Po rozchodove obdobie ..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Po rozchodove obdobie ..

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no zajtra ma caka najtazsia vyzva asi !!! uvidim ich spolu za rucicky na jednom feste ktory robi mesto ( klobaskovy festival) bud ho zbijem zmlatim tak ze pojdem sediet
alebo alebo naozaj neviem bojim sa vobec netusim .....

inac posledne dva dni celkom fajn ... bola z hlavy prec atd... doma som uz varil co je PLUS !!! aj som dost pojedol chuti mi ....

ale v praci som si dnes zobral dovolenku ....kto vie preco :( takze ma caka piatok vecer doma
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ty si inak tiež dobrý tragéd, keď ho musíš mlátiť...
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Fakt mi je to smiešne už sledovať toto tuna ako sa to vyvíja. Ja by som vám dal facku obidvom - tebe za to, čo chceš spraviť a za to, že sa nevieš vzchopiť už konečne a jej za tie hlúpe správy a citové vydieranie. Škoda, že sa tu ešte nevyjadril Coldrain, ten by ťa pekne sčistil za to čo robíš. Aj mne raz povedal pravdu do papule a chalanisko mal svätú pravdu, hoci to bolo dosť agresívne napísané. Piatok večer doma? A čo ty sa bez nej ani vysrať nevieš? Nemáš kamošov? Veď choď s niekým na pivo, abo prinajhoršom aj sám - ja som sa raz tak nasral a šiel sám na disku a zbalil som tam jednu peknú babu. Druhá vec - píše, že zbije tú slečnu, pozri, ja by som sa na tom z chuti zasmial a ešte jej napísal, že nech sa páči. V dnešnej dobe si fyzicky niečo konfrontovať nemá zmysel - podá regres a keď bude mať dobrých právnikov tak vysúdi nemalé peniaze za ublíženie na zdraví. Stálo by jej to za to?
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Prečo by s ho mal mlátiť? Veď ti ju neprebral.. a keď je taká ako píšeš, tak pochopí čo je zač. A uvedom si, že ona je s ním len preto, aby tebe robila nervy. Myslím si že čím viac budeš v pohode (aspoň sa tak tváriť) a nevšímať si ich, tým viac ju to bude srať.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Ako keby ste boli deti...
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

na tvojom mieste by som pozval na ten fest Alicu len ako wingmena a uvidis ako bude tvoja ex penit. mozes sa na tom dobre zabavit
etc.
Professional
Professional

rastikbart napísal:na tvojom mieste by som pozval na ten fest Alicu len ako wingmena a uvidis ako bude tvoja ex penit. mozes sa na tom dobre zabavit
I tak sa dá :)
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Podľa mňa by si tam mal ísť a zabaviť sa aby videla, že vieš žiť aj bez nej a že ju k životu nepotrebuješ
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

to skor v tom pripade ze by ju chcel spat ale po tom vsetkom co som docital je to utopia a masochizmus najhrubsieho zrna
vykasli sa uz na to,urcite tam nechod len s tym ze ju chces besniet ak ale alica nema ist s kym a da sa s nou zabavit chod ale nie kvoli tej ochechuli :?
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

nech chalanisko kludne ide aj s nejakou kockou....ved co tu citam to dievca je totalna mindza
R1k1
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R1k1 »

Len aby sa vedelo ze R1k1nko sa zachoval ako uplny chudak, ked ze svoje problemy riesi bitkou v ktorej nakoniec dostal aj tak on :)a to co tu pise, tak velmi vela veci nie je pravda :)a trebalo by si vypocut oby dve strany nie len jednu. S pozdravom jeho byvala
etc.
Professional
Professional

R1k1 napísal:Len aby sa vedelo ze R1k1nko sa zachoval ako uplny chudak, ked ze svoje problemy riesi bitkou v ktorej nakoniec dostal aj tak on :)a to co tu pise, tak velmi vela veci nie je pravda :)a trebalo by si vypocut oby dve strany nie len jednu. S pozdravom jeho byvala
No veď napíš aká je pravda.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Začína sa nám to tu zamotávať ako v tureckej telenovele, tak pome na to. Počúvame slečna R1k1nková ;)
R1k1
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R1k1 »

Tak napriklad aj v tom klamal ze ma vobec nekontaktuje a pritom mi stale vola, aj pise, sleduje ma ...chodi mi robit cirkusy ako aj mojej mame ....na to ze ma 25 rokov si sam nevie nic riesit ...a s prepacenim si se*e sam sebe do ust ...hra na viacero stran ....ale ja sa uz k tomu nebudem vyjadrovat :)on je ten co potrebuje vasu pomoc ...pekny den:)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ale my by sme chceli počuť aj z tvojej strany niečo, možno by sa nám potom dávali jednoduchšie nejaké rady. Rozpíš sa, tu ťa zato nikto neukameňuje a akurát tak možno vnesieš niečo nové do toho. :wink:
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ee slecna nevie co si ma vymysliet preto len zahmlieva...kazdopadne uz som mal pripravene pukance a tesil sa na zaujimavu temu :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

R1k1 napísal:Tak napriklad aj v tom klamal ze ma vobec nekontaktuje a pritom mi stale vola, aj pise, sleduje ma ...chodi mi robit cirkusy ako aj mojej mame ....na to ze ma 25 rokov si sam nevie nic riesit ...a s prepacenim si se*e sam sebe do ust ...hra na viacero stran ....ale ja sa uz k tomu nebudem vyjadrovat :)on je ten co potrebuje vasu pomoc ...pekny den:)
A zbytok co pise je teda pravda? Tie tvoje hystericke vylevy apod ... ?
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

ja som ta videl :aasmile27: rikinka

pevne verim ze sa to tu este dnes rozbehne
:lol:

tak nie skoda :?
meatboy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa meatboy »

Mám už aj názov.. Môže byť že "Vášeň, klamstvá a nenávisť"? .. Je to dosť heterické momentálne, keďže sa do toho priplietla údajne paní R1k1nková. Každopádne teraz sa nevie kde je pravda a prišiel čas na sarkazmus a iróniu... Som zvedavý čo na to pán R1k1nko...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pani R1k1nkova nech si založí svoj účet. Tento dostal ban, nakoľko išlo o jeho duplicitný účet (a teda možno žiadna pani R1k1nkova nepísala, len to bol pokus o troll :) )
Zamknuté