Podvádzanie Priateľky/a

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Podvádzanie Priateľky/a

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: Aj by som sa vyjadril za seba ale naco, ....

dam vam takuto temičku do plena. Ak by som vas vsetkych aj vase priatelky napojil na nove typy detektorov lzi, bol by som zvedavy kolki naozaj nepodviedli, a kolki naozaj, pisem NAOZAJ nechcu podviest, a mozno by ste boli mnohi prekvapeni z vysledkov odpovedi vlastnych partnerov. DOVERA ako taka akej verite je len pojem, velmi lahko nalomitelny z kazdej strany, preto sa na nu netreba spoliehat, ale s niektorymi vecami jednoducho ratat ako s moznou variantou.

A tych co slepo veria svojej partnerke, pretoze ona by ich nikdy nepodviedla, pretoze ona miluje len ich a su spolu uz roky, a desne sa lubia, a ich rodiny spolu velmi dobre vychadzaju a bola to laska na prvy pohlad, tak tie baby sukaju moji kamosi, je potom usmevne sediet a pocuvat ako vam chlapec tvrdi ze jeho chrobacik najmiluckejsi uz spinka doma v postielke, a pritom viete ze jeho chrobacik prave tr*ka s inym ako o dusu 1500 metrov juhozapadne od vas . . . A ked je z toho este aj video? JUUUUJ radost, a viete co je na tychto veciach potom najlepsie ? ako ti chlapci brutalne veria a ako LUTUJU vsetkych nas ostatnych ktori nezdielame taku silnu lasku, a doveru ako maju oni so svojimi partnerkami. Niekedy ma to vytacalo, lebo som vedel ze pravda je kdesi inde, teraz sa len chapavo usmievam a prikyvujem, a myslim si presne tuto vetu " boze, ty ko*ot . . . "

:arrow: Samozrejme nic proti naivite ktoru ma vacsina ludi vtlkanu roky a roky do hlavy, su aj pary ktore sa naozaj maju skutocne realne radi, a nikdy by ich to ani nenapadlo, ale to je len zlomok, ze nie ? schvalne, by som chcel vidiet vysledky detektora :wink:
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

test: Ja sa nan nevyhovaram. Len pisem, ako to umna bohuzial funguje a u vela ludi, co stretavam na koncertoch. Preto som aj v minulosti spravil sam kroky, aby som nemal vycitky a taktiez nezranoval daku tu dievcinu vedla mna a odvtedy sa toho drzim na slobodnej nohe. Bohuzial najdes aj ludi, co podvadzaju vedome, bez alkoholu a este klamu do oci par rokov a nespravia proti tomu nic a este su z toho radi. Takych ludi nemusim. Viem ako by som sa sam citil, keby niekto voci mne robil to iste a nebol by som rad.
Ale v tomto suhlasim s qwertym.
Nikdy neviete co tie vase polovicky robia. Aj ked si clovek mysli, nevie. O dievcatach, o ktorych by som to nepovedal som sa podozvedal hocico, co by netesilo ani jedneho ich priatela, ktory zije v tom, ze je to jej poctive zalubene zlaticko. Ako by Dr. House povedal: Everybody lies
qwerty-xyz

presne tak, je vela ludi ktori nevidia pozadie vlastneho vztahu, existuje vsak par jedincov ktori im to pozadie vidia alebo ho sami vytvaraju, ....

strucne povedane, to ze verite svojim priatelkam a priatelom este nedokazuje ze realne robia to co tvrdia ze robia.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

qwerty-xyz napísal:presne tak, je vela ludi ktori nevidia pozadie vlastneho vztahu, existuje vsak par jedincov ktori im to pozadie vidia alebo ho sami vytvaraju, ....

strucne povedane, to ze verite svojim priatelkam a priatelom este nedokazuje ze realne robia to co tvrdia ze robia.
ak sa vo vzťahu má hovoriť o dôvere, tak si myslím, že nikto z partnerov by to nemal zneužívať vo svoj prospech
keď ti dôverujem, tak verím, že mi hovoríš pravdu a že ma nepodvedieš
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Blur napísal: ak sa vo vzťahu má hovoriť o dôvere, tak si myslím, že nikto z partnerov by to nemal zneužívať vo svoj prospech
keď ti dôverujem, tak verím, že mi hovoríš pravdu a že ma nepodvedieš
... a keď podvedieš, stratíš moju dôveru
Blur
Light Star
Light Star

