Podnajom - Informacie

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Podnajom - Informacie

Príspevok od používateľa Numline1 »

Ahojte, coskoro by mi mali zacat prve obhliadky izieb v BA a chcel by som vediet, ci si mam na nieco davat specificky pozor. Konkretne su to vacsinou samostatne izby, riesene cez inzeraty (nie RK), mojou podmienkou je zakladne vybavenie, internet a pracka, je este nieco dalsie, co by malo byt za kazdych okolnosti dostupne? Na ake lokality a umiestnenia bytov si davat pozor? Na co dbat pri podpise zmluvy? Ako takato zmluva bezne vyzera?

Ak mate akekolvek rady alebo skusenosti, podelte sa.

Dik.
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Podnajom - Informacie

Príspevok od používateľa Soviet »

Davaj si pozor na cenu, ci je s energiami a podobne. Potom ci dostanes zmluvu, alebo nie. Niekde vobec nedavaju. Ci mas v zmluve zahrnute aj to, ked je za byt nedoplatok a preplatok, ci ho dostanete vy, alebo majitel a tak. Spolocne priestory ci su dostupne, teda nejaka pivnica, kam by si si mohol napriklad bicykel ohlozit.
Co sa tyka obhliadky, tak vsimni si spotrebice, ktore tam mate, kuchynu a hlavne kupelnu. Podla tych najskor zistis, ci su tam poriadny ludia, alebo daky bordelari. Spytaj sa aj na sposob upratovania, ako je rieseny. Ci sa striedaju ludia atd. A aj na majitela, ak on tam nebude, ci sa o to stara a ked sa nieco posere, ci sa tomu venuje.
Lokalitu v BA by som si daval pozor ako je Pentagon a ovsem aj pri cestach byty niesu bohvieco. Co sa tyka ceny, tak samostatne izby idu okolo 150-200eur max s internetom energiami atd.
A nezabudaj, kedze si chalan, spytat sa aj na dievcata a akcie ci sa nejake tam mozu organizovat (slusne myslim). Teda, ked si tam dovedies dievca ci kamosa na prespatie niekedy, aby im to nevadilo a podobne. Pritrafia sa totiz ludia, ktori toto v svojom byte nechcu tolerovat.
Napísať odpoveď