Pokec - problém haluz

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pokec - problém haluz

Príspevok od používateľa Soviet »

Takže viem že je tu mnoho tém o pokeci ale nejdem hľadať či niektorá obsahuje môj problém takže asi takto:
Keďže na pokec chodím len tak občas tak ma tento problém začal štvať..Normálne sa prihlásim na pokec, chatujem a keď tu zrazu prestane mi pokec ísť..Ale len POKEC keď dám napríklad hore v ponuke pošta tak to mi ide normal aj email aj všetko ostatné.No ako náhle kliknem na pokec tak mi dá Problem Loading Page..Akonáhle však reštartnem PC všetko ide normal..Nevie niekto v čom môže byť chyba? Používam Firefox no keď mi to spraví v ňom automaticky to nejde ani v IE 7 :(
+Vymazanie cache nepomôže :)
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Pokec zacina mat strasne problemy v poslednom case. Nechodim nan skoro vobec, ale napr. vcera som niekoho hladal a ked som dal druhu stranku tak chyba. Musel som parkrat refresh. Zrejme im to server nezvlada ci co.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no ja tiez mam problem nejde sa mi vobec PRIHLASIT ... ako nesere ma to ze nejde ! ale mam tam SITE ( hlavnu ) e-mail adresu ....

neviete preco ?! heslo som nezabudol ani mi ho nemohli ukradnut...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

ja mam presne opačny problem...žiadne stranky mi niekedy nejdu ale len pokec ide...všetko možne,youtube,hojko,facebook a pod. nejdu....ale pokec.sk ide!:D
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

no jj ...s pokecom soom maml v poslednom case veelke problemy...tak som nan prestal chodit...normalne som sa prihlasil zacal som chatovat a zrazu bum...ma vyhodilo...a ked som sa chcel znova prihlasit tak sa uz nedalo proste sa to tvarilo ako keby zadany nick s heslom ani neexistoval.. :roll:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

TeXnoFile napísal:no jj ...s pokecom soom maml v poslednom case veelke problemy...tak som nan prestal chodit...normalne som sa prihlasil zacal som chatovat a zrazu bum...ma vyhodilo...a ked som sa chcel znova prihlasit tak sa uz nedalo proste sa to tvarilo ako keby zadany nick s heslom ani neexistoval.. :roll:
jj toto iste stvaralo aj mne asi vcera :? . keby tak uplne padol a my by sme mali nadherny zivot. niektory by spachali masovu samovrazdu a prisli by sme o jednu generaciu :new18:
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

blbne pokec???? -> chod na facebook. na pokeci su blbci.

P.S: Nie kazdý je blbec ale je ich tam dost

Riešenie: Go to facebook :D -> lepsie je to
Napísať odpoveď