Pitie učiteľov na školských výletoch

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
allias
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa allias »

piju ziaci a piju aj ucitelia.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Luci napísal:keby len na vyletoch, ale aj v skole pili stale. a aj piju [ na sklenarovej ] :lol:
... jj presne tak odnas tiez nedavno jednu vyrazili zato ze bola zrubana na vyucku :-) ...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Zážitok môjho starého otca z čias na vysokej škole (~1960) :
Mali sme jedného staršieho pána profesora, učil nás energetiku. Bol už koniec roka, ja som bol v treťom ročníku.
Pán profesor raz jedného dňa prišiel na prednášku, vzal kriedu a začal vysvetlovať. Vysvetloval asi 10 minút. Potom ale zostal ticho.
Položil kriedu na stôl a povedal:
"Poďte, ideme fajčiť."
Preto sme sa teda všetci zobrali a celá trieda s profesorom sme išli po zvyšok hodiny na chodbu fajčiť.
:D :)

Nie je to síce o pití, ale je to podobné. :)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

ja sa pametam na nas lyziarak v tretom rocniku....
rano 10 hodin stojim v dufete kupujem listky....
pytam predavacku 3 celodenne lystky na svah...
predbehne ma ucitel posie si ze chce 9 sliviek.. :D :D vraj na zahriatie pre 3 ucitelov...

cely den sedeli dole pod svahom.
vecer sme ich uz nevideli.... alebo oni nevideli nas. to je jedno boli sme na tom rovnako
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

pohode klasika :D preco by sa aj oni nemali zabavit? ale musia byt pri vedomi.. a mali by pit iba tam de piju aj ziaci :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. praveze si myslim ze pre profakov je vyhodnejsie pit tam kde ziaci nepiju ( aj ked som take este nezazil ) , lebo vtedy je mensia sanca ze sa nieco stane a ze sa nato pride :-) ... ale najidealnejsie by samozrejmä bolo dohodnut sa ze sa bude pit len s mierou .. my sme sa nahodou s profakmi zatial vzdy dohodli ... :-) ...
.cov
Star
Star

Príspevok od používateľa .cov »

Myslim, ze vsetci do jedneho co sem piseme, by sme si rano pred vyucovanim hrkli jeden dva pohariky alkoholu, keby sme boli na mieste ucitela.
Pretoze ucit dnesne decka nie je med lizat. Oproti oknam mam zakladnu skolu a vidim, co decka stvaraju s ucitelmi. A ucitel nic nemoze. Tak si od zlosti (neskor zo zvyku) vypije.
Netvrdim, ze ucitelia maju pit. Iste, nemaju. ved maju v rukach zivoty deti. Ale pozrite sa na to zo strany ucitela. A ked vidim temy ako napr.
"Kto sere na školu? Ako ste sa z toho vymotali?", "Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?", "Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??" a dalsie tak sa divim, ze pije len tak malo ucitelov :) .
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no ja učiteľstvo študujem a nevidím ani jeden dôvod, prečo by som si RÁNO, pred vyučovaním mal niečo vypiť -- samozrejme ešte naplno neučím, ale ja radšej zelený čaj ako alkohol - a na deti stačí metóda "započítanie správania na hodine do známky s toho predmetu" - čiže pár ich späťkujem, rodičia im doma vynadajú a hneď bude kľud
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

artabanes napísal:no ja učiteľstvo študujem a nevidím ani jeden dôvod, prečo by som si RÁNO, pred vyučovaním mal niečo vypiť -- samozrejme ešte naplno neučím, ale ja radšej zelený čaj ako alkohol - a na deti stačí metóda "započítanie správania na hodine do známky s toho predmetu" - čiže pár ich späťkujem, rodičia im doma vynadajú a hneď bude kľud
suhlasim. staci zvolit spravnu metodu.
ked si niekto da 2 pohariky len preto aby zvladol, nejaky problem tak je alkoholik podla mojho nazoru.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vy (ziaci, studenti) sa "napijete" na vylete/SvP/lyziaraku tak to je ok
ale ked sa napise profak ta uz je to zle nespravne, vytahujete seliake moralne kodexy
zamyslite sa
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

jin153 napísal:jasne..ale hentie ucitelky (teda aspon ako myslim ze autor temy reaguje na nedavny incident) boli s osmakmi... A ti videli ze sa im ucky na**bali, tak preco by si aj oni nevypili...
jasne a chlast im spadol z neba ze?Podla mna nemali tie ucitelky na nich ziadny vplyv - ked sa ide na vylet chlastat tak sa musi predom nakupit chlast,dohodnut sa z ludmi...
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

tak u nas na lyziarskom ucitelia nemali zo sebou ziaden alkohol ale hned v prvy den chodili po izbach a hladali alkohol a ten co nasli tak vypili
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

no tak isto ako su napiti ziaci su aj profaci ...CEST VYNIMKAM !!
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Pitie učiteľov na školských výletoch

Príspevok od používateľa okonenipica »

Lord_3D napísal:keď je tu taká téma o pití mladých, čo si myslite o pití učiteľov ta školských výletoch ?
tak ako ja mam ucitelov notorikov co piju nonstop, a aj su scapany v skole :wink: :roll:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

poznam take typy ucitelov ktory sa ozeru dvakrat viac ako ziaci....ale sranda musi byt :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Hej sem tam to aj ucitelia u nas na gymku roztocia ale to su iba dvaja chorobni alkoholici. Jeden z toho odchadza 15 minut skor z hodiny pretoze potrebuje zafajcit a prichadza 15 minut neskor na hodinu lebo fajcil a uci matiku. Vsetci ziaci ktory chcu maturovat pri nom musia chodit na doucko z matiky! Naco su dobry taky ucitelia ? Aby som zbytocne platil doucko na matiku keby ma bol poriadne ucil tak by to tak nedopadlo :? (druhy uci rustinu a tiez z nej nikto nic nevie :lol: )
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

ked si mozu vypit niaky 15 rocni spratkovia ,preco by si nemohli aj profesori.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Nemali by ist vzorom ? Teraz nehovorim aby si nemohli vypit ale je rozdiel vypit si a opit sa...
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

P3Bo napísal:Nemali by ist vzorom ? Teraz nehovorim aby si nemohli vypit ale je rozdiel vypit si a opit sa...
myslim ,ze 15 rocnym pubertakom je jedno ci pije profesor alebo nie,ich vzorom su klipy z televizora a tam sa chlasce a fetuje jedna radost...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pojem autorita Ti nic nehovori? :)Akoze nemam rad prisnych ucitelov ale podla mna si ziaci viac dovolia k ucitelovi ktory je vyhlaseny alkoholik nez k tomu ktory je cisty .
Napísať odpoveď