Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
OK, takže budem jesť len keď budem pociťovať hlad. To ale minimálne tie 3 dni bude trvať.
Velmi divna dieta. Daj potom vediet ze ako. Drzim palce aby si neskoncil na JISke.
Tak mám jesť iba od hladu, alebo nie?
Kaloricketabulky.sk tam ti to vsetko vypocita kolko coho mas zjest. Snad chapes ze clovek musi prijimat vyzivne latky. Ak nemas chut do jedla tak jedz kazdy den aspon maso so zeleninou.
Ale netrep ku*va že si hladný raz za 3 dni, ani sám tomu neveríš.. Od hladu žerieš niekoľko krát denne ako každý iný, nie si žiadny nadčlovek a 90+ kilo pri 176 cm si z varenej mrkvy raz za tri dni dni nenabral.
A zmeň si profilovku.
A zmeň si profilovku.
- Prílohy
-
- mrkva.jpg (27.91 KiB) 976 zobrazení
Nepreháňam. Ja nejem od hladu, ale od chuti.
Zjedz aspoň gram bielkovín na Kg váhy denne, veľa zeleniny, samozrejme treba aj sacharidy, čiže treba jesť aj zemiaky, ryžu prípadne nejaký knackerbrot, obmedz čokolády, chipsy a podobné sprostosti ( jedna horalka za pár dní je okej napr
), ale celé je to proste o tom kalorickom deficite, čo ti tu už Xkrát písali, výdaj>príjem. Na cvičenie/chudnutie je milion tutorialov aké cviky a podobne. Čo sa týka brušákov, klasické brušáky sú podla mna minimalne efektivne ked začínaš cvičit, lebo nemáš dostatočne pevný ten core na to aby si sa dokázal len za pomoci neho dvihnút, takže sa človek vyhadzuje pomaha si rukami a podobne (to je len moj predpoklad lebo viem že som to robil rovnako a milion dalších ludí to robí rovnako). Proste na brucho je milión cvikov, ale, brušákmi brucho nikdy neschudneš, iba trochu samozrejme, lebo naštartuješ metabolizmus a pár kalórii spáliš, ale najrýchlejšie spáliš behom/švihadlom alebo podobnou fyzickou aktivitou. Aj obyčajná, alebo rýchlejšia chôdza je super ! Proste každý pohyb. Ďalšia vec, ty nikdy nedokážeš schudnúť len jednu časť tela, takže rátaj s tým, že ak začneš chudnúť, tak budeš chudnúť z celeho tela, samozrejme každý geneticky chudne z jednej partie viac ako z inej, ale to je jedno. Preto je dobré pri chudnutí aj cvičiť, aby pri dostatočnom príjme bielkovín si tie tuky postupne nahrádzal svalmi. Čo sa týka opakovaní, ja ked som začínal som robil najviac ako som vladal, čiže tiež zopar brušakov a dva kliky možno. Dôležité je byť konzistentný, nehrotiť to a nevzdať to !!!!!!!!!!! Keď budeš konzistentný a zbadáš o dva mesiace tú zmenu, ver mi , že ťa to nakopne
Len netreba chceť všetko hneď, cesta je ciel.
Čo sa týka výzoru, tak nechodiť dotrhaný, mať nejakú dobrú voňavku, ostrihané nechty, čisté je základ. Ak máš bradu zarovnať upraviť. Na účese im asi tak nezáleží, ked sa mi podarilo zapichnúť aj ked som vyzeral jak Ježiš
Pozitívne myslenie, proste nevýde táto ? Výde Ďaľšia ! Aj keby to nevyšlo pri 50tich tak 51. výde !
Čo mne najviac pomohlo, obyčajné čítanie ! Prečítaj si ako ženy myslia ( aj ked to samozrejme nikto nevie ale pár autorov sa k tomu dosť priblížilo
), niečo o neverbálnej reči, niečo v štýle How to be more attractive, sleduj mentorov na youtube , girlschase je super web (samozrejme nie všetko, treba brať s rezervou) a tak dále...
Tiež treba to sebavedomie budovať, prihovárať sa cudzím ľuďom, aj ženám, keď budeš cvičiť a lepšie vyzerať tiež sa ti sebavedomie zvýši. A inak neviem. Dobré je obklopovať sa ľuďmi ,ktorí sú lepší a majú viac skúseností, dokážeš sa od nich učiť.
Treba budovať najprv seba aby si potom mohol budovať nejaký vzťah.
Neviem viac mi takto narýchlo asi nenapadne, ale dúfam, že si z toho aspoń niečo vezmeš. Nemôžeš to proste vzdať niesi sračka. Takže hurá do toho a za mesiac chceme počuť, že si schudol 3kg a že si píšeš s 5timi buchtami !

Čo sa týka výzoru, tak nechodiť dotrhaný, mať nejakú dobrú voňavku, ostrihané nechty, čisté je základ. Ak máš bradu zarovnať upraviť. Na účese im asi tak nezáleží, ked sa mi podarilo zapichnúť aj ked som vyzeral jak Ježiš
Pozitívne myslenie, proste nevýde táto ? Výde Ďaľšia ! Aj keby to nevyšlo pri 50tich tak 51. výde !
