POKER CEZ INTERNET
Vo vsetkych herniach mozes hrat zadara, bud hras freeroll turnaj (tam mozes aj vyhrat peniaze) alebo si hras len tak pre zabavu s virtualnimi, a neboj poplatky su tam neniDeco napísal:na bwin mozem hrat aj zadarmo?..Som sa tam zaregistroval,ale nic nevlozil. Nemozu mi prist platit ziadne poplatky ked budem hrat poker,ze?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kamarat nemal este 18..naskenoval si obciansky..upravil si to v skicari ci photoshope..Poslal im to a v pohode mu poslali peniaze.. Takze toto problem v dnesnej dobe nieje..Neoveruju to az tak ako by mali..HellRoB napísal:Pri vybere penazi z bwinu to moze nieco trvat, myslim ze je tam lehota od dvoch do pat dni, ze ti poslu peniaze na ucet. Neviem ci vies, alebo ci uz si to spravil, na bwine musis poslat naskenovanu fotokopiu svojho obcianskeho preukazu na overenie konta, nasledne az potom ti budu poslane peniaze na ucet v priebehu dvoch az pat dni
Kde sa da zahrat lacny poker?? Cize napriklad small blind je 2sk a big blind 4sk? Na ktorej z tych stranok?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja hravam na facebooku Hold'em..A tam je to len for fun..No to ma uz nejak nebavi..Fabo napísal: Ak ti ide o peniaze, tak sa nehraj s korunkami, uz nech to su aspon ciselne rovnaku sumy ale v eurach.
Len ono je to v pokeri tak, ze niekedy ti nemusia karty prist dobre ani 10kol a to uz je slusna suma o ktoru pride clovek
da sa. zvacsa to funguje tak, ze mas prvy vklad realnych penazi z bonusom. Vlozis 20€ a daju ti dalsich 20€ (samozrejme obratom nemozes vybrat 40€, iba 20€ co si vlozil).
Mozes si dat turnaje, alebo cash game, da sa to pekne otocit...a € idu potom v pohode vyberat..
druha moznost je bez vkladu. Su turnaje freeroll, teda bez poplatku a daju sa vyhrat realne peniaze. Ma to ale dva haciky.
Na freeroll sa musis regnut hned ako otvoria moznost registracie lebo je tam vzdy plno, je tam vela ludi, teda sa hra niekolko hodin a za prve miesto su smiesne sumy..
Ale ak by sa ti predsa podarilo nahrat nejaku sumu co sa oplati vybrat, tak bez prveho vkladu sa to vo vacsine herni neda. Teda musis mat aspon jeden vklad, aby si mohol vyberat.
Priklad. Ak by si nahral 50€, tak vlozis 20€ a vyberies 70€ tak to funguje...
Mozes si dat turnaje, alebo cash game, da sa to pekne otocit...a € idu potom v pohode vyberat..
druha moznost je bez vkladu. Su turnaje freeroll, teda bez poplatku a daju sa vyhrat realne peniaze. Ma to ale dva haciky.
Na freeroll sa musis regnut hned ako otvoria moznost registracie lebo je tam vzdy plno, je tam vela ludi, teda sa hra niekolko hodin a za prve miesto su smiesne sumy..
Ale ak by sa ti predsa podarilo nahrat nejaku sumu co sa oplati vybrat, tak bez prveho vkladu sa to vo vacsine herni neda. Teda musis mat aspon jeden vklad, aby si mohol vyberat.
Priklad. Ak by si nahral 50€, tak vlozis 20€ a vyberies 70€ tak to funguje...