Podla čoho kúpiť vpohode mp3 player?
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Ve srovnani s tim mojim je ovladatelnost a vnitrini rozpracovani totalne na *h* Kdyz na ne zapojim Porty tak hlasitost je asi takova kdyz ja si to dam na 20 a to si to muzu dat az na 40 takze mam sebou takovou malou hifivez... Microtuzky nesezenes vsude...obyc tuzkove vsude...je to proste klasika...znam z vlastni zkusenosti...a jak jina cenova relace?? Me stal jak se dostal na trh 6000 ted uz tak za 2000 tak jak jina...Jinak I-Audio 4ever...
-
fikotek
King
Ano mikrotuzky nesezenes vsude...ne bydlim ve meste...ale ja nemyslim jen v obchodech ale i treba u kamosu doma...vetsinou micro nikdo nema ve vetsine pristroju se pouzivaji obycejky....Vnitrni rozpracovani..."myslim tim jednoduchost ovladani..." A ta hifivez...kdyz das ty to tvoje chrastiko naplno pres Porty tak na nejakou malou vzdalenost nevim 2m neuslysim nic pricemz ty moje dou slyset s prehledem¨...hodi se to kdyz treba kalis nekde v parku...t0m4s3 napísal:Mikrotuzky nezozenies vsade? Ty byvas na samote u lesa ci co?Same skvele argumenty, vnutorne rozpracovanie, mala hifiveza
Vim ze mam pravdu mel sem to moznost porovnat...
omg tak ked idem robit diskoteku do parku, tak si nezoberiem sluchatka a dalsia vec, ja co mam kamosov, tak 80% maju AAA baterky a ten zvysok ma zabudovanu bateriu a jeden chalan ma i-river na AA baterku. takze to, ze tvoji kamosi maju hlavne AA baterky je dost haluz. jasne, moze byt. kepia si i-river vsetci a maju AA baterky. pohoda, nehadam sa, ale kupovat prehravac na zaklade toho ci do neho idu baterky ako do kamosovho je blbostelpopel napísal:Ano mikrotuzky nesezenes vsude...ne bydlim ve meste...ale ja nemyslim jen v obchodech ale i treba u kamosu doma...vetsinou micro nikdo nema ve vetsine pristroju se pouzivaji obycejky....Vnitrni rozpracovani..."myslim tim jednoduchost ovladani..." A ta hifivez...kdyz das ty to tvoje chrastiko naplno pres Porty tak na nejakou malou vzdalenost nevim 2m neuslysim nic pricemz ty moje dou slyset s prehledem¨...hodi se to kdyz treba kalis nekde v parku...
Vim ze mam pravdu mel sem to moznost porovnat...
-
fikotek
King
Boze ste tak hloupi nebo to ze sebe jen delate?? ja se celou dobu snazim rict ze Obyc tuzkove sou vyc rozsirenejsi nez micro...proto je vyhoda mit MP3 prehravac na Obyc...Ti tvoji kamosi co maji zabudovanou batrku v prehravaci...nic proti ale kdyz pojedou vlakem treba do prahy a v tom vlaku nebude zasuvka...co udelaji?? vytahnou dalsi tomuto podobny prhravac...??
-
fikotek
King
Jo zasmat se muzes to jo...i jat0m4s3 napísal:elpopel myslim, ze si kvalitne zaspal dobu. Ale je to tvoj nazor, ok, neberiem ti ho. Ale zasmiat sa nad nim mozem, no nie?
Ked pojdes vlakom a dojde ti baterka, co urobis? (nemas ani nahradnu, ani nikoho kto by ti nejaku "pozical". Btw kolkokrat si si pozical baterku ked ti dosla?)
-
t0m4s3
Admin
No vidim, ze nemas ani sajnu o tom co hovoris. Zober si taky I-River. Ziadna baterka, iba clanok ktory dobijes cez USB. Aku ma toto nevyhodu? Ze ked ti vo vlaku skape tak si ho nedobijes? Este si mi stale neodpovedal na otazku.
Inak toto nie je hadka, toto je len prezentacia tvojho, nazvime to pokriveneho, nazoru.
Inak toto nie je hadka, toto je len prezentacia tvojho, nazvime to pokriveneho, nazoru.
a pripojim sa este aj ja do hadky, nech je veselo. i ked ja to ako hadku nevidim, ale neva. ked ti dojde baterka vo vlaku... no fajn, ale tieto zabudovane maju jednu velku vyhodu. mozes ju nabit hockedy a nemusi byt vybita. takze pred cestou supne prehravac do usb a je to vybavene. ked pride, tak supne do usb zas a ma znovu nabitu
takze v tomto by som problem nevidel. no a s tymi gigantickymi rozsirenymi baterkami.. no neviem, ci su viac rozsirene. zatial som v obchode vzdy videl AA aj AAA
takze nemozem povedat, ktore sa mi zdaju byt viac rozsirene 
-
triple
Guru wannabe
toto je zbytočná debata... kupil som dve nabíjateľné.... jedna ti vydrží asi tak 1,5 týždna približne zatial som ti ani neuvedomil... ked vidím že baterka je už u konca tak si do kapsi alebo penaženky hodím nabitú ... a neni problém... vôbec a nemusím ju pri sebe nosiť stále iba ked viem že už bude prvá off..turtlak69 napísal:a pripojim sa este aj ja do hadky, nech je veselo. i ked ja to ako hadku nevidim, ale neva. ked ti dojde baterka vo vlaku... no fajn, ale tieto zabudovane maju jednu velku vyhodu. mozes ju nabit hockedy a nemusi byt vybita. takze pred cestou supne prehravac do usb a je to vybavene. ked pride, tak supne do usb zas a ma znovu nabitutakze v tomto by som problem nevidel. no a s tymi gigantickymi rozsirenymi baterkami.. no neviem, ci su viac rozsirene. zatial som v obchode vzdy videl AA aj AAA
takze nemozem povedat, ktore sa mi zdaju byt viac rozsirene