Po bitke prešiel chlapa!
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
takze pre slabomyselnych este raz opakujem lebo je asi nad ich sily si to precitat este raz o stranku dozadu.Digital napísal:Nechapem zaco sa do mna navazas ... zato že mám íný názor ? zhodujem sa s ostatnými ak si si nevsimol tak mame nevyzreté názory teda a máme vsetci 15 ... ty si najvyspelejší a len tvoj názor je ten správny že ?.... chod spat asi si fakt zle vyspatý ! Skor ty mi pripadáš ako nevyzretý ked robis drahoty za toto
... stop OT
NESUHLASIM S LUDMI CO ROZTRZKU VYVOLALI, mali by byt potrestani, A NESUHLASIM AJ S CLOVEKOM CO PRESIEL JEDNEHO Z NICH AUTOM, mal by byt potrestany tak isto lebo ublizil na zdravi bez ohladu na dovody (kazdopadne pravo na to nemal ak niekto ma pocit ze ano)
A ty TRAPNY digital mi tu nehovor kto je nevyzrety, lebo NIE JE normal takto sa spravat, takze ak toto je nazor teba ako "dospeleho cloveka", mat pravo takto konat, tak sa nad tym pozastavujem. Opytaj sa radsej doma matky ked sa mas potrebu tu bit do hrude ako by si im dal a rozsekal ich tym autom, ci je to spravne....
(btw dik za K-, mas ju tam odo mna taky tak a sme si 50/50)
to je moj nazor a uz nemienim na nijake komenty reagovat takze si spamujete ake je to spravne a ako by ste ich vy rozsypali, kolko len chcete
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Prvý kto tu začal o nevyzretosti si bol tydair napísal:takze pre slabomyselnych este raz opakujem lebo je asi nad ich sily si to precitat este raz o stranku dozadu.
NESUHLASIM S LUDMI CO ROZTRZKU VYVOLALI, mali by byt potrestani, A NESUHLASIM AJ S CLOVEKOM CO PRESIEL JEDNEHO Z NICH AUTOM, mal by byt potrestany tak isto lebo ublizil na zdravi bez ohladu na dovody (kazdopadne pravo na to nemal ak niekto ma pocit ze ano)
A ty TRAPNY digital mi tu nehovor kto je nevyzrety, lebo NIE JE normal takto sa spravat, takze ak toto je nazor teba ako "dospeleho cloveka", mat pravo takto konat, tak sa nad tym pozastavujem. Opytaj sa radsej doma matky ked sa mas potrebu tu bit do hrude ako by si im dal a rozsekal ich tym autom, ci je to spravne....
to je moj nazor a uz nemienim na nijake komenty reagovat takze si spamujete ake je to spravne a ako by ste ich vy rozsypali, kolko len chcete
Nutná obrana proti útočníkovi je zákonom povolená. Ak obeťdair napísal:NESUHLASIM AJ S CLOVEKOM CO PRESIEL JEDNEHO Z NICH AUTOM
myslim si, ze obrana bola primerana utoku. co my vieme, keby ho mozno nepresiel, tak by ti opilci vytiahli noz a zabili ho (kazdy kona v opojeni alkoholu inak, niekto je agresivny...)odvracia priamo hroziaci, alebo trvajúci útok je oprávnená sa brániť a spôsobiť páchateľovi zranenie. Obrana musí byť primeraná útoku!
zaujimalo by ma co by si ty spravil, ked odsudzujes cloveka kt. sa branil. ty by si azda (keby ti skocil na kapotu clovek, kt. ta pred minutkou zbil) vystupil z vozidla a pekne by si s nim vydiskutoval tuto situaciu a poprosil ho o uvolnenie cestnej komunikacie?
konal razantne a rozhodnepokiaľ sa rozhodnete pre fyzickú sebaobranu konajte razantne a rozhodne
pozri sa DAIR ja tez nehovorim ze urobil dobre ale v danej situaci nevem ci by som nespravil to iste ten typek co ta pred 1 min zbil sa ti teraz hodi na auto co mohol cakat ten sofer mozno v tom afekte si myslel ze ho znova vytiahnu von a uje*u a myslim si ze by to aj spravili keby neskocil na plyn takze keby som ho mal na kapote ja tiez by som skocil na plyn ale u tohto bolo ocividne ze ho chcel narocky prejst lebo este isiel dolava aby ho presiel tak to by som nerobil ale na plyn by som skocil aj jadair napísal:takze pre slabomyselnych este raz opakujem lebo je asi nad ich sily si to precitat este raz o stranku dozadu.
-
uNreal_saTch^
Professional
to si mozes akurat tak mysliet...keby ta nahanal nejaky grazel a chce ti rozbit hubu na brzdu, by si ani nepomyslel, a nie to este ze by si racionalne nad tym premyslal...to boli cisto reflexy, nie rozum...ZmrD napísal:aj ja si myslim, ze mohol zabrzdit a ne este stocit volant a prejst po nom, aj ked bol z toho urcite v p*ci, ale to ho neospravedlnuje za to co spravil... neviem ako by som reagoval ja, to by som musel v tej situaci, ale chvalabohu som nebol a dufam, ze ani nebudem
ty si cisty pako...R0b1n0 napísal:Rofl Masaaaker...
No ja som na diskusii k clanku na bleskovkach cital verziu, ze bitku vyvolal opity vodic toho matiza. Ak to je tak, tak potom je spravne, ze dostal na hubu, ked si o to pytal, ale nasledne mu ten typek nemal skocit na kapotu. Niekto sa tu ohanal pojmom nutna obrana, ale vodic nebol absolutne v ziadnom ohrozeni zivota, nemal pistol pri hlave, nemal noz pod krkom, ani nic podobne. Jedine on mal v ruke zbran (obusok) a poidla zakona akakolvek vec, ktora znasobuje ucinok utoku, sa povazuje za zbran. A auto sa tiez povazuje za zbran
Takze nutna obrana je v tomto pripade absolutna blbost.
Ak je tato verzia spravna, tak typek na kapote by mu mal zaplatit vsetky skody vzniknute na aute, ktore mu sposobil tym "jumpom" a vodic by mal vyfasovat min. 8 rokov za ozbrojeny utok + financne odskodnenie za sposobenu zdravotnu ujmu + dozivotne odobrany vodicak (alkohol, vseobecne ohrozenie,...)
Ak je tato verzia spravna, tak typek na kapote by mu mal zaplatit vsetky skody vzniknute na aute, ktore mu sposobil tym "jumpom" a vodic by mal vyfasovat min. 8 rokov za ozbrojeny utok + financne odskodnenie za sposobenu zdravotnu ujmu + dozivotne odobrany vodicak (alkohol, vseobecne ohrozenie,...)