Kupim si film DVD v predajni. Dostanem DVD disk, ktory si mozem pozret doma kolko-krat chcem a mozem si ho tiez naklonovat a urobit si kopiu ako zalohu. Film sa mi velmi paci a po case to original DVD tak casto pozeram a vzdy ho dam na stol kde mam vela bordelu, ze sa tak znici a poskriabe, ze mi ho uz nechce prehravat a tak ho vyhodim a zacnem pozerat uz iba kopiu.
Je to legalne?Mam iba kopiu a original som vyhodil...
Kupim si film DVD v predajni. Dostanem DVD disk, ktory si mozem pozret doma kolko-krat chcem. Ten film je fest dobry a tak zavolam mojho najlepsieho kamosa a poviem mu nech si zo sebou zobere tiez nejakeho kamosa(ktoreho ani nepoznam), ze som si kupil novy film, ktory je fest dobry a chcem aby si ho pozrel so mnou a aj s jeho kamosom.Film sa nam velmi paci tak si ho pozreme dva-krat za sebou.
Je to legalne?On a ani jeho kamos za film nezaplatili ale mohli si ho pozret.
Kupim si film DVD v predajni. Dostanem DVD disk, ktory si mozem pozret doma kolko-krat chcem. Ten film je fest dobry a tak zavolam mojho najlepsieho kamosa nech si ho so mnou pozre. Film sa mu velmi paci a tak mu ho poziciam. On si ho doma pozre aj s celou rodinou a potom mi ho vrati.
Je to legalne?On a ani jeho rodina za film nezaplatili ale predsa ho videli.
Kupim si film DVD v predajni. Dostanem DVD disk, ktory si mozem pozret doma kolko-krat chcem. Doma mam laptop a zijem aj s mojou priatelkou, ktora ma tiez laptop. Film som si stiahol do laptopu lebo nechcem pouzivat DVD lebo si ho velmi vazim. Neviem kde som odlozil to DVD a moja priatelka si chcem pozret ten film ale ja pracujem na mojom laptope a nemam cas tak spojim nase 2 laptopy etn kablom a pekne dam ten film zdialat a ona si ho stiahne do svojho laptopu a pozre si ho sama.
Je to legalne?Ona za film neplatila a ona ma v pocitaci nelegalnu kopiu.
Kupim si film DVD v predajni. Dostanem DVD disk, ktory si mozem pozret doma kolko-krat chcem. Film sa mi velmi paci a som si isty, ze by sa pacil aj mojmu kamosovy v Prahe. Tak ho naklonujem a poslem mu normalnou postou kopiu s tym, ze mi ju potom posle naspat.
Je to legalne?On si film nekupil len si odo mna pozical moju legalnu kopiu.
Kupim si film DVD v predajni. Dostanem DVD disk, ktory si mozem pozret doma kolko-krat chcem. Film sa mi velmi paci a som si isty, ze by sa pacil aj mojmu kamosovy v Prahe. Moj kamos ho vsak chce pozerat hned a nemoze cakat na to kym mu to pride postou, tak mu ho poslem mailom(viem, ze je to nemozne) alebo povedzme, ze ho uploadnem na nejaky server a dam linky iba jemu s tym, ze ked si ho pozre tak ho vymaze a ja vymazem linky zo serveru.
Je to legalne?On bude mat v pocitaci (ne)legalnu kopiu a ja (ne)legalne zdielam film.
edit//Ak je na hojkovi pravnik, tak by ma dost zaujimal jeho nazor
edit//hlasovanie je len na poukazanie problematiky(kto je bez viny nech hodi kamenom