dam vam takuto temičku do plena. Ak by som vas vsetkych aj vase priatelky napojil na nove typy detektorov lzi, bol by som zvedavy kolki naozaj nepodviedli, a kolki naozaj, pisem NAOZAJ nechcu podviest, a mozno by ste boli mnohi prekvapeni z vysledkov odpovedi vlastnych partnerov. DOVERA ako taka akej verite je len pojem, velmi lahko nalomitelny z kazdej strany, preto sa na nu netreba spoliehat, ale s niektorymi vecami jednoducho ratat ako s moznou variantou.
A tych co slepo veria svojej partnerke, pretoze ona by ich nikdy nepodviedla, pretoze ona miluje len ich a su spolu uz roky, a desne sa lubia, a ich rodiny spolu velmi dobre vychadzaju a bola to laska na prvy pohlad, tak tie baby sukaju moji kamosi, je potom usmevne sediet a pocuvat ako vam chlapec tvrdi ze jeho chrobacik najmiluckejsi uz spinka doma v postielke, a pritom viete ze jeho chrobacik prave tr*ka s inym ako o dusu 1500 metrov juhozapadne od vas . . . A ked je z toho este aj video? JUUUUJ radost, a viete co je na tychto veciach potom najlepsie ? ako ti chlapci brutalne veria a ako LUTUJU vsetkych nas ostatnych ktori nezdielame taku silnu lasku, a doveru ako maju oni so svojimi partnerkami. Niekedy ma to vytacalo, lebo som vedel ze pravda je kdesi inde, teraz sa len chapavo usmievam a prikyvujem, a myslim si presne tuto vetu " boze, ty ko*ot . . . "