Podakovanie foru a vsetkym, co v tom maju prsty :D
Podakovanie foru a vsetkym, co v tom maju prsty :D
Zdravim vsetkych, bol som na pohovore do prace, boli dake testy. A dnes mi volal majitel, ze ma berie, lebo sa tam nikto nenasiel, kto by aspon zdaleka zvladol testy ako ja. A ja zase viem, ze nebyt tohto fora, tak by som tie testy ani zdaleka nezvladol takym stylom, akym som ich zvladol. Nebudem sa tu dalej uz rozpisovat, napisem to jednoducho.
ĎAKUJEM VŠETKÝM, HOJKOVI, TOMASEMU ZA TOTO FORUM, KAZDEMU MODOVI, ZA JEHO UDRZIAVANIE A KAZDEMU USEROVI, ZA KAZDU HODNOTNU INFORMACIU, KTORÁ MI POMOHLA A ESTE MNOHOKRAT POMOZE PRI MOJEJ PRACI!!!
ĎAKUJEM VŠETKÝM, HOJKOVI, TOMASEMU ZA TOTO FORUM, KAZDEMU MODOVI, ZA JEHO UDRZIAVANIE A KAZDEMU USEROVI, ZA KAZDU HODNOTNU INFORMACIU, KTORÁ MI POMOHLA A ESTE MNOHOKRAT POMOZE PRI MOJEJ PRACI!!!
Budem pracovat v jednej firme v NZ, predavaju pc a komponenty, staraju sa o servis na skolach a podobne. Ani sam este neviem, bo s majitelom som mal dlhsi telefonat ohladne mojej buducnosti unho, takze najprv budem predajca a ked sa neosvedcim, lebo niesom prave vyrecny typ
, tak ma da na technicke oddelenie, kde budem davat do poriadku pccka, robit akcie na tovar, nieco s distributermi a podobne zalezitosti. Kazdopadne som rad, ze aj ked by som nepracoval ako predajca, tak na technicke ma chce, lebo som tymi testami ho zaujal. Nie je to mozno pre niekoho nic vyhodne alebo uzasne, ale mne bude stacit vona PCciek
Tak konecne sa dostanem do styku s niecim, co ma bavi a to staci. Velke plus je priatelka, ze je z NZ, takze konecne to budeme mat blizko k sebe.
Toto mne ku stastiu zatial staci.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podakovanie foru a vsetkym, co v tom maju prsty :D
Aaaa, to nestoji za rec.pato83 napísal: ...KAZDEMU MODOVI...
Congratz!
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
/applause
to mi pripomenulo ze aj ja som mal mat taku pracu
ale tak ja som mal byt v roli toho technika .. ale .. nejako sa to nepodarilo lebo ten chalan co to chcel zacat (ako slo o to ze tu firmu chcel zalozit) - prisiel o jeden zdroj penazi - a nieje velmi lahke zohnat taky obnos penazi ako potreboval..
nakoniec som zobral pracu inde.. netusim ako to s nim dopadlo ci tie peniaze zohnal .. atd..
ale no ani ja sa nemam zle
tiez som den co den za PC, za netom.. a na dialku fixujem vecicky u susedov nemcov na servroch ..
..ale spat k tebe .. drzim ti palce
to mi pripomenulo ze aj ja som mal mat taku pracu
nakoniec som zobral pracu inde.. netusim ako to s nim dopadlo ci tie peniaze zohnal .. atd..
ale no ani ja sa nemam zle
..ale spat k tebe .. drzim ti palce
Co mi pomohlo? Tak na fore som 2 roky a za ten cas sa tu objavilo velmi vela tem, kde ten ci onen riesi nejaky problem. Tak ked sa ho clovek snazi vyriesit, narazi na dalsie nezname pojmy, skratky, principi, tie si zase vyhlada, ozrejmi si co a ako. Pripadne simulacia problemuerytrocyt napísal:Pato, co ti vlastne z fóra pomohlo? Mohol by si trošku konkrétnejšie?
No a čo dodať? Nová práca, priateľka blizučko, nový životÚprimne ti gratulujem a prajem ti aby si sa osvedčil, a dosiahol úspech v tom, čo ťa baví
![]()
p.s.: Dakujem vsetkym
p.s.2: Kinjeril, tebe clovek poda prst a ty beres celu ruku