Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Blastbit »

Pekne postupne odpoviem kazdemu.
aacid- x krát som tu písal, že zoznamky su castokrát fake a ty povies ze ja zijem mimo realitu lebo som na instagrame,badoo,tinderi a pod.
Som len na Instagrame ale nepíšem tam nikomu. Mám len FB a tam mám známich, ženy som riešil vonku.
Mal som 5 báb v zivote to znamená od pusy,trávenie času až po sex a bavíš sa tu so mnou ako keby som Terepin číslo 2 ktorý toto nemá za sebou. Cize ja mu ako nemám právo poradit aká je realita v SR hej?
No sak o tom som aj ja písal nedávno, ze áno pokial máš prachy,majetky,postavu ale si uplakaný negatívny trulko tak stále tu zensku nebudeš mať. No ale ak más postavu,nejaký ten majetok,postavenie a pritom nemusíš byt milionar, si napr právnik a si v pohode uvolnený, veselý tak sa aj baby samé od seba začnu o teba trhat.Kto je ale chudák co má 5 eur vo vačku s extremne chudou alebo tučnou postavou tak je out.
Dobrý príklad som mu dal v linku od uzivatela EtieNe venovaný Maydayovi, ktorý popísal ako to unho prebiehalo a aký mal uspech po pár mesiacoch.
heker- podrobnejšie ti niečo vysvetliť fakt nejde, musíš si schladiť hlavu z nervov a x krát si veci precitať.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Blastbit napísal: 27 máj 2021, 10:24 Pekne postupne odpoviem kazdemu.
aacid- x krát som tu písal, že zoznamky su castokrát fake a ty povies ze ja zijem mimo realitu lebo som na instagrame,badoo,tinderi a pod.
Som len na Instagrame ale nepíšem tam nikomu. Mám len FB a tam mám známich, ženy som riešil vonku.
Mal som 5 báb v zivote to znamená od pusy,trávenie času až po sex a bavíš sa tu so mnou ako keby som Terepin číslo 2 ktorý toto nemá za sebou. Cize ja mu ako nemám právo poradit aká je realita v SR hej?
No sak o tom som aj ja písal nedávno, ze áno pokial máš prachy,majetky,postavu ale si uplakaný negatívny trulko tak stále tu zensku nebudeš mať. No ale ak más postavu,nejaký ten majetok,postavenie a pritom nemusíš byt milionar, si napr právnik a si v pohode uvolnený, veselý tak sa aj baby samé od seba začnu o teba trhat.Kto je ale chudák co má 5 eur vo vačku s extremne chudou alebo tučnou postavou tak je out.
Dobrý príklad som mu dal v linku od uzivatela EtieNe venovaný Maydayovi, ktorý popísal ako to unho prebiehalo a aký mal uspech po pár mesiacoch.
heker- podrobnejšie ti niečo vysvetliť fakt nejde, musíš si schladiť hlavu z nervov a x krát si veci precitať.
"x krát som tu písal, že zoznamky su castokrát fake..."
Opat otazka, ako si dospel k tomuto zaveru? Ak sa nebavime o SMS zoznamkach pri ktorych to je zalozene na tom, ze tam su fake profily a ty si pises s nejakou zaplatenou profesionalkou... tak tinder a badoo su podla mna dost legit (samozrejme sa najdu troll/fake/stalkovacie ucty). Ale s babami, s ktorymi som mal match aj som bol von, tak viem povedat, ze profil sedel s realitou. Rozhodne nesuhlasim, ze zoznamy ako tinder a badoo su castokrat fake.

"No sak o tom som aj ja písal nedávno, ze áno pokial máš prachy,majetky,postavu ale si uplakaný negatívny trulko tak stále tu zensku nebudeš mať..."
Prave ide o to, ze ty si pisal nieco na styl, ze Ak si trulko (napr terepin) staci ti vysportovat postavu a drahe auto a VSETKY baby su take, ze po tebe pojdu..
A v tomto s tebou nikto nebude suhlasit, lebo urcite to takto nefunguje.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

