Podakovanie foru a vsetkym, co v tom maju prsty :D

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Podakovanie foru a vsetkym, co v tom maju prsty :D

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim vsetkych, bol som na pohovore do prace, boli dake testy. A dnes mi volal majitel, ze ma berie, lebo sa tam nikto nenasiel, kto by aspon zdaleka zvladol testy ako ja. A ja zase viem, ze nebyt tohto fora, tak by som tie testy ani zdaleka nezvladol takym stylom, akym som ich zvladol. Nebudem sa tu dalej uz rozpisovat, napisem to jednoducho.
ĎAKUJEM VŠETKÝM, HOJKOVI, TOMASEMU ZA TOTO FORUM, KAZDEMU MODOVI, ZA JEHO UDRZIAVANIE A KAZDEMU USEROVI, ZA KAZDU HODNOTNU INFORMACIU, KTORÁ MI POMOHLA A ESTE MNOHOKRAT POMOZE PRI MOJEJ PRACI!!!
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Hehehe.. gratulujem.

:aasmile29: :smt003 :aasmile29:

Inak sledovanie takýchto fór naozaj dosť pomáha k rozšíreniu si svojho obzoru, svojich vedomostí.
Podobná vlastná skúsenosť, ale okolnosti mi ju nedovolili zrealizovať. :(
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

pripájam sa ku gratulacii :smt003
a taktiež VEĽKÉ ĎAKUJEM všetkým čo toto zbúchali
a všetkým čo sa ototo fórum starajú
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pripájam sa aj ja ku ďakovaniu :) Pár krát mi pomohlo tiež zachovať chladnú hlavu a zvládnuť danú situáciu s hravosťou :) A gratulujem pato
pato83
Addict
Addict

to BRM: este parkrat mi zagratuluj a ostanem namyslenim do smrti :D
to others: dakujem a necakal som daku diskusiu, len som to mal chut povedat, ale prosim :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hehe :)

No a co je to za praca co budes robit???
pato83
Addict
Addict

Budem pracovat v jednej firme v NZ, predavaju pc a komponenty, staraju sa o servis na skolach a podobne. Ani sam este neviem, bo s majitelom som mal dlhsi telefonat ohladne mojej buducnosti unho, takze najprv budem predajca a ked sa neosvedcim, lebo niesom prave vyrecny typ :P , tak ma da na technicke oddelenie, kde budem davat do poriadku pccka, robit akcie na tovar, nieco s distributermi a podobne zalezitosti. Kazdopadne som rad, ze aj ked by som nepracoval ako predajca, tak na technicke ma chce, lebo som tymi testami ho zaujal. Nie je to mozno pre niekoho nic vyhodne alebo uzasne, ale mne bude stacit vona PCciek :D :D Tak konecne sa dostanem do styku s niecim, co ma bavi a to staci. Velke plus je priatelka, ze je z NZ, takze konecne to budeme mat blizko k sebe. :) Toto mne ku stastiu zatial staci.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

moja vysnívaná budúcnosť :D
aj by som ti dal k+ keby mi ju HOJKO nezablokoval :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pripájam sa ku gratuláciam :D :smt003
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Gratulujem pato83
Aj ja by som chcel daco take robit no uvidim co cas ukaze:)....a dakujem za toto forum tiez mi velakrat pomohlo VRUCNA VDAKA
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

gratulujem
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Re: Podakovanie foru a vsetkym, co v tom maju prsty :D

Príspevok od používateľa kinjeril »

pato83 napísal: ...KAZDEMU MODOVI...
Aaaa, to nestoji za rec.:oops: No ale ked si to uz spomenul, zisiel by sa mi vymenit monit... aaa si robim prdel :D.

Congratz! :)
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

gratulujem, tiez som bol napichany ked som zacal robit s tym co ma bavi. len si daj bacha na ludi/zakaznikov, lebo ti hned sklesne usmev na tvari. moja skusenost. ale ty zase utecies technikovat a mas na salame. tak si to zamestanie uzivaj v zdravi a este raz gratulujem
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

aj ja gratulujem nech sa ti v novej praci dari a zarabaj vela penazi :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pato, co ti vlastne z fóra pomohlo? Mohol by si trošku konkrétnejšie?

No a čo dodať? Nová práca, priateľka blizučko, nový život :) Úprimne ti gratulujem a prajem ti aby si sa osvedčil, a dosiahol úspech v tom, čo ťa baví :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

normalne mi tato tema zdvihla naladu :) co viac si moze clovek priat ako priatelku blizko seba a pracu ktora ho bavi? fakt uz asi nic :) kongratulejsn ;)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

/applause

to mi pripomenulo ze aj ja som mal mat taku pracu :/ ale tak ja som mal byt v roli toho technika .. ale .. nejako sa to nepodarilo lebo ten chalan co to chcel zacat (ako slo o to ze tu firmu chcel zalozit) - prisiel o jeden zdroj penazi - a nieje velmi lahke zohnat taky obnos penazi ako potreboval..

nakoniec som zobral pracu inde.. netusim ako to s nim dopadlo ci tie peniaze zohnal .. atd..

ale no ani ja sa nemam zle :) tiez som den co den za PC, za netom.. a na dialku fixujem vecicky u susedov nemcov na servroch .. :P

..ale spat k tebe .. drzim ti palce :)
pato83
Addict
Addict

erytrocyt napísal:Pato, co ti vlastne z fóra pomohlo? Mohol by si trošku konkrétnejšie?

No a čo dodať? Nová práca, priateľka blizučko, nový život :) Úprimne ti gratulujem a prajem ti aby si sa osvedčil, a dosiahol úspech v tom, čo ťa baví :)
Co mi pomohlo? Tak na fore som 2 roky a za ten cas sa tu objavilo velmi vela tem, kde ten ci onen riesi nejaky problem. Tak ked sa ho clovek snazi vyriesit, narazi na dalsie nezname pojmy, skratky, principi, tie si zase vyhlada, ozrejmi si co a ako. Pripadne simulacia problemu :D na vlastnom systeme a podobne. Alebo napr. teraz ked sa snazim v pythone nieco programovat, tak som tu nasiel tutiho a ten mi je ochotny pomoct, pripadne chrono, guru v linuxe, ktorý taktiez vie na 100% zodpovedat snad akykolvek problem ohladne linuxu, prip. cesar, turtlak, sudo, tomase ohladne HW, nesmiem zabudnut na kriju a na kopec dalsich ludi, ktorých prispevky mi pomohli alebo aj ked nie priamo mne, tak niekommu inemu s jeho problemom. A ja viem, ze tie prispevky maju svoju hodnotu, tak sa to snazim dopodrobna pochopit o com pisu. A zase je to ten kolotoc zistovania pojmov, ako to funguje, kde co ako atd. Takto sa postupne na cloveka nenasilnou formou :) daco nalepi, v akom rozsahu, to uz je na danom cloveku a presne to som zuzitkoval na tom teste Moze byt ? :)
p.s.: Dakujem vsetkym :)
p.s.2: Kinjeril, tebe clovek poda prst a ty beres celu ruku :D Nie, neber vazne :D Diki moc
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

K novej práci ti blahoželám.:) síce ešte neviem čo to je mať skutočnú prácu,ale aspon tuším akú radosť máš.Toto fórum mi tiež veľmi pomohlo a som rád,že som hrdým užívateľom tohoto nicku,ale o otm u inokedy...
Enjoy:)
Napísať odpoveď