Písmo

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Marcos Corvin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Písmo

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

Ahojte,
prosím vás, viete mi poradiť, že čo mám robiť keď mi nechce zobraziť v grafickom programe (Adobe Illustrator) nainštalované písmo???
Písmo sa volá KozGoPro nainštaloval som to samozrejme tak ako sa má, cez Control Panel/Fonts/ tam som nakopíroval dané písmo. Len mi nejde do hlavy ako je možné, že napríklad to písmo zobrazuje vo Worde... dajte prosím vedieť čo robiť... vopred ďakujem...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Písmo

Príspevok od používateľa audiotrack »

možno blbá otázka, ale ten illustrator si po nainštalovaní fontu vypol a zapol?
Marcos Corvin
Expert
Expert

audiotrack napísal:možno blbá otázka, ale ten illustrator si po nainštalovaní fontu vypol a zapol?
jasné, že hej... :D ja som tých druhov písma nainštaloval až až... len teraz sa mi vyskytol takýto problém... skúšal som aj reštart PC... len vo Worde ho zobrazí úplne v pohode...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

chod do fontov a dva krat klikni na KozGoPro a zisti si "nazov rezu pisma"

v niektorych pripadov sa nejakym sposobom lisi od nazvu pisma, a pod tymto nazvom ho najdes.

napr: KozGoPro-Regular je Kozuka

ale mozno to nieje tvoj pripad.
Marcos Corvin
Expert
Expert

Forsaken napísal:chod do fontov a dva krat klikni na KozGoPro a zisti si "nazov rezu pisma"

v niektorych pripadov sa nejakym sposobom lisi od nazvu pisma, a pod tymto nazvom ho najdes.

napr: KozGoPro-Regular je Kozuka

ale mozno to nieje tvoj pripad.
Skúšal som aj to... a je pravda, že v programe má nastavený plný názov ale v grafických programoch ho vôbec nezobrazuje v ponuke... len teraz som si všimol, keď som šiel do Wordu, že to písmo má pri sebe inú ikonu ako ostatné písma... pridávam aj obrázok v prílohe... len neviem čo to je za ikonu, ako tlačiareň to vyzerá...
Prílohy
bez_názvu.JPG
Napísať odpoveď