Pisanie ospravedlnenky v skole, ak mam 18

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pisanie ospravedlnenky v skole, ak mam 18

Príspevok od používateľa mirak2 »

ohanas sa pravami, ale v prvom rade by si si mal riesit povinnosti, lebo takto sa spravas ako vacsina degesov.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

zrazu su zákony dobre, vtedy ich treba dodržiavať keď je to pre vás výhodne !!!
fajn potom nech sa dodržuju aj zákony o šikane , každodenne je na škole šikana, aj to ked len niekoho drgneš je šikana, alebo mu zo srandy schováš pero je šikana , a za šikanu sa chodí do basy = samozrejme to je už extreme pretože basov sa to nikdy nerieši, maximalne vylúčenie zo školy( aj basa ale tam už sa jedna o inu šikanu) ale toto už nie však ? šak to bolo len zo srandy, zo srandy som mu schoval veci,zo srandy som ho buchol, tam to neriešme aj ked je to v zákone, riešme len to čo sa nám hodí !!!

v minulosti by ti učitel strelil 3 facky a by si bol hned kludny aj ospravedlnenkami,jasne, každy občas potrebuje nejaky deň na vybavovačky alebo na niečo ine , ale tak napiše ti mama,alebo zbehneš za doktorkou a povieš jej očo ide, ale ak je niekto špekulant a si mysli že si bude písať sám ospravedlnenky na cele týždne tak fajn, takých nech len pošlu tý učitelia doprdele
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Marek1113 napísal:... ked mi vykradli byt a nahlasil som to na policiu, iba prisli pozriet, nieco spisali a potom sa mi uz ani neozvali, musel som si ja zatym chodit ci nieco nove zistili ale dodnes som sa nedozvedel kto mi byt vykradol..
tebe vykradli byt? Alebo vám vykradli byt? Ty si to vybavoval, alebo rodičia? Že máš 19 nič neznamená. Ak sa ti do školy nechce chodiť, tak do nej nechoď. 10 rokov alebo koľko je povinná školská dochádzka máš za sebou, tak sa zapíš na úrade a choď pracovať. Čo riešiš nejaké ospravedlnenky? A keď si chceš strednú dokončiť, tak sa podriaď systému a nechoď poza a podobne. Potom ti nebude vadiť ísť za rodičom podpísať ospravedlnenku keď bude opodstatnená. Hráš sa na dospeláka ale som si istý že si nejaký hop hoper čo chce byť cool že si sám píše ospravedlnenky a pri prvej vážnejšej situácii by utekal za maminou. Ja byť na mieste tvojho učiteľa konám rovnako. Aj s tou poznámkou dobre spravil
Rubiki napísal:lebo potom to tak aj vyzerá keď idú na výšku... prednášky ignorujú lebo môžu a na cvikách je pre nich najdôležitejšia informácia koľko vyučujúci toleruje absencií.
to je ale iné. Na výške si dobrovolne, lebo chceš. Ak ti tie prednášky netreba, tak tam nemusíš chodiť. Ak spravíš skúšku, tak to nikoho nezaujíma. Ak nie, tak dovidenia. Nikto sa s tebou nehrá ako na strednej. Na strednej ale dobrovolne nie si, lebo žiaden rodič nechce aby jeho syn/dcéra nemal(a) ani maturitu, takže jednoducho ťa tam nútia chodiť. A to potom vyvoláva aj ten odpor študentov
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

audiotrack: Jasné že si dobrovoľne na výške ale skúšal som naznačiť kde vzniká problém so zodpovednosťou študentov. Ja mám skúsenosti s výšky že tí ľudia na prednášky nechodili nie preto lebo im nebolo treba ale preto že nemuseli. To že na strednej sa vyhneš škole lebo môžeš ťa priamo nabáda k tomu sa vyhýbať povinnostiam aj v budúcnosti. Ja sa tiež priznám že na niektoré prednášky som nechodil ale len s dôvodu že som proste učivo zvládal aj bez toho.

Ale pri strednej mi to príde že je zlý systém, kľudne by som dovolil žiakom nech si píšu ospravedlnenky ale do určitej miery pretože prax je taká že budú chýbať akurát na písomke a to je mi výsostne nesympatické. Za to by som navrhoval dávať žiakom postihy alebo navrhoval aspoň lepšiu komunikáciu škola-rodič nech proste rodič má prehľad kedy mu jeho drahocenné potomstvo vynecháva školu. Pretože úprimne povedané keď sa to dozvie týždeň pred koncom šk. roka tak už to je prt platné. :D
Napísať odpoveď