Podviedla ma priateľka, ale necítim bolesť
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podviedla ma priateľka, ale necítim bolesť
ak ma vobec nejake city
neviem co citi ked podvadza priamo pocas toho, ale tak viac-menej na konci, myslim, ze citi to iste co chlap...orgazmus...
No u žien to nie je také isté, ako u chlapov.
Ale tak, vzhľadom na toto - - sa dá s istou mierou pravdepodobnosti napísať, že máš pravdu. 
Kód: Vybrať všetko
Podľa jej slov sa jej to páčilo-
jin
VIP
taktomas: Aj ste túto situáciu prebrali dopodrobna, alebo Ťa po tom jednoducho len hodila do postele a udobrila si Ťa? Nakoľko mi celá táto situácia pripadá tak, že sa vo vzťahu začínala nudiť, už jej nedával to čo žiadala, tak sa to vybrala hľadať niekam inam. A našla to, len sa potom zľakla, že by mohla stratiť istotu, ktorú v Tebe pociťovala. Tak sa rýchlo vrátila a všetko Ti povedala - čo možno považovať z jej strany za dobré a správne. Len si daj pozor - si si istý, že aj ona teraz prežíva to čo ty? Znovu-zamilovanie atď??? To, že to prežívaš ty sa dá pochopiť. Dala Ti pocítiť, že si pre ňu istota, ktorú si váži a dúfala, že jej to prejde. Prešlo. Ona teraz môže (nemusí) prežívať pocit úľavy, že si z toho nespravil väčšie haló.
Ustráž si ju, aby zasa nešla hľadať inde.
Čo sa týka pocitov. Bolesť by tam bola, pokiaľ by si z toho spravil cirkus a nemalo to také ružové pokračovanie, ako teraz. Teraz prevládajú pozitívne pocity. Avšak pozor - mňa by po čase riadne hrýzlo to, že ma partnerka podviedla.
Ustráž si ju, aby zasa nešla hľadať inde.
Čo sa týka pocitov. Bolesť by tam bola, pokiaľ by si z toho spravil cirkus a nemalo to také ružové pokračovanie, ako teraz. Teraz prevládajú pozitívne pocity. Avšak pozor - mňa by po čase riadne hrýzlo to, že ma partnerka podviedla.
co mam skusenosti a pozorovanim okolia som zistil, ze nevera je dost bezna vec a iba velmi mladi a nevyzreti ludia veria na nejaku "absolutnu" vernost.min 60percent ludi je nevernych aspon raz, parkrat za zivot,cca 30perc je nevernych pravidelne a cca 10perc je za kazdych okolnosti vernych a byvaju v tom rozne dovody. Nevera je rovnakou sucastou tohto sveta ako skutocnost ze trava je zelena - to ale neznamena ze ju schvalujem.
copy thatgogo956 napísal:co mam skusenosti a pozorovanim okolia som zistil, ze nevera je dost bezna vec a iba velmi mladi a nevyzreti ludia veria na nejaku "absolutnu" vernost.min 60percent ludi je nevernych aspon raz, parkrat za zivot,cca 30perc je nevernych pravidelne a cca 10perc je za kazdych okolnosti vernych a byvaju v tom rozne dovody. Nevera je rovnakou sucastou tohto sveta ako skutocnost ze trava je zelena - to ale neznamena ze ju schvalujem.
ale je to dost sku*veny svet...
Tak po prvé, rád by som videl tú štatistiku skade si ju zobral (no offence).gogo956 napísal:co mam skusenosti a pozorovanim okolia som zistil, ze nevera je dost bezna vec a iba velmi mladi a nevyzreti ludia veria na nejaku "absolutnu" vernost.min 60percent ludi je nevernych aspon raz, parkrat za zivot,cca 30perc je nevernych pravidelne a cca 10perc je za kazdych okolnosti vernych a byvaju v tom rozne dovody. Nevera je rovnakou sucastou tohto sveta ako skutocnost ze trava je zelena - to ale neznamena ze ju schvalujem.
