Podviedla ma priateľka, ale necítim bolesť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Podviedli ste niekedy svojho priateľa,svoju priateľku?

Hlasovanie ukončené 24 sep 2011, 19:19

áno
13
19%
nie
52
76%
máme polygamický vzťah
3
4%

Celkom hlasov: 68

taktomas
Novice
Novice

Podviedla ma priateľka, ale necítim bolesť

Príspevok od používateľa taktomas »

Chcem sa s vami podeliť o jednu moju skúsenosť. Mám 25 rokov a mám už za sebou nejaké vzťahy, rozchody, a fúru zlých a dobrých zážitkov. To čo sa mi ale stalo teraz, si neviem presne vysvetliť.

Chodím s priateľkou v približne rovnakom veku. Sme spolu už dva roky, z toho posledný rok bývame spolu v zahraničí, kde obaja pracujeme. V posledných týždňoch sme mali zlé obdobie vo vzťahu. Nedorozumenia, neschopnosť komunikácie. Nespávali sme spolu, a častokrát sme netrávili spoločný voľný čas. Nedávno sme mali spoločnú večeru u nás, v kruhu priateľov. Debatovali sme, popíjali sme. Priateľka sa vybrala kúpiť cigarety a nevrátila sa celú noc. Nedvíhala. Mal som samozrejme obavy, či sa jej niečo nestalo, ale v duchu som tušil, že ide o niečo delikátnejšie.

Na druhý deň sa mi zo všetkým zverila. Vraj sa stretávala posledné dni s kolegom z práce. Vraj bol k nej vždy milý a pozorný. Vyspali sa spolu v jeho byte. Podľa jej slov sa jej to páčilo, ale hneď prišla na to, že chce byť so mnou a že miluje iba mňa. Keď som sa to dozvedel, zakývalo to so mnou. Nie som vôbec muž bez citov a veľmi ju ľúbim. Ale nedokážem si vysvetliť to, že som namiesto bolesti o krivdy cítil radosť z toho, že sa ku mne po týždňoch nedorozmení a citovej odluky vrátila. Obaja sme sa cítili ako znovuzamiloaný. V ten večer se spolu hneď aj spali. Iba niekoľko hodín potom, ako svoje telo odovzdala niekomu inému.

otázky ktoré mi víria v halve sú nasledovné.

Môže sa žena utvrdiť v láske k niekomu inému tým, že ho podvedie?

Ako je možné, že ma neroztrhalo od žiarlivosti a krivdy?

Čo cíti žena, keď podvádza?
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Podviedla ma priateľka, ale necítim bolesť

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ona spala s niekým iným a v ten istý deň aj s tebou? ako neviem, či si bol v takom šoku, že to s tebou ani nehlo, ale asi každý iný by zúril.

Či ti to dalo proste pocit, že ona je žiadaná či ako?

A nabudúce, keď sa bude chcieť "utvrdiť v láske" a podvedie ťa znovu, to budeš tiež happy, že sa vždy vráti k tebe?
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

taktomas napísal: Môže sa žena utvrdiť v láske k niekomu inému tým, že ho podvedie?
podla mna ano
taktomas napísal:Ako je možné, že ma neroztrhalo od žiarlivosti a krivdy?
hovorila ti pravdu a preto si necitil bolest ale radost ze ta znova miluje. Tak to vidim ja, ale nemusi to tak byt. Moznosti je viac.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

drzim palce. sice som take nieco este nezazil, ale rozumiem ti....
.
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

lumir nehovoril si minule nieco o "handrach"? myslim ze je to presne tento pripad
taktomas ak si myslis ze toto ti upevnilo vztah, tak nech ti taketo myslenie vydrzi..a budes vecne stastny ;)
taktomas
Novice
Novice

zuzanuska napísal:Ona spala s niekým iným a v ten istý deň aj s tebou? ako neviem, či si bol v takom šoku, že to s tebou ani nehlo, ale asi každý iný by zúril.

Či ti to dalo proste pocit, že ona je žiadaná či ako?

A nabudúce, keď sa bude chcieť "utvrdiť v láske" a podvedie ťa znovu, to budeš tiež happy, že sa vždy vráti k tebe?
to sú presne veci, ktoré som predtým predpokladal, že sa stanú. že budem zúriť a že nebudem schopný sa s ňou vôbec baviť. práve preto sa nevyznám vo vlastne reakcii a ešte mi to asi chvíľu potrvá, kým to dokážem nejak definovať. a to, že je žiadaná som vedel aj predtým..a s týmto pocitom sa nestotožňujem.
myslím že ak sa to stane znovu, tak to pravdepodobne prejde veľmi veľa času. ale myslím že jedenkrát a dosť je v tomto prípade namieste :oops:
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

tak ak teda na chvíľu odmyslím ten fakt, že ťa podviedla, NAČO ti povedala, že sa jej to s tým druhým páčilo? o bože, porovnávanie...

A ak teda obídem aj ten uzmierovací sex (ktorý podľa mňa len odložil vaše problémy a nie vyriešil), vieš aspoň, kde u vás nastal problém?

