pisete si z ludmi z inych krajin?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kubodinho
Professional
Professional

pisete si z ludmi z inych krajin?

Príspevok od používateľa kubodinho »

tak co pisete si ? ja ano je to celkom zabava a da sa zdokonalit v jazyku
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

ano mam jednu takuto osobu v Tajikistane a jej priezvisko je Malikova :) blba nahoda..
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ano so spoluziakmi z Alliance francaise, ktoru som navstevoval v Toulouse, ale hlavne so sestrinym pritelom, je kolumbican no piseme si po anglicky... :)
kubodinho
Professional
Professional

ja si pisem s kamoskou z malediv , talinska , s dvoma kameruncankami americankou , brazilcanom ... prost evela ludi a strasne ma to bavi. a este si pisem zo sesternicinym muzom on je arab a da sa s nim po anglicky dobre pokecat aj ked uz vie dobrepo slovensky :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ja som si jeden čas písal s Ulvyyou z Azerbajdžanu, konkrétne z Baku.
Bolo to zaujímavé písanie :-)
Bavili sme sa o kultúre, rozdieloch, životnej úrovni a pod.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja si píšem s jednou medičkou z Indie, s Ketki. :) Kedysi som mailovala s dvoma kamarátmi z Bulharska, ale časom sme nejako obmedzili kontakty a teraz si napíšeme už naozaj len veľmi zriedka.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Ja som cez icq pool natrafil na jednu Ukrainku, zije niekde pri hlavnom meste, tak sme si povymienali par mailov... Fajn holka, len skoda ze tak z daleka :)
A v poslednej dobe si pisem s namyslenymi amikmy co si o sebe myslia ze su stredom vesmiru, dohadujem jeden zapas v BF2 medzi amerikou a SK/CZ hracmi :wink:
kubodinho
Professional
Professional

mystique napísal:Ja som cez icq pool natrafil na jednu Ukrainku, zije niekde pri hlavnom meste, tak sme si povymienali par mailov... Fajn holka, len skoda ze tak z daleka :)
A v poslednej dobe si pisem s namyslenymi amikmy co si o sebe myslia ze su stredom vesmiru, dohadujem jeden zapas v BF2 medzi amerikou a SK/CZ hracmi :wink:
tak ich porazte , ja si pisem z jednou americankou , ale neni rodena amicka mama je ukrainka a otec z puerto rica a zije v Bronxe , je v pohode . mozon preto ze ninei rodena americanka
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

mna by zaujimalo kde ste ponachadzali tychto ludi??? podla mna je to celkom dobry sposob ako sa da zdokonalit v jazyku
kubodinho
Professional
Professional

Skolacik napísal:mna by zaujimalo kde ste ponachadzali tychto ludi??? podla mna je to celkom dobry sposob ako sa da zdokonalit v jazyku
ja si pisem cez bearshare
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Skolacik napísal:je to celkom dobry sposob ako sa da zdokonalit v jazyku
Akurat tak v slovnej zasobe, ked uz tak lepsie cez skype si zatelefonovat, ja mam taku prihodu ked mi zavolal spoluziak Juan Pablo z Mexika ze ci s nim nepojdem ceknut jednu vystavu, no ale vtedy som uz mal plany so sestrou tak som mu vysvetlil ze co a ako, ale najlepsie na tom ze vtedy som bol zaciatocnik vo franine a vsetci okolo mna co poculi ako to zo mna islo boli prekvapeni, no aj ja som bol :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Skolacik napísal:mna by zaujimalo kde ste ponachadzali tychto ludi??? podla mna je to celkom dobry sposob ako sa da zdokonalit v jazyku
Na dovolenke a cez kamošku. :)
Neviem, neviem, či je to až taký dobrý spôsob na zdokonaľovanie jazyka, väčšinou sa rozprávame len o bežných veciach a keď neviem nejaké slovko, tak si ho pozriem v slovníku, takže len sem tam sa niečo nové na mňa nalepí...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja som si pisal kedysi s jednou mladou ruskou po anglicky...islo jej to dost dobre, vacsinou sme sa bavili o hudbe alebo o beznych veciach..
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ja si pisem s jednym chalaniskom z anglicka a obcas prehodim mail s jednou fajn babou z juznej ameriky
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

ja si obcas popsime s angicanmi nejakymi ale pamatam si davnejsie som mal na ICQ starom este (som zabudol heslo :( ) jedneho nemca,a vtedy soma ucil le nemcinu, sme kecali pisomne a potom sme cez skype skusali teleonovat, ta som sa kus naucil pocuvat aj ked to bolofest tazke.....len uz newim najst kontakt preto meno Neo ma naozaj horzne vela nemcov
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

pisem sem tam s par ludmi z Izraelu. hravame spolu online snooker. su celkom v pohode az na niektorych, ale je sranda ked piseme o palestincanoch ake maju nervy :lol:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja si pisem s ludmi z inych krajin tak casto, ze uz to ani nevnimam...
hlavne na DC na zahranicnych huboch sa zapajam do chatu...
a na icq a msn mam zopar ludi, s ktorymi obcas prehodim par slov.
...ale pred asi rokom sa mi ozval jeden typek z Brazilie (mesto Cuiabá), ma rovnake priezvisko, ako nasa rodina... a onedlho potom mi napisal mail dalsi clovek z Brazilie, tiez nejaka vzdialena rodina... a tito dvaja sa medzi sebou poznaju aj sa navstevuju...a dozvedeli sme sa, ze pochadzaju z Europy, kam prisli ich predkovia pred par storociami.
len skoda, ze oni nevedia moc dobre po anglicky, iba spanielcinu ovladaju, a to je na dorozumievanie dost malo :?
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

ja si sem tam pisem s jednym rusom.. ale to je teraz asi tak vsedno.. kedysi este dve britky ... len kontakt na ne som jaksi stratil plynutim casu
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

no kedze wowko hrajem na realme kde sk komunita nieje takze pisem tam len po anglicky...aj predtym som ine mmo hraval casto na anglicky hovoriacich serveroch, este na msn mam zopar zahranicnych ludi (rusku, americanku atd) ale msn nepouzivam takze som tam online len minimalne

/semtex mi pripomenul, este aj na polskom IRC som raz pisal :lol: ja po slovensky a oni po polsky..
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ani nie,raz som si pisal s jednym,pametam sa,to boli este uplne zaciatky s Netom,som si stiahol Bearshare,bol tam nejaky cudny chat,tak som si pisal s nejakym Poliakom :lol: ...ale inak nie..
Napísať odpoveď