Čo mne najviac pomohlo, obyčajné čítanie ! Prečítaj si ako ženy myslia ( aj ked to samozrejme nikto nevie ale pár autorov sa k tomu dosť priblížilo
Tiež treba to sebavedomie budovať, prihovárať sa cudzím ľuďom, aj ženám, keď budeš cvičiť a lepšie vyzerať tiež sa ti sebavedomie zvýši. A inak neviem. Dobré je obklopovať sa ľuďmi ,ktorí sú lepší a majú viac skúseností, dokážeš sa od nich učiť.
Treba budovať najprv seba aby si potom mohol budovať nejaký vzťah.
Neviem viac mi takto narýchlo asi nenapadne, ale dúfam, že si z toho aspoń niečo vezmeš. Nemôžeš to proste vzdať niesi sračka. Takže hurá do toho a za mesiac chceme počuť, že si schudol 3kg a že si píšeš s 5timi buchtami !
Nie prosim internetovych balicov a mentorov nepozeraj, uz teraz mas velke predpoklady spadnut do incel rabbithole
na tej turistike si už bol? pozri fb skupiny, lokalny turisticky klub ... proste hocico ja fakt uz neviem - dobrovolnictvo, foodbank, vencenie v utulku - vsetko prakticky beznakladove aktivity. Ide o to niekde zacat, nemozes hned cakat ze pri prvej prilezitosti tam zbalis babu, ale aspon zvysis svoju sancu nejaku novu babu stretnut. A k tomu si takymito aktivitami budujes aj svoju identitu ktora sa netoci len okolo internetovych subkultur a smutneho zivotneho pribehu a sebalutovania, ktore uprimne asi vacsinu zien v tvojom veku jednoducho nepritahuju. Ja som pocas covidu ako chudobny student byval v troch novych krajinach/mestach a nemal som problem do par tyzdnov spoznat XY ludi vratanie bab a eventualne poriesit veci. Ano, ty povies ze to boli kur*y, lebo z toho nebol vztah. Ja mam tiez obdobia kedy je moje sebavedomie na bode mrazu, ale na zaklade predoslych skusenosti viem ze sa z takeho stavu dokazem vysvihnut naspat.
na tej turistike si už bol? pozri fb skupiny, lokalny turisticky klub ... proste hocico ja fakt uz neviem - dobrovolnictvo, foodbank, vencenie v utulku - vsetko prakticky beznakladove aktivity. Ide o to niekde zacat, nemozes hned cakat ze pri prvej prilezitosti tam zbalis babu, ale aspon zvysis svoju sancu nejaku novu babu stretnut. A k tomu si takymito aktivitami budujes aj svoju identitu ktora sa netoci len okolo internetovych subkultur a smutneho zivotneho pribehu a sebalutovania, ktore uprimne asi vacsinu zien v tvojom veku jednoducho nepritahuju. Ja som pocas covidu ako chudobny student byval v troch novych krajinach/mestach a nemal som problem do par tyzdnov spoznat XY ludi vratanie bab a eventualne poriesit veci. Ano, ty povies ze to boli kur*y, lebo z toho nebol vztah. Ja mam tiez obdobia kedy je moje sebavedomie na bode mrazu, ale na zaklade predoslych skusenosti viem ze sa z takeho stavu dokazem vysvihnut naspat.
A to je presne to, čo sa tu snažím celé roky vysvetliť: ja takéto predošlé skúsenosti jednoducho nemám.DEVZYO1G napísal: 17 máj 2021, 22:00Ja mam tiez obdobia kedy je moje sebavedomie na bode mrazu, ale na zaklade predoslych skusenosti viem ze sa z takeho stavu dokazem vysvihnut naspat.
Autoeditácia príspevku po 1 min 44 sek:
Práveže ja som och cvičil poctivo: nohy pod kreslom, ruky za hlavou a vzpriamene som sa dvíhal.Merco_ napísal: 17 máj 2021, 21:54Čo sa týka brušákov, klasické brušáky sú podla mna minimalne efektivne ked začínaš cvičit, lebo nemáš dostatočne pevný ten core na to aby si sa dokázal len za pomoci neho dvihnút, takže sa človek vyhadzuje pomaha si rukami a podobne (to je len moj predpoklad lebo viem že som to robil rovnako a milion dalších ludí to robí rovnako).
Boha to je zas argument. ŽE si mal nohy pod kreslom indikuje že aj s tými nohami si si mohol pomáhať a nevedomky si si aj pomáhal. Píšu tu ľudia, ktorí sa trochu viac rozumejú do cvičenia, odcvičili mnohonásobne viac ako ty a majú ďaleko viac skúseností s chybami pri technike cvičenia. Tak nebuď zase najmúdrejší. Nič to nemení na tom že klasické brušáky nie sú najefektívnejší cvik.Terepin napísal: 18 máj 2021, 0:34 Práveže ja som och cvičil poctivo: nohy pod kreslom, ruky za hlavou a vzpriamene som sa dvíhal.