Ďalej mám dôvod veriť, že naopak, práve veľmi mladí alebo naopak nevyzretí ľudia sú chronický podvádzači. A neviem ako to rozdeľuješ podľa pohlavia, ale ak ťa podvedie žena, tak ten vzťah je v prdeli, pretože väčšina žien potrebuje na neveru city.
Garantujem tu každému, že ak sú spolu s partnerkou zrelé osobnosti a majú fungujúci partnerský vzťah, tak nevera je passé. Ale súhlasím s tým - a to som už spomínal v inej téme - že plnohodnotný vzťah je schopných dosiahnuť a má ho len veľmi málo ľudí.
Begbeeeee, krásne si to napísal.
Už som sa zľakla, že tu začnú všetci písať, ako je nevera bežná vec a že ja patrím k tým naivným, či si myslia, že ľudia sú aj verní.
Lebo podľa mňa vyhovárať sa na to, že veď väčšina aj tak podvádza je dosť alibistické a človek si tým len chce ospravedlniť svoje činy, aby mohol byť neverným bez výčitiek.
Už som sa zľakla, že tu začnú všetci písať, ako je nevera bežná vec a že ja patrím k tým naivným, či si myslia, že ľudia sú aj verní.
Lebo podľa mňa vyhovárať sa na to, že veď väčšina aj tak podvádza je dosť alibistické a človek si tým len chce ospravedlniť svoje činy, aby mohol byť neverným bez výčitiek.
-
Peter_Retep
VIP
ono to ze ma niekto naozajstny vztah je pekne ale ako begbee napisal len malo ludi ho dosiahne a preto je nevera beznym javom. na pravu lasku bez nevery veria len blazni, deti a ti co maju naozajstny vztah
a preco je nevera bezny jav? na zaklade mojich skusenosti neveru pachaju najma zeny ktore su vo vztahu dlho (su v rutine) a starsie zeny ktore nebavi ich manzel s pivom pred telkou 
a tak teda, čo sa týka chlapov, ak by si bol ty Peťko_Okťep
neverný, tak akože z akých dôvodov?
-
Peter_Retep
VIP
ja by som neverny nebol nakolko vztah ziadny momentalne nemam a ani nehladam (skor vyhladavam tie neverne damy
). a neveru by som nespachal nakolko sa drzim filozofie ze zenu necham v lepsom stave v akom som ju nasiel 
pre karmistu: frajer tych nevernych bab nie je moj problem. ked je chalan neschopni udrzat si babu tak nech sa hra s vlacikom
pre karmistu: frajer tych nevernych bab nie je moj problem. ked je chalan neschopni udrzat si babu tak nech sa hra s vlacikom
Ja som bol neverný vždy až vtedy keď to škrípalo a priateľka dlhšiu dobu nebola prítomná.
Tak to ste dosť slabí 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
bud by som ju vyfackal a dal si poldeci alebo by som si dal poldeci a potom ju prefackal. kazdopadne by sla prec.
-
jin
VIP
Všetko to závisí od sily človeka. Nevera vzniká, pokiaľ u niekoho prevážia pudy nad vernosťou ergo rozumom. Vernosť je narušená rutinou, nudou, stratou záujmu a tak ďalej - každopádne sa to dá zhrnúť pod strechu patologických javov nahlodávajúcich vzťah. Nevera je len ich následkom - pokiaľ niekto má vo vzťahu všetko čo potrebuje nemá dôvod vyhľadávať to inde. Samozrejme nájdu sa aj takí, čo to vyhľadávajú, ale to už je narušené. Čo sa týka tej štatistiky, čo uviedol gogo956 - písal, že ju uvádza na základe pozorovania okolia. Ak je to pravda, tak ľutujem jeho okolie. Globálne sa však (Bohu vďaka) nedá aplikovať.