CrazyJerry- fake zoznamka napr Partner na urovni, My Dates..pozrel som, videl som, odišiel som. Badoo,Tinder nemam.
Ja som písal ze ak má co zlepšiť z hladiska imidžu,postavy,učesu,strniska,práce,správania sa - veselá povaha,vtipný, primerane sebavedomý,
že sa nebojí chytit babu za ruku, že rande moze byt aj zadara a nemusí to byt za 50 eur ako mu tu niekto písal. Ak chce žensku a vie ze teraz mu to s jeho pristupom nefunguje, ze by mal podstúpiť urcité zmeny. Auto nemá, ale ženy ked chcu s chlapmi rodinu tak to auto je uz nutnost.Kazdá žena co si s nejakým chlapom zacne postupom casu dufa ze toto ten chlap nadobudne.A ze chlapi co toto vsetko maju to maju so ženami ovela lahšie.Ziadna nechce žebraka s 5 eurami vo vačku po vyplatení všetkých zivotných nákladov.O zlatokopkách tu nevediem reč, kapitola sama o sebe. Tam som dal priklad Eva Perkausová taká kozatá blondina, staci pozret jej ex frajerov.
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Hensym napísal: 26 máj 2021, 23:18 Terepin už netrep o tých peniazoch. Ja som s aktuálnou cez 5 rokov a keď som s ňou začal, bol som ešte študent, nemal som prakticky ani brigády a mal som len čo to našetrené + mi prispievali naši. Ona už pracovala, bola po škole, je o pár rokov staršia odo mňa. Niekoľko mesiacov dokonca ona mňa pozývala kade tade na kávu alebo na obed, rovnako som nejaký čas prespával u nej, keďže som mimo intráku býval samozrejme ešte u našich. Logicky teda aj všetky moje známosti a pokusy pred tým boli keď som bol študent bez príjmu (vtedy ale samozrejme rovnako aj tie baby).

AK máš cez 30 a zarábaš 400 eur tak by si mal fakt niekde spraviť hrubú čiaru a niečo zmeniť, ak máš ale normálny plat, tak tému peniaze prosím už konečne ukonči, lebo to opakovanie ako poškriabaná platňa tu nič nevyrieši. Hej, zlatokopky sú všade, mladé baby s pomýlenými prioritami sú všade, to je jedna veľká pravda, nič to ale nemení na tom že po svete a po slovensku chodia tony normálnych dievčat a žien.

Na margo tých "400 eur" a aj na margo predchádzajúceho príspevku nado mnou od CrazyJerry - áno, ak už neriešiš randenie so študentkami a hľadáš si vážnejšiu známosť vo vyzretejšom veku, tak je úplne prirodzené, rozumné a pochopiteľné, že si žena skôr vyberie niekoho, kto bude vedieť zabezpečiť rodinu v prípade materskej, zdravotných problémov a podobne. To chlap so 400-500 eurami niekde v meste asi nedokáže, a pomaly už ani na samote na vidieku. Toto je fakt, a je to podľa mňa úplne OK. Terepin si ale mylne myslí, že sú len dva typy chlapov: chlap čo zarába do 500 eur, a potom milionár s najnovším mercedesom. On si myslí, že neexistuje nič v strede a že ženy tiež ten stred nepoznajú. Existuje a poznajú. Mám v okolí strašne veľa mojich rovesníkov (od 20 do dajme tomu 35 rokov), mladé páry, mladé rodiny, aj večne mladí záletníci a pod. NIKTORÁ z nich nerieši peniaze ak ten chlap nie je vyslovene chudák. Má normálnú robotu a normálny plat, neriešia to a zrejme na to ani nepríde téma.

Neviem teda koľko Terepin zarába, ale ak má taký laxný prístup k práci ako k ženám a je to naozaj veľmi málo, tak to problém byť môže. Ak je to normálny slovenský príjem, tak to problém nikdy nebol, nie je a nebude.
To vôbec nie je pravda. Ja som vždy tvrdil, že príjem muža je pre ženu dôležitý údaj, ktorý zaváži pri jej výbere. Nikdy som nepovedal, že ženy idú len za peniazmi a nič iné ich nezaujíma.

Ja som až pred dvoma mesiacmi začal zarábať 1300 € v čistom.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

1300 v cistom je okej, este zlepši obliekanie, uprav vlasy a strnisko alebo sa ohol. Si písal ze vies byt veselý tak bud veselý a chod do spolocnosti. V tom jednom linku to chalaniskovi zabralo a ženy sa aj samé zacali lepiť nanho. Rande zadarmo, ale aj rande za pár eur napr pizza, čaj, ti neukroja z financii. V KE je isto dosť báb alebo aj po okolí.
Terepin
Addict
Addict

Obliekanie mám OK a ti garantujem, že na neho ročne vysolím viac peňazí, než moji kamaráti. Strnisko si pravidelne holím a fúzy s bradou pravidelne upravujem.
Moja veselosť je dar a prekliatie zároveň, v závislosti od toho, čo sa dotyčnej môj humor páči, alebo nie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Toto si mohol o sebe už dávno povedat v jednom príspevku ktorý by to všetko vyjasnil a mohol som sa tiež vyhnuť tahaniciam s ostatními, kedze som si myslel ze si reálne stratený prípad ale podla toho co citam to tak neni.
Máš 176 cm a vyse 90kg, zarabaš 1300 v čistom, auto nechces alebo nemáš nato dovod, žiješ s mamou lebo sa musis o nu starat, ze sa vieš obