Takže viem že je tu mnoho tém o pokeci ale nejdem hľadať či niektorá obsahuje môj problém takže asi takto:
Keďže na pokec chodím len tak občas tak ma tento problém začal štvať..Normálne sa prihlásim na pokec, chatujem a keď tu zrazu prestane mi pokec ísť..Ale len POKEC keď dám napríklad hore v ponuke pošta tak to mi ide normal aj email aj všetko ostatné.No ako náhle kliknem na pokec tak mi dá Problem Loading Page..Akonáhle však reštartnem PC všetko ide normal..Nevie niekto v čom môže byť chyba? Používam Firefox no keď mi to spraví v ňom automaticky to nejde ani v IE 7
+Vymazanie cache nepomôže
Pokec zacina mat strasne problemy v poslednom case. Nechodim nan skoro vobec, ale napr. vcera som niekoho hladal a ked som dal druhu stranku tak chyba. Musel som parkrat refresh. Zrejme im to server nezvlada ci co.
ja mam presne opačny problem...žiadne stranky mi niekedy nejdu ale len pokec ide...všetko možne,youtube,hojko,facebook a pod. nejdu....ale pokec.sk ide!:D
no jj ...s pokecom soom maml v poslednom case veelke problemy...tak som nan prestal chodit...normalne som sa prihlasil zacal som chatovat a zrazu bum...ma vyhodilo...a ked som sa chcel znova prihlasit tak sa uz nedalo proste sa to tvarilo ako keby zadany nick s heslom ani neexistoval..
TeXnoFile napísal:no jj ...s pokecom soom maml v poslednom case veelke problemy...tak som nan prestal chodit...normalne som sa prihlasil zacal som chatovat a zrazu bum...ma vyhodilo...a ked som sa chcel znova prihlasit tak sa uz nedalo proste sa to tvarilo ako keby zadany nick s heslom ani neexistoval..
jj toto iste stvaralo aj mne asi vcera . keby tak uplne padol a my by sme mali nadherny zivot. niektory by spachali masovu samovrazdu a prisli by sme o jednu generaciu