Ahojte, coskoro by mi mali zacat prve obhliadky izieb v BA a chcel by som vediet, ci si mam na nieco davat specificky pozor. Konkretne su to vacsinou samostatne izby, riesene cez inzeraty (nie RK), mojou podmienkou je zakladne vybavenie, internet a pracka, je este nieco dalsie, co by malo byt za kazdych okolnosti dostupne? Na ake lokality a umiestnenia bytov si davat pozor? Na co dbat pri podpise zmluvy? Ako takato zmluva bezne vyzera?
Ak mate akekolvek rady alebo skusenosti, podelte sa.
Dik.
Podnajom - Informacie
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podnajom - Informacie
Davaj si pozor na cenu, ci je s energiami a podobne. Potom ci dostanes zmluvu, alebo nie. Niekde vobec nedavaju. Ci mas v zmluve zahrnute aj to, ked je za byt nedoplatok a preplatok, ci ho dostanete vy, alebo majitel a tak. Spolocne priestory ci su dostupne, teda nejaka pivnica, kam by si si mohol napriklad bicykel ohlozit.
Co sa tyka obhliadky, tak vsimni si spotrebice, ktore tam mate, kuchynu a hlavne kupelnu. Podla tych najskor zistis, ci su tam poriadny ludia, alebo daky bordelari. Spytaj sa aj na sposob upratovania, ako je rieseny. Ci sa striedaju ludia atd. A aj na majitela, ak on tam nebude, ci sa o to stara a ked sa nieco posere, ci sa tomu venuje.
Lokalitu v BA by som si daval pozor ako je Pentagon a ovsem aj pri cestach byty niesu bohvieco. Co sa tyka ceny, tak samostatne izby idu okolo 150-200eur max s internetom energiami atd.
A nezabudaj, kedze si chalan, spytat sa aj na dievcata a akcie ci sa nejake tam mozu organizovat (slusne myslim). Teda, ked si tam dovedies dievca ci kamosa na prespatie niekedy, aby im to nevadilo a podobne. Pritrafia sa totiz ludia, ktori toto v svojom byte nechcu tolerovat.
Co sa tyka obhliadky, tak vsimni si spotrebice, ktore tam mate, kuchynu a hlavne kupelnu. Podla tych najskor zistis, ci su tam poriadny ludia, alebo daky bordelari. Spytaj sa aj na sposob upratovania, ako je rieseny. Ci sa striedaju ludia atd. A aj na majitela, ak on tam nebude, ci sa o to stara a ked sa nieco posere, ci sa tomu venuje.
Lokalitu v BA by som si daval pozor ako je Pentagon a ovsem aj pri cestach byty niesu bohvieco. Co sa tyka ceny, tak samostatne izby idu okolo 150-200eur max s internetom energiami atd.
A nezabudaj, kedze si chalan, spytat sa aj na dievcata a akcie ci sa nejake tam mozu organizovat (slusne myslim). Teda, ked si tam dovedies dievca ci kamosa na prespatie niekedy, aby im to nevadilo a podobne. Pritrafia sa totiz ludia, ktori toto v svojom byte nechcu tolerovat.