//autoeditácia príspevku (10 Sep 2011, 21:10)
Ja neviem, možno si bol proste taký šťastný, že sa k tebe vrátila, že si úplne odignoroval fakt, že chvíľu predtým spala s iným a nejakú dobu sa s ním stretávala. Nie si stále v šoku?????
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak tomu teda nechápem. Neviem ako by som sa zachoval, možno by som od toho znechutenia ani nezúril, ale určite by som nezachoval tak, ako ty.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ad1: to ze ta podviedla je imho tvoja vina. zena chlapa podvadza z jedneho jedineho dovodu: Vztah ide do riti, ci uz z dovodu ze ju zanedbavas, emocne ju nenaplnas, nudi sa s tebou. Po tom co sa vyspi s inym su len dve moznosti: holka si to zrovna v hlave a zisti ze chce byt s tebou (minimum pripadov) alebo ako bolo naznacene rozide sa s tebou.
ad2: hnev vs. radost z toho ze sa k tebe vracia. ver tomu ze ten hnev v sebe mas, len je niekde v podvedomi a raz ked sa pohadas so slecnou tak ti garantujem ze jej tuto situaciu splechnes do ksichtu. momentalne vsak v tebe viac prevazuje pocit radosti a mozog ti vytvara endorfiny, vzhladom na to ze sa dievca rozhodlo pre teba.
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Nezamilovala sa do teba znovu. Proste si šla vyraziť a keď sa zabavila, vrátila sa k svojej domácej "istote". Ten pocit k tebe, to je len pozostatok nedávneho vzrušenia. A tebe to asi ešte nedoplo. Alebo ti stačí aj takýto vzťah.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

johny29: berme to ako jednorazove posmyknutie. to sa moze stat kazdemu
.
pri opakovani bez milosti odkopnut.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Čo cíti žena, keď podvádza? Zrejme napätie, vzrušenie a uvoľnenie.
Lepšia otázka by však bola, čo cíti na druhý deň ráno. Vinu? Strach? Úzkosť? Uspokojenie?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

kriste taka sprosta vyhovorka ze ide kupit cigarety...a pritom sa celu noc nevracia, sorry ale zijes s hlupou pi***** :nono: ale tebe ocividne na nej nevadia ani horsie veci takze...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

nejdem analyzovat, k otaz.
hej, a zvecsa je to aj situacia ked si clovek uvedomi ak uz je neskoro
asi momentalna euforia prevysila pocity hnevu a sklamania, resp vycitky - ze mas na tom tiez svoju vinu
tak ako, kazdy clovek zahne z inych dovodov, teda aj pocity su rozne
taktomas
Novice
Novice

Peter_Retep napísal:ad1: to ze ta podviedla je imho tvoja vina. zena chlapa podvadza z jedneho jedineho dovodu: Vztah ide do riti, ci uz z dovodu ze ju zanedbavas, emocne ju nenaplnas, nudi sa s tebou. Po tom co sa vyspi s inym su len dve moznosti: holka si to zrovna v hlave a zisti ze chce byt s tebou (minimum pripadov) alebo ako bolo naznacene rozide sa s tebou.
ad2: hnev vs. radost z toho ze sa k tebe vracia. ver tomu ze ten hnev v sebe mas, len je niekde v podvedomi a raz ked sa pohadas so slecnou tak ti garantujem ze jej tuto situaciu splechnes do ksichtu. momentalne vsak v tebe viac prevazuje pocit radosti a mozog ti vytvara endorfiny, vzhladom na to ze sa dievca rozhodlo pre teba.
najviac sa stotoznujem s tvoji nazorom. aj ked je tazke nieco definovat, kedze kazdy vztah je iny. ale pri tvojich slovach mi vyslovene beha dedo mraz po chrbte. a je v tom kus pravdy, ze niektore veci sa nedaju zmazat, a javia sa inak, ale neskor mozu vystupit napovrch.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

SchYzo napísal:kriste taka sprosta vyhovorka ze ide kupit cigarety...a pritom sa celu noc nevracia, sorry ale zijes s hlupou pi***** :nono: ale tebe ocividne na nej nevadia ani horsie veci takze...
ale kupit si ich predsa mohla :lol:

co sa tyka toho je to cudne, v tej situacii by to nevadilo asi ani mne, ale uz by som asi nedokazal tomu cloveku verit, uz to nebude take, stale tam bude ta pochybnost, ano spravila to raz, ale co spravila raz moze aj 2x toto ma stve a to ma stale zralo preto som dal ruky od toho prec...vadilo mi to pretoze mi to bolo povrchne ba priam plytke ak by mi potom povedala ze ma miluje/lubi a co ja viem co
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Choď si overiť svoju lásku k nej podobným spôsobom, uvidíme, ako sa to bude slečinke páčiť.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No ked jej to nechas tak prejst, tak neboj ako ju zacne bavit lietat kade tade a vraciat sa k tebe :) Takze bacha na zenuchu..
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Čiže ste prežívali krízu a ona to proste nezvládla. Je na mieste otázka, či ju k sebe ten kolega pozval prvý, alebo sa "pozvala sama". Podľa jej slov sa jej to páčilo, čiže si vezmi, ak prežiješ niečo, čo sa ti páči, tak po tom pôjdeš znovu.
Časom ťa táto eufória prejde a možno jej to budeš vyčítať.
TAK BY SOM SI DOBRE PREMYSLEL, AKO ĎALEJ. Lebo vzťah je o dôvere, nie o sexe.
(s tou vecou, čo si spomínal že ste spolu potom spali, tak to isté by som urobil aj ja, ale s tým rozdielom, že by som ju poslal do preč)
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

taktomas napísal:Čo cíti žena, keď podvádza?
Myslim, ze na toto by ti vedela odpovedat maciatko. skus sa jej spytat cez SS.
Napísať odpoveď