audiotrack napísal: ... a keď podvedieš, stratíš moju dôveru
presne tak, dôvera je základ v každom vzťahu
napríklad mne dôveruje moja frajerka že ju nepodvediem, stane sa že sa zapletiem s inou, sklamal som hlavne ju ale aj seba a myslím, že vyhovárať sa na niečo ako je alkohol je v takomto prípade hlúposť
qwerty-xyz

realne by audiotracka mohla priatelka podvadzat kolko by chcela, pokial by to robila sikovne a neprisiel by na to, reval by nam na fore ako ju miluje a ako sa maju radi a ona by sa pri pozerani tychto textov smiala az by ju zo stolicky vykotilo, a audiotrack by jej stale veril a veril, potom by si ona uvedomila ze ku*varenia sa uz bolo dost tak by sa mu uz venovala naozaj a audiotrack by bol happy, tak ako bol happy vtedy tak by bol aj teraz nic netusiaci nevedomy realnej situacie, a pisal by ze ma v svoju priatelku doveru, a niekto kto by mu tu jeho priatelku tr*kaval sem tam by sa z neho len pekne smial, a ktoho vie moznoze by to bol aj audiov dobry kamarat, a audio by bol sice za stastneho ale za stastneho hlupaka .... :)

Po rokoch by sa vzali, a jeho dovera by bola nepriestrelna, alebo zeby nie ???? ...

GREAT SITUATION !!!! .....

:) ako som uz pisal, chcel by som vidiet vysledky detektora . . .
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty veď áno, ale tu ide o dôveru. Takisto môžem ja napísať milion teoretických situácii ako si to spravil ty. Napríklad že tvoj rodič je masový vrah, a keď prídeš ničnetušiaci domov, on sa len smeje popod fúzy ako pekne to všetko ututlal a zahladil stopy kým si bol preč. A keď je sám, len sa smeje a rozmýšla akú šlapku pri ceste zbalí a potom zabije.

a takto sa dá pokračovať a vymýšlať príkladov koľko chceš. Vo vzťahu ide o dôveru. A jasné, veľa partnerov podvádza toho druhého. Ale kým sa o tom nevie, ten vzťah môže fungovať. Ja len píšem, že keby také niečo zistím, tak taký vzťah v momente preruším
Blur
Light Star
Light Star

qwerty-xyz napísal:realne by audiotracka mohla priatelka podvadzat kolko by chcela, pokial by to robila sikovne a neprisiel by na to, reval by nam na fore ako ju miluje a ako sa maju radi a ona by sa pri pozerani tychto textov smiala az by ju zo stolicky vykotilo, a audiotrack by jej stale veril a veril, potom by si ona uvedomila ze kurvarenia sa uz bolo dost tak by sa mu uz venovala naozaj a audiotrack by bol happy, tak ako bol happy vtedy tak by bol aj teraz nic netusiaci nevedomy realnej situacie, a pisal by ze ma v svoju priatelku doveru, a niekto kto by mu tu jeho priatelku tr*kaval sem tam by sa z neho len pekne smial, a ktoho vie moznoze by to bol aj audiov dobry kamarat, a audio by bol sice za stastneho ale za stastneho hlupaka .... :)

Po rokoch by sa vzali, a jeho dovera by bola nepriestrelna, alebo zeby nie ???? ...

GREAT SITUATION !!!! .....

:) ako som uz pisal, chcel by som vidiet vysledky detektora . . .
veľmi, veľmi prehnaný teoretický príklad si tu napísal
nechcem sa audia zastávať, ale myslím, že nie je taký hlúpy aby si to nevšimol
a neviem, ty tu dávaš príklady ako idylku krásneho vzťahu partnera narúša nejaké tr*kanie partnerky 1500metrov ďalej? a aký detektor? toto myslím, že by si mal každý vo svojom vzťahu vyriešiť a stanoviť určité hranice a zistil by si, že žiadny detektor netreba
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ste nikto nemal vo vzťahu taký stav, že ste vedeli keď Vašu polovičku niečo bolelo, tešila sa, radovala, alebo smútila, či bola s niekým po nej ide? Jednoducho že ste boli prepojení, na viacerých úrovniach? Osobne si myslím že každý vie že ho jeho polovička podvádza, alebo má aspoň silné tušenie, ak to tak je, len sa bojí čeliť pravde a rozpadu vzťahu, tak to radšej pretrpí.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pretrpi? Ako sa da pretrpiet, to ze ta podvadza dievcina?
qwerty-xyz

Blur co nechapes ?

