No mohol este ukazat 6ku ale to zas nerozumiem tomu callu na flope, no jedine ak by cakal tiez flash ako on...Zaxman napísal:šak aj ty si mal eso tak ste mali deliť ? alebo mi niečo ušlo ?
Poker
Re: Poker
ved on povedal že mal druhu kartu 8 alebo 9 a prvu A ale to mal aj ,,plusminus,, AJ takže pokial viem mali ste deliť sázku
Inak k pokrovej Literature...
Citali ste nejaku knihu alebo viete nieco odporucit a najlepsie aj keby mi hodite link lebo v knihkupectve som ziadnu pokrovu nenasiel...
(Doylov Super System mam precitany, takze nieco okrem toho)
//diki za rady...Poker hram cca 1,5 roka, snazim sa to brat aspon tak troska vaznejsie ale zaroven aj ako prijemnu zabavu na dlhe nudne vecery a real s priatelmi to je to najkrajsie
, len este nemam vek na take mini turnaje do herni
, ale snazim sa zlepsovat no... Krasny pocit ked hrate real s priatelmi a ukazete im ze ste lepsi, ale ved co Vam budem hovorit urcite poznate... 
Citali ste nejaku knihu alebo viete nieco odporucit a najlepsie aj keby mi hodite link lebo v knihkupectve som ziadnu pokrovu nenasiel...
(Doylov Super System mam precitany, takze nieco okrem toho)
//diki za rady...Poker hram cca 1,5 roka, snazim sa to brat aspon tak troska vaznejsie ale zaroven aj ako prijemnu zabavu na dlhe nudne vecery a real s priatelmi to je to najkrajsie
pozrel som si to, ono to vlastne nie je samostatna app, na tych videach je len stream z pc, myslim ze jedina funkcna app je na full tilt zatial aj ta je len v beta teste a asi este stale neverejnaZaxman napísal: M142 - fakt netušim , ja som kukal par videi na youtube a cez komentare som sa niekde preklikal kde bol aj návod aj download na app ale netušim či to aj fungovalo v reale kedže iphone nevlastnim tak som to nemal ani zapotreby nejako viac obzerať
Y2J: skus Harrington on Hold 'em vol 1 aj 2, je dokonca aj prelozena, ale ak nemas problemy s anglictinou, tak sa oplati viac originalna verzia(menej stoji). ak chces nieco pre sng, tak vsetkymi odporucana Sit N Go Strategy od Collina Moshmana. Ale podla vseobecneho nazoru je najlepsie studovat clankami z internetu a hlavne pozeranim videi, hra sa casom meni a niektore veci popisane v knihach su uz zastarale(ake sa ma nepytaj, toto je zaver z toho co som cital, nie moj nazor
no ako vravím nejak bližšie som to neskumal tak neviem
Y2J mam knihu no limit texas holdem poker od : Ed Miller a David Sklansky
recenzia : mám knihu prečitanu len do polky lebo myslim ze je premna (možno namyslene povedane ) amaterska . jednoducho je tam určitym spôsobom napisany návod ako si privyrobiť na pokri, lenže ja hram poker pre zábavu čo som stýmto systémom nezažil , sice som pomali zveladoval som bankroll ale nehorazna nuda a potom ma na dlhšiu domu poker aj prestal baviť , takže som sa vratil ku svojmu staremu štýlu hrania a ako sa hovori raz som dole raz zas hore, ale hlavne je že si to užívam a hram s radostou aj celé hodiny
Y2J mam knihu no limit texas holdem poker od : Ed Miller a David Sklansky
recenzia : mám knihu prečitanu len do polky lebo myslim ze je premna (možno namyslene povedane ) amaterska . jednoducho je tam určitym spôsobom napisany návod ako si privyrobiť na pokri, lenže ja hram poker pre zábavu čo som stýmto systémom nezažil , sice som pomali zveladoval som bankroll ale nehorazna nuda a potom ma na dlhšiu domu poker aj prestal baviť , takže som sa vratil ku svojmu staremu štýlu hrania a ako sa hovori raz som dole raz zas hore, ale hlavne je že si to užívam a hram s radostou aj celé hodiny
už som k dispozicií aj ja 
/edit
akurat pred minutkov sa mi podarilo
po mojom 0,60 bet položil
ale bol to hráč ktory hrál len s dobrými handami a kedže prvy raisoval on tak som myslel že ma asi postupku
takže myslim že ja som to zahral dobre 
/edit
akurat pred minutkov sa mi podarilo
po mojom 0,60 bet položil
ale bol to hráč ktory hrál len s dobrými handami a kedže prvy raisoval on tak som myslel že ma asi postupku
ja som hraval aj na pokerstars.com, a raz som hral turnaj a padol mi net, islo ma rozje**t.. odvtedy online nehram
... vcera sme boli zase hrat s kamosmi, hrali sme asi 3 hodinky, za tri hodiny som vyhral jednu hru, nenormalna smola... este aj ked som zlozil, alebo nehral s niektorymi kartami aj tak by som nevyhral, proste ci som hral alebo nie, nevyhral by som... nieco hrozne 
btw vcera kamos bral 10 + 25 eur
... (my si vzdy skoro vsetci kupime za 10 ecok a hrame, sem tam dokupime a tak )...
btw vcera kamos bral 10 + 25 eur
-
twardykamen
Medium Professional
ludia nedalo by sa to dat nejak individualne? mne ta nedela nesedi..
-
twardykamen
Medium Professional
moc malo ludi co hra poker a ma aj peniaze alebo hra o peniaze.Treba napisat dnes vecer hrame a fakt zahrame
tak napr teraz by to slo..