pisete si z ludmi z inych krajin?
pisete si z ludmi z inych krajin?
tak co pisete si ? ja ano je to celkom zabava a da sa zdokonalit v jazyku
Ja som cez icq pool natrafil na jednu Ukrainku, zije niekde pri hlavnom meste, tak sme si povymienali par mailov... Fajn holka, len skoda ze tak z daleka 
A v poslednej dobe si pisem s namyslenymi amikmy co si o sebe myslia ze su stredom vesmiru, dohadujem jeden zapas v BF2 medzi amerikou a SK/CZ hracmi
A v poslednej dobe si pisem s namyslenymi amikmy co si o sebe myslia ze su stredom vesmiru, dohadujem jeden zapas v BF2 medzi amerikou a SK/CZ hracmi
tak ich porazte , ja si pisem z jednou americankou , ale neni rodena amicka mama je ukrainka a otec z puerto rica a zije v Bronxe , je v pohode . mozon preto ze ninei rodena americankamystique napísal:Ja som cez icq pool natrafil na jednu Ukrainku, zije niekde pri hlavnom meste, tak sme si povymienali par mailov... Fajn holka, len skoda ze tak z daleka
-
nejakymarko
Addict
Akurat tak v slovnej zasobe, ked uz tak lepsie cez skype si zatelefonovat, ja mam taku prihodu ked mi zavolal spoluziak Juan Pablo z Mexika ze ci s nim nepojdem ceknut jednu vystavu, no ale vtedy som uz mal plany so sestrou tak som mu vysvetlil ze co a ako, ale najlepsie na tom ze vtedy som bol zaciatocnik vo franine a vsetci okolo mna co poculi ako to zo mna islo boli prekvapeni, no aj ja som bolSkolacik napísal:je to celkom dobry sposob ako sa da zdokonalit v jazyku
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Na dovolenke a cez kamošku.Skolacik napísal:mna by zaujimalo kde ste ponachadzali tychto ludi??? podla mna je to celkom dobry sposob ako sa da zdokonalit v jazyku
Neviem, neviem, či je to až taký dobrý spôsob na zdokonaľovanie jazyka, väčšinou sa rozprávame len o bežných veciach a keď neviem nejaké slovko, tak si ho pozriem v slovníku, takže len sem tam sa niečo nové na mňa nalepí...
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja si obcas popsime s angicanmi nejakymi ale pamatam si davnejsie som mal na ICQ starom este (som zabudol heslo
) jedneho nemca,a vtedy soma ucil le nemcinu, sme kecali pisomne a potom sme cez skype skusali teleonovat, ta som sa kus naucil pocuvat aj ked to bolofest tazke.....len uz newim najst kontakt preto meno Neo ma naozaj horzne vela nemcov
-
Mek
Addict
ja si pisem s ludmi z inych krajin tak casto, ze uz to ani nevnimam...
hlavne na DC na zahranicnych huboch sa zapajam do chatu...
a na icq a msn mam zopar ludi, s ktorymi obcas prehodim par slov.
...ale pred asi rokom sa mi ozval jeden typek z Brazilie (mesto Cuiabá), ma rovnake priezvisko, ako nasa rodina... a onedlho potom mi napisal mail dalsi clovek z Brazilie, tiez nejaka vzdialena rodina... a tito dvaja sa medzi sebou poznaju aj sa navstevuju...a dozvedeli sme sa, ze pochadzaju z Europy, kam prisli ich predkovia pred par storociami.
len skoda, ze oni nevedia moc dobre po anglicky, iba spanielcinu ovladaju, a to je na dorozumievanie dost malo
hlavne na DC na zahranicnych huboch sa zapajam do chatu...
a na icq a msn mam zopar ludi, s ktorymi obcas prehodim par slov.
...ale pred asi rokom sa mi ozval jeden typek z Brazilie (mesto Cuiabá), ma rovnake priezvisko, ako nasa rodina... a onedlho potom mi napisal mail dalsi clovek z Brazilie, tiez nejaka vzdialena rodina... a tito dvaja sa medzi sebou poznaju aj sa navstevuju...a dozvedeli sme sa, ze pochadzaju z Europy, kam prisli ich predkovia pred par storociami.
len skoda, ze oni nevedia moc dobre po anglicky, iba spanielcinu ovladaju, a to je na dorozumievanie dost malo
-
Hotwire
Addict
no kedze wowko hrajem na realme kde sk komunita nieje takze pisem tam len po anglicky...aj predtym som ine mmo hraval casto na anglicky hovoriacich serveroch, este na msn mam zopar zahranicnych ludi (rusku, americanku atd) ale msn nepouzivam takze som tam online len minimalne
/semtex mi pripomenul, este aj na polskom IRC som raz pisal
ja po slovensky a oni po polsky..
/semtex mi pripomenul, este aj na polskom IRC som raz pisal