodinštaloval ten prvý antivirak. Neveril by som uninstalu nejakému druhému programu. Určite tam ostali nejaké knižnice alebo zápisy v registroch čo robia šarapatu. Všetko poriadne prehladaj, prečisti registre, pozri či sa nespúšťa nejaká služba ktorá patrila tým antivírom...
-
hojko
Site Admin
kupo: Neviem, nesledoval som.
Sheep, mspeedo: Obnova systemu je ta prve vec, ktoru vypinam a to rovno este cez nLite pri tvorbe instalacky systemu.
Problem je vyrieseny, nahodil som este raz aj Nod aj Kaspersky, oba som odinstaloval, nasledne po restartoch som za pouzitia TuneUP Utilities 2007 vycistil disk, registre, defragmentoval registre a po restartne systemu islo vsetko ako malo. Momentalne sice nemam ziadny antivirak, ale to sa casom spravi ked sa mi ho bude chciet nainstalovat. Dik vsetkym za pomoc.
Sheep, mspeedo: Obnova systemu je ta prve vec, ktoru vypinam a to rovno este cez nLite pri tvorbe instalacky systemu.
Problem je vyrieseny, nahodil som este raz aj Nod aj Kaspersky, oba som odinstaloval, nasledne po restartoch som za pouzitia TuneUP Utilities 2007 vycistil disk, registre, defragmentoval registre a po restartne systemu islo vsetko ako malo. Momentalne sice nemam ziadny antivirak, ale to sa casom spravi ked sa mi ho bude chciet nainstalovat. Dik vsetkym za pomoc.