Ahojte,
prosím vás, viete mi poradiť, že čo mám robiť keď mi nechce zobraziť v grafickom programe (Adobe Illustrator) nainštalované písmo???
Písmo sa volá KozGoPro nainštaloval som to samozrejme tak ako sa má, cez Control Panel/Fonts/ tam som nakopíroval dané písmo. Len mi nejde do hlavy ako je možné, že napríklad to písmo zobrazuje vo Worde... dajte prosím vedieť čo robiť... vopred ďakujem...
Písmo
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Písmo
možno blbá otázka, ale ten illustrator si po nainštalovaní fontu vypol a zapol?
-
Marcos Corvin
Expert
jasné, že hej...audiotrack napísal:možno blbá otázka, ale ten illustrator si po nainštalovaní fontu vypol a zapol?
chod do fontov a dva krat klikni na KozGoPro a zisti si "nazov rezu pisma"
v niektorych pripadov sa nejakym sposobom lisi od nazvu pisma, a pod tymto nazvom ho najdes.
napr: KozGoPro-Regular je Kozuka
ale mozno to nieje tvoj pripad.
v niektorych pripadov sa nejakym sposobom lisi od nazvu pisma, a pod tymto nazvom ho najdes.
-
Marcos Corvin
Expert
Skúšal som aj to... a je pravda, že v programe má nastavený plný názov ale v grafických programoch ho vôbec nezobrazuje v ponuke... len teraz som si všimol, keď som šiel do Wordu, že to písmo má pri sebe inú ikonu ako ostatné písma... pridávam aj obrázok v prílohe... len neviem čo to je za ikonu, ako tlačiareň to vyzerá...Forsaken napísal:chod do fontov a dva krat klikni na KozGoPro a zisti si "nazov rezu pisma"