Terepina treba povzbudit,motivovat, je super ze cvici aspon nieco, ak budeme nanho negativny tak sa zosype. Terepin a uz jes aj nieco ine ako mrkvu a bezglutenovy chleba? Maso, vajcia, tvaroh..
gogo956 máš pravdu ale makkým prístupom sa podľa mňa nikde nedostane. Keby áno neverím že doteraz stagnuje na jednom mieste. Inak mi teraz napadlo že prečo si nezaplatí osobného trénera a permanentku do fitka. Nedá sa to absolútne považovať za vyhodené peniaze ak ten tréner nie je tupec. Vypracovaný jedálniček na mieru a pomoc s tréningom by sa mu určite hodila. Keď to tu už bolo vysvetlené tak sorry za spam ale čítal som len posledných pár strán.
A to je presne to čo sa ti ja snažím vysvetliť: rob také veci, aby si sa dostal do čo najviac situácií kedy máš aspoň potencionálnu šancu takéto skúsenosti ziskať ... a buď realista, nemôžeš čakať že po prvej interakcií z toho hneď bude vzťah. Skús sa na ženy nepozerať ako na tvoje budúce partnerky, ale ako na príležitosť nadobudnúť skúsenosti ... a pokojne z toho môže byť aj vzťah. Ale ako tu niekto už spomínal, naozaj máš tendenciu myslieť v absolútnych extrémoch. A toto naozaj nevyžaduje 100% celodennú snahu ako si to opisoval ty.Terepin napísal: 18 máj 2021, 0:34 A to je presne to, čo sa tu snažím celé roky vysvetliť: ja takéto predošlé skúsenosti jednoducho nemám.
On nespominal bezlepkovy chleba (v com je akoze lepsi???) ale celozrnny.
terepin - na to som zabudol reagovat ked si ho spomenul. Celozrnny chleba/pecivo je zdravsie mozno tak o 1,37% lebo hlavny rozdiel je v hrubke mletia muky a viac "bordelu" sa z nej pouzije. Ale stale to je biela psenicna muka. Vyhoda oproti bielemu (aj ked toto je stale biele pecivo) je mozno ze zvykne mat nejaku posypku navyse (lanove, atd).
Inymi slovami stale to je druh peciva ktory je najlepsie vyradit uplne z jedalnicka. Ak si nevies bez peciva predstavit fungovanie (ako ja) tak hlavna pointa je aby v pecive bolo minimum psenicnej muky, najlepsie vobec. Cize spaldova, razna, lanova, ovsena, pohankova muka.
Je to kváskový celozrnný chlieb a nie posypaný, ale doslova vyplnený zrnami. Ostatne, jeden bochník stojí minimálne 1,50 €. Konkrétne tento:
https://www.vamex.sk/vyrobok/kvaskovy-c ... ny-chlieb/
https://www.vamex.sk/vyrobok/kvaskovy-c ... ny-chlieb/
Hej ten je uz v poho aj ked ho zbytocne kazia tou bielou mukou. Na taketo fajnove chlebiky ale nieje dobre pomenovanie celozrnny.
wladas
mne sa zdalo ze pisal ze ma bezlepkovu dietu, ale mozno sa mi to iba zdalo.
Ja napriklad nejem chleba ani pecivo od isteho casu vobec, miesto toho jemné ovsene vlocky.
Razne chleby som maval rad, ale problem je, ze vacsinou obsahuju zanedbatelne mnozstvo raznej muky, takze ani ražné velmi nie su. Najlepsie je si robit vlastny chleba v domacej pekarnicke, krasne cerstvy, das si donho co lenc chces a je to nieco ine ako kupovany, kto raz vyskusa tak uz ten z obchodu bude prenho navzdy len druha trieda.
mne sa zdalo ze pisal ze ma bezlepkovu dietu, ale mozno sa mi to iba zdalo.
Ja napriklad nejem chleba ani pecivo od isteho casu vobec, miesto toho jemné ovsene vlocky.
Razne chleby som maval rad, ale problem je, ze vacsinou obsahuju zanedbatelne mnozstvo raznej muky, takze ani ražné velmi nie su. Najlepsie je si robit vlastny chleba v domacej pekarnicke, krasne cerstvy, das si donho co lenc chces a je to nieco ine ako kupovany, kto raz vyskusa tak uz ten z obchodu bude prenho navzdy len druha trieda.
Ja som písal o bezlaktózovej diéte.
Priznavam ze najst pecivo uplne bez bielej muky je umenie ale da sa to.
https://www.pekarenhrasko.sk/produkty/
To ma byt vela? Ja kupujem za 4€. Mozno troska predrazene ale mesacne ma to nezrujnuje
https://www.pekarenhrasko.sk/produkty/
Terepin
jedlo je potesenie aj výživa, clovek by nemal na nom prilis setrit
jedlo je potesenie aj výživa, clovek by nemal na nom prilis setrit