Po bitke prešiel chlapa!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mohol ho prejst aj 5 krat , zasluzil si ,
peace
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa peace »

Choré prepité slovenské mozgy. A vodičovi neviem za čo chcú dať 10rokov, veď sa len bránil. :roll:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Slovenska justicna logika mi pripomina cesku.
Kde majitel auta musel zlodejovi zaplatit 15.000 Kc (akoze nahrada vzniknutych nakladov) za to ze mu po kradezi Octavie prestriekal metalizu na normalny lak :D
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Digital napísal:Nechapem zaco sa do mna navazas ... zato že mám íný názor ? zhodujem sa s ostatnými ak si si nevsimol tak mame nevyzreté názory teda a máme vsetci 15 ... ty si najvyspelejší a len tvoj názor je ten správny že ? :lol: .... chod spat asi si fakt zle vyspatý ! Skor ty mi pripadáš ako nevyzretý ked robis drahoty za toto :D ... stop OT
takze pre slabomyselnych este raz opakujem lebo je asi nad ich sily si to precitat este raz o stranku dozadu.
NESUHLASIM S LUDMI CO ROZTRZKU VYVOLALI, mali by byt potrestani, A NESUHLASIM AJ S CLOVEKOM CO PRESIEL JEDNEHO Z NICH AUTOM, mal by byt potrestany tak isto lebo ublizil na zdravi bez ohladu na dovody (kazdopadne pravo na to nemal ak niekto ma pocit ze ano)
A ty TRAPNY digital mi tu nehovor kto je nevyzrety, lebo NIE JE normal takto sa spravat, takze ak toto je nazor teba ako "dospeleho cloveka", mat pravo takto konat, tak sa nad tym pozastavujem. Opytaj sa radsej doma matky ked sa mas potrebu tu bit do hrude ako by si im dal a rozsekal ich tym autom, ci je to spravne....
(btw dik za K-, mas ju tam odo mna taky tak a sme si 50/50)

to je moj nazor a uz nemienim na nijake komenty reagovat takze si spamujete ake je to spravne a ako by ste ich vy rozsypali, kolko len chcete
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

dair napísal:takze pre slabomyselnych este raz opakujem lebo je asi nad ich sily si to precitat este raz o stranku dozadu.
NESUHLASIM S LUDMI CO ROZTRZKU VYVOLALI, mali by byt potrestani, A NESUHLASIM AJ S CLOVEKOM CO PRESIEL JEDNEHO Z NICH AUTOM, mal by byt potrestany tak isto lebo ublizil na zdravi bez ohladu na dovody (kazdopadne pravo na to nemal ak niekto ma pocit ze ano)
A ty TRAPNY digital mi tu nehovor kto je nevyzrety, lebo NIE JE normal takto sa spravat, takze ak toto je nazor teba ako "dospeleho cloveka", mat pravo takto konat, tak sa nad tym pozastavujem. Opytaj sa radsej doma matky ked sa mas potrebu tu bit do hrude ako by si im dal a rozsekal ich tym autom, ci je to spravne....

to je moj nazor a uz nemienim na nijake komenty reagovat takze si spamujete ake je to spravne a ako by ste ich vy rozsypali, kolko len chcete
Prvý kto tu začal o nevyzretosti si bol ty :wink:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

dair napísal:NESUHLASIM AJ S CLOVEKOM CO PRESIEL JEDNEHO Z NICH AUTOM
Nutná obrana proti útočníkovi je zákonom povolená. Ak obeť
odvracia priamo hroziaci, alebo trvajúci útok je oprávnená sa brániť a spôsobiť páchateľovi zranenie. Obrana musí byť primeraná útoku!
myslim si, ze obrana bola primerana utoku. co my vieme, keby ho mozno nepresiel, tak by ti opilci vytiahli noz a zabili ho (kazdy kona v opojeni alkoholu inak, niekto je agresivny...)

