no zajtra ma caka najtazsia vyzva asi !!! uvidim ich spolu za rucicky na jednom feste ktory robi mesto ( klobaskovy festival) bud ho zbijem zmlatim tak ze pojdem sediet
alebo alebo naozaj neviem bojim sa vobec netusim .....
inac posledne dva dni celkom fajn ... bola z hlavy prec atd... doma som uz varil co je PLUS !!! aj som dost pojedol chuti mi ....
ale v praci som si dnes zobral dovolenku ....kto vie preco takze ma caka piatok vecer doma
Fakt mi je to smiešne už sledovať toto tuna ako sa to vyvíja. Ja by som vám dal facku obidvom - tebe za to, čo chceš spraviť a za to, že sa nevieš vzchopiť už konečne a jej za tie hlúpe správy a citové vydieranie. Škoda, že sa tu ešte nevyjadril Coldrain, ten by ťa pekne sčistil za to čo robíš. Aj mne raz povedal pravdu do papule a chalanisko mal svätú pravdu, hoci to bolo dosť agresívne napísané. Piatok večer doma? A čo ty sa bez nej ani vysrať nevieš? Nemáš kamošov? Veď choď s niekým na pivo, abo prinajhoršom aj sám - ja som sa raz tak nasral a šiel sám na disku a zbalil som tam jednu peknú babu. Druhá vec - píše, že zbije tú slečnu, pozri, ja by som sa na tom z chuti zasmial a ešte jej napísal, že nech sa páči. V dnešnej dobe si fyzicky niečo konfrontovať nemá zmysel - podá regres a keď bude mať dobrých právnikov tak vysúdi nemalé peniaze za ublíženie na zdraví. Stálo by jej to za to?
Prečo by s ho mal mlátiť? Veď ti ju neprebral.. a keď je taká ako píšeš, tak pochopí čo je zač. A uvedom si, že ona je s ním len preto, aby tebe robila nervy. Myslím si že čím viac budeš v pohode (aspoň sa tak tváriť) a nevšímať si ich, tým viac ju to bude srať.
to skor v tom pripade ze by ju chcel spat ale po tom vsetkom co som docital je to utopia a masochizmus najhrubsieho zrna
vykasli sa uz na to,urcite tam nechod len s tym ze ju chces besniet ak ale alica nema ist s kym a da sa s nou zabavit chod ale nie kvoli tej ochechuli
Len aby sa vedelo ze R1k1nko sa zachoval ako uplny chudak, ked ze svoje problemy riesi bitkou v ktorej nakoniec dostal aj tak on :)a to co tu pise, tak velmi vela veci nie je pravda :)a trebalo by si vypocut oby dve strany nie len jednu. S pozdravom jeho byvala
R1k1 napísal:Len aby sa vedelo ze R1k1nko sa zachoval ako uplny chudak, ked ze svoje problemy riesi bitkou v ktorej nakoniec dostal aj tak on :)a to co tu pise, tak velmi vela veci nie je pravda :)a trebalo by si vypocut oby dve strany nie len jednu. S pozdravom jeho byvala
Tak napriklad aj v tom klamal ze ma vobec nekontaktuje a pritom mi stale vola, aj pise, sleduje ma ...chodi mi robit cirkusy ako aj mojej mame ....na to ze ma 25 rokov si sam nevie nic riesit ...a s prepacenim si se*e sam sebe do ust ...hra na viacero stran ....ale ja sa uz k tomu nebudem vyjadrovat :)on je ten co potrebuje vasu pomoc ...pekny den:)
Ale my by sme chceli počuť aj z tvojej strany niečo, možno by sa nám potom dávali jednoduchšie nejaké rady. Rozpíš sa, tu ťa zato nikto neukameňuje a akurát tak možno vnesieš niečo nové do toho.
R1k1 napísal:Tak napriklad aj v tom klamal ze ma vobec nekontaktuje a pritom mi stale vola, aj pise, sleduje ma ...chodi mi robit cirkusy ako aj mojej mame ....na to ze ma 25 rokov si sam nevie nic riesit ...a s prepacenim si se*e sam sebe do ust ...hra na viacero stran ....ale ja sa uz k tomu nebudem vyjadrovat :)on je ten co potrebuje vasu pomoc ...pekny den:)
A zbytok co pise je teda pravda? Tie tvoje hystericke vylevy apod ... ?
Mám už aj názov.. Môže byť že "Vášeň, klamstvá a nenávisť"? .. Je to dosť heterické momentálne, keďže sa do toho priplietla údajne paní R1k1nková. Každopádne teraz sa nevie kde je pravda a prišiel čas na sarkazmus a iróniu... Som zvedavý čo na to pán R1k1nko...
pani R1k1nkova nech si založí svoj účet. Tento dostal ban, nakoľko išlo o jeho duplicitný účet (a teda možno žiadna pani R1k1nkova nepísala, len to bol pokus o troll )