detektor mas na to aby si si overil ci je tvoja dovera opodstatnena a ozaj na takej urovni o akej snivas . . . :wink:
Lebo ked mas frajerku, a ta ti bude do oci vraviet ako ta miluje, a sadne si na stolicku ku polygrafu a ten vyhodi ze HOP, nemiluje, a pri otazke podviedla by si Blur-a by povedala ze NIE a piplo by ze klamstvo ... tak pruser nie ? ....
Blur
Light Star
Light Star

qwerty-xyz napísal:Blur co nechapes ?

detektor mas na to aby si si overil ci je tvoja dovera opodstatnena a ozaj na takej urovni o akej snivas . . . :wink:
Lebo ked mas frajerku, a ta ti bude do oci vraviet ako ta miluje, a sadne si na stolicku ku polygrafu a ten vyhodi ze HOP, nemiluje, a pri otazke podviedla by si Blur-a by povedala ze NIE a piplo by ze klamstvo ... tak pruser nie ? ....
ja som nenapísal že nechápem, ale veľmi prehnaný príklad si tu dal
mne len ide o to, že keď je normálny fungujúci vzťah, tak tá dôvera by tam mala byť a ak ma už podvádza tak to do svadby snáď zistím nie?
Veď keď sa vidím s babou každý deň, tak sa jej zmení správanie, reakcie pri komunikácií a reč tela a netreba mi na to žiadny detektor
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:Pretrpi? Ako sa da pretrpiet, to ze ta podvadza dievcina?
Spýtaj sa ľudí, praktizuje to tak kvantum ľudí čo poznám. Vedia že ich priateľ/priateľka podvádza, ale preto že sú na danej osobne závislý, tak to "ignorujú" a trápia sa vo skrytosti. Ja to nazývam demencia a retardácia, oni to nazývajú zamilovanosť.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

preco by vlastne malo dochadzat k podvadzaniu, pokial maju obaja harmonicky vztah...
a nech mi nikto netvrdi, ze sa to zistit neda a nepotrebujem k tomu ani tretiu osobu, ani sa nemusi priznat. a kto tvrdi, ze sa to nejde, tak to vie, ale nevadi mu to, alebo len ticho zuri a z nejakeho dovodu to nechava tak
Blur
Light Star
Light Star

Ja keby som zistil že má dievča podvádza tak bye bye, šla si za iným? ja nemám problém nájsť si dievča
Ja by som nedokázal pozerať sa na niekoho, alebo s niekým komunikovať o kom viem, že ma podviedol a ešte v takej vážnej veci ako je vzťah.

/ qwerty ako keď potrebuješ detektor aby si zistil, či ťa baba podvádza alebo nie tak sa zchuti zasmejem
qwerty-xyz

Blur, schuti sa smej, .... ja sa budem smiat ked budes slepo nikomu verit.

A dovody na podvadzanie ? nebudte smiesni, ved by sme sa nedopisali . . .
Blur
Light Star
Light Star

qwerty-xyz napísal:Blur, schuti sa smej, .... ja sa budem smiat ked budes slepo nikomu verit.

A dovody na podvadzanie ? nebudte smiesni, ved by sme sa nedopisali . . .
nie ale ako fakt
príklad.. chodíš s dievčaťom, vídate sa každý deň, hovoríte si čo nové a zrazu zlom! inak sa správa, inak reaguje, tak sa jej snáď spýtaš čo sa deje? NEVERÍM, že normálny, inteligentný človek nedokáže rozpoznať zmenu správania toho druhého a ešte keď mu klame do očí
neviem čo ťa napadlo s detektorom ale wake up bro

//pre karmistu - aspoň podpísať si sa mohol :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak áno, ak je partner[ka] živočíšne založený primitív, ktorý sa s Vami vyspí hneď na prvom, či druhom stretnutí, alebo sa musí stále olizovať a pokukuje po každom druhom/treťom, tak je tam tých dôvodov 1 a 1000. Avšak ak je človek vyzrelý a ako tak dospelý, tak je tých dôvodov blízko k nule.
Blur
Light Star
Light Star

uplink napísal:Tak áno, ak je partner[ka] živočíšne založený primitív, ktorý sa s Vami vyspí hneď na prvom, či druhom stretnutí, alebo sa musí stále olizovať a pokukuje po každom druhom/treťom, tak je tam tých dôvodov 1 a 1000. Avšak ak je človek vyzrelý a ako tak dospelý, tak je tých dôvodov blízko k nule.
tak tak, ak si hľadám vážnejší vzťah, tak si premyslím, či s daným človekom vôbec vydržím
ale tak, nikdy nevieš či na svete nestretneš osobu, ktorá ťa priťahuje viac ako tá s ktorou chodíš a tu už začína vec dôvery a komunikácie vo vzťahu
Napísať odpoveď