zaujimalo by ma co by si ty spravil, ked odsudzujes cloveka kt. sa branil. ty by si azda (keby ti skocil na kapotu clovek, kt. ta pred minutkou zbil) vystupil z vozidla a pekne by si s nim vydiskutoval tuto situaciu a poprosil ho o uvolnenie cestnej komunikacie?
pokiaľ sa rozhodnete pre fyzickú sebaobranu konajte razantne a rozhodne
konal razantne a rozhodne ;)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

videl si to video? to bolo rozhodne?nevravim, ze tam bol umysel debila prejst autom ale on len dupol na plyn ak by ten chlap padol alebo nepadol pod kolesa odisiel by odtial tak ci tak, ale zeby nejak rozmyslal nad tym co spravi?? ani nie
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

dair napísal:takze pre slabomyselnych este raz opakujem lebo je asi nad ich sily si to precitat este raz o stranku dozadu.

pozri sa DAIR ja tez nehovorim ze urobil dobre ale v danej situaci nevem ci by som nespravil to iste ten typek co ta pred 1 min zbil sa ti teraz hodi na auto co mohol cakat ten sofer mozno v tom afekte si myslel ze ho znova vytiahnu von a uje*u a myslim si ze by to aj spravili keby neskocil na plyn takze keby som ho mal na kapote ja tiez by som skocil na plyn ale u tohto bolo ocividne ze ho chcel narocky prejst lebo este isiel dolava aby ho presiel tak to by som nerobil ale na plyn by som skocil aj ja
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

SRneC napísal:...
detaily... mas pravdu bolo to spontanne ;)
R0b1n0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R0b1n0 »

:D
Rofl Masaaaker.Hlavne ma pobavilo to jak mu tam naskocil jak na nejakom Wrestlingu :D
Ale dobre spravil podla mna.

Pripomina mi to GTA.troska :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ja súhlasím s dairom, nie je správne, aby človek niekomu úmyselne ublížil na zdraví, ale na druhú stranu úplne toho vodiča chápem a "súhlasím" aj s ním - je to možno nemorálne a nezákonné, ale to, čo urobili oni, tiež a zaslúžil si to... Nabudúce si už rozmyslí, či do niekoho bude skákať...
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

aj ja si myslim, ze mohol zabrzdit a ne este stocit volant a prejst po nom, aj ked bol z toho urcite v p*ci, ale to ho neospravedlnuje za to co spravil... neviem ako by som reagoval ja, to by som musel v tej situaci, ale chvalabohu som nebol a dufam, ze ani nebudem
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

ZmrD napísal:aj ja si myslim, ze mohol zabrzdit a ne este stocit volant a prejst po nom, aj ked bol z toho urcite v p*ci, ale to ho neospravedlnuje za to co spravil... neviem ako by som reagoval ja, to by som musel v tej situaci, ale chvalabohu som nebol a dufam, ze ani nebudem
to si mozes akurat tak mysliet...keby ta nahanal nejaky grazel a chce ti rozbit hubu na brzdu, by si ani nepomyslel, a nie to este ze by si racionalne nad tym premyslal...to boli cisto reflexy, nie rozum...
R0b1n0 napísal:Rofl Masaaaker...
ty si cisty pako...
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

No ja som na diskusii k clanku na bleskovkach cital verziu, ze bitku vyvolal opity vodic toho matiza. Ak to je tak, tak potom je spravne, ze dostal na hubu, ked si o to pytal, ale nasledne mu ten typek nemal skocit na kapotu. Niekto sa tu ohanal pojmom nutna obrana, ale vodic nebol absolutne v ziadnom ohrozeni zivota, nemal pistol pri hlave, nemal noz pod krkom, ani nic podobne. Jedine on mal v ruke zbran (obusok) a poidla zakona akakolvek vec, ktora znasobuje ucinok utoku, sa povazuje za zbran. A auto sa tiez povazuje za zbran :wink: Takze nutna obrana je v tomto pripade absolutna blbost.

Ak je tato verzia spravna, tak typek na kapote by mu mal zaplatit vsetky skody vzniknute na aute, ktore mu sposobil tym "jumpom" a vodic by mal vyfasovat min. 8 rokov za ozbrojeny utok + financne odskodnenie za sposobenu zdravotnu ujmu + dozivotne odobrany vodicak (alkohol, vseobecne ohrozenie,...)
BlaDey
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

ja by som este cúvol ..ked, tak poriadne :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

tak mu treba...načo provokoval :lol: :lol:
Napísať odpoveď