POKER CEZ INTERNET

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
rocky72
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rocky72 »

Takze v podstate si mozem vytvorit ucet inde a doma sa pod nim prihlasovat?? A nevies ako to funguje s tou dynamickou IP adresou ze zakazdym ked sa prihlasim mam inu??
Deco
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

na bwin mozem hrat aj zadarmo?..Som sa tam zaregistroval,ale nic nevlozil. Nemozu mi prist platit ziadne poplatky ked budem hrat poker,ze? :D
rocky72
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rocky72 »

Deco napísal:na bwin mozem hrat aj zadarmo?..Som sa tam zaregistroval,ale nic nevlozil. Nemozu mi prist platit ziadne poplatky ked budem hrat poker,ze? :D
Vo vsetkych herniach mozes hrat zadara, bud hras freeroll turnaj (tam mozes aj vyhrat peniaze) alebo si hras len tak pre zabavu s virtualnimi, a neboj poplatky su tam neni :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

HellRoB napísal:Pri vybere penazi z bwinu to moze nieco trvat, myslim ze je tam lehota od dvoch do pat dni, ze ti poslu peniaze na ucet. Neviem ci vies, alebo ci uz si to spravil, na bwine musis poslat naskenovanu fotokopiu svojho obcianskeho preukazu na overenie konta, nasledne az potom ti budu poslane peniaze na ucet v priebehu dvoch az pat dni :wink:
Kamarat nemal este 18..naskenoval si obciansky..upravil si to v skicari ci photoshope..Poslal im to a v pohode mu poslali peniaze.. Takze toto problem v dnesnej dobe nieje..Neoveruju to az tak ako by mali..

Kde sa da zahrat lacny poker?? Cize napriklad small blind je 2sk a big blind 4sk? Na ktorej z tych stranok?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Soviet ked ti nejde o vyhru, tak hocikde kde sa hra zadarmo... napriklad pokerstars.net - tam hram ja.

Ak ti ide o peniaze, tak sa nehraj s korunkami, uz nech to su aspon ciselne rovnaku sumy ale v eurach.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Fabo napísal: Ak ti ide o peniaze, tak sa nehraj s korunkami, uz nech to su aspon ciselne rovnaku sumy ale v eurach.
Ja hravam na facebooku Hold'em..A tam je to len for fun..No to ma uz nejak nebavi..
Len ono je to v pokeri tak, ze niekedy ti nemusia karty prist dobre ani 10kol a to uz je slusna suma o ktoru pride clovek :P Ale asi raz otestujem tvrdsie..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hej, ale ked budes hrat niekde kde je BB 4Skk=0,1328€ a dostanes na ruku AA, hodis do banku 40, kazdy sa zlakne, foldne a ty dostanes svojich 40+SB+BB = 46... 6 eur uz je suma, za ktoru sa da aj opit, ale 6Sk? :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

sa musim pochvalit co mi teraz na bwine doslo :-D
Prílohy
AAAA.PNG
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

je tu niekto, kto hráva už nejaký ten čas pkr ?
potreboval by som pár rád
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

no pitaj sa :)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

na PKR pribudli free SnG o 10 centov :D - desat ludi 1.miesto 6centov 2.miesto 4centy za cely den sa da nazbierat aj 100centakov :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No to mi je zarobok, euro na den... :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

:lol: asi tak, to si tam už fakt radšej poslať tých pár eur
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Zaregistroval som sa na Fulltiltpoker, podarilo sa mi znásobiť tie chipy čo som dostal na začiatku.
Dá sa týmto spôsobom tam dostať k reálnym peniazom? Neviem presne ako to tam funguje..
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

da sa. zvacsa to funguje tak, ze mas prvy vklad realnych penazi z bonusom. Vlozis 20€ a daju ti dalsich 20€ (samozrejme obratom nemozes vybrat 40€, iba 20€ co si vlozil).

Mozes si dat turnaje, alebo cash game, da sa to pekne otocit...a € idu potom v pohode vyberat..

druha moznost je bez vkladu. Su turnaje freeroll, teda bez poplatku a daju sa vyhrat realne peniaze. Ma to ale dva haciky.
Na freeroll sa musis regnut hned ako otvoria moznost registracie lebo je tam vzdy plno, je tam vela ludi, teda sa hra niekolko hodin a za prve miesto su smiesne sumy..

Ale ak by sa ti predsa podarilo nahrat nejaku sumu co sa oplati vybrat, tak bez prveho vkladu sa to vo vacsine herni neda. Teda musis mat aspon jeden vklad, aby si mohol vyberat.
Priklad. Ak by si nahral 50€, tak vlozis 20€ a vyberies 70€ tak to funguje...
Napísať odpoveď