Pitie učiteľov na školských výletoch
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Andi_Cibula
Addict
Zážitok môjho starého otca z čias na vysokej škole (~1960) :

Nie je to síce o pití, ale je to podobné.
Mali sme jedného staršieho pána profesora, učil nás energetiku. Bol už koniec roka, ja som bol v treťom ročníku.
Pán profesor raz jedného dňa prišiel na prednášku, vzal kriedu a začal vysvetlovať. Vysvetloval asi 10 minút. Potom ale zostal ticho.
Položil kriedu na stôl a povedal:
"Poďte, ideme fajčiť."
Preto sme sa teda všetci zobrali a celá trieda s profesorom sme išli po zvyšok hodiny na chodbu fajčiť.
Nie je to síce o pití, ale je to podobné.
-
klm16
Medium Professional
ja sa pametam na nas lyziarak v tretom rocniku....
rano 10 hodin stojim v dufete kupujem listky....
pytam predavacku 3 celodenne lystky na svah...
predbehne ma ucitel posie si ze chce 9 sliviek..
vraj na zahriatie pre 3 ucitelov...
cely den sedeli dole pod svahom.
vecer sme ich uz nevideli.... alebo oni nevideli nas. to je jedno boli sme na tom rovnako
rano 10 hodin stojim v dufete kupujem listky....
pytam predavacku 3 celodenne lystky na svah...
predbehne ma ucitel posie si ze chce 9 sliviek..
cely den sedeli dole pod svahom.
vecer sme ich uz nevideli.... alebo oni nevideli nas. to je jedno boli sme na tom rovnako
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. praveze si myslim ze pre profakov je vyhodnejsie pit tam kde ziaci nepiju ( aj ked som take este nezazil ) , lebo vtedy je mensia sanca ze sa nieco stane a ze sa nato pride
... ale najidealnejsie by samozrejmä bolo dohodnut sa ze sa bude pit len s mierou .. my sme sa nahodou s profakmi zatial vzdy dohodli ...
...
Myslim, ze vsetci do jedneho co sem piseme, by sme si rano pred vyucovanim hrkli jeden dva pohariky alkoholu, keby sme boli na mieste ucitela.
Pretoze ucit dnesne decka nie je med lizat. Oproti oknam mam zakladnu skolu a vidim, co decka stvaraju s ucitelmi. A ucitel nic nemoze. Tak si od zlosti (neskor zo zvyku) vypije.
Netvrdim, ze ucitelia maju pit. Iste, nemaju. ved maju v rukach zivoty deti. Ale pozrite sa na to zo strany ucitela. A ked vidim temy ako napr.
"Kto sere na školu? Ako ste sa z toho vymotali?", "Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?", "Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??" a dalsie tak sa divim, ze pije len tak malo ucitelov
.
Pretoze ucit dnesne decka nie je med lizat. Oproti oknam mam zakladnu skolu a vidim, co decka stvaraju s ucitelmi. A ucitel nic nemoze. Tak si od zlosti (neskor zo zvyku) vypije.
Netvrdim, ze ucitelia maju pit. Iste, nemaju. ved maju v rukach zivoty deti. Ale pozrite sa na to zo strany ucitela. A ked vidim temy ako napr.
"Kto sere na školu? Ako ste sa z toho vymotali?", "Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?", "Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??" a dalsie tak sa divim, ze pije len tak malo ucitelov
-
Kosh
King
no ja učiteľstvo študujem a nevidím ani jeden dôvod, prečo by som si RÁNO, pred vyučovaním mal niečo vypiť -- samozrejme ešte naplno neučím, ale ja radšej zelený čaj ako alkohol - a na deti stačí metóda "započítanie správania na hodine do známky s toho predmetu" - čiže pár ich späťkujem, rodičia im doma vynadajú a hneď bude kľud
-
mastermind
VIP
suhlasim. staci zvolit spravnu metodu.artabanes napísal:no ja učiteľstvo študujem a nevidím ani jeden dôvod, prečo by som si RÁNO, pred vyučovaním mal niečo vypiť -- samozrejme ešte naplno neučím, ale ja radšej zelený čaj ako alkohol - a na deti stačí metóda "započítanie správania na hodine do známky s toho predmetu" - čiže pár ich späťkujem, rodičia im doma vynadajú a hneď bude kľud
ked si niekto da 2 pohariky len preto aby zvladol, nejaky problem tak je alkoholik podla mojho nazoru.
-
zvonenie33
Light Professional
jasne a chlast im spadol z neba ze?Podla mna nemali tie ucitelky na nich ziadny vplyv - ked sa ide na vylet chlastat tak sa musi predom nakupit chlast,dohodnut sa z ludmi...jin153 napísal:jasne..ale hentie ucitelky (teda aspon ako myslim ze autor temy reaguje na nedavny incident) boli s osmakmi... A ti videli ze sa im ucky na**bali, tak preco by si aj oni nevypili...
-
daniel.daniel
Medium Star
-
okonenipica
Zablokovaný
Re: Pitie učiteľov na školských výletoch
tak ako ja mam ucitelov notorikov co piju nonstop, a aj su scapany v skoleLord_3D napísal:keď je tu taká téma o pití mladých, čo si myslite o pití učiteľov ta školských výletoch ?
-
P3Bo
Guru wannabe
Hej sem tam to aj ucitelia u nas na gymku roztocia ale to su iba dvaja chorobni alkoholici. Jeden z toho odchadza 15 minut skor z hodiny pretoze potrebuje zafajcit a prichadza 15 minut neskor na hodinu lebo fajcil a uci matiku. Vsetci ziaci ktory chcu maturovat pri nom musia chodit na doucko z matiky! Naco su dobry taky ucitelia ? Aby som zbytocne platil doucko na matiku keby ma bol poriadne ucil tak by to tak nedopadlo
(druhy uci rustinu a tiez z nej nikto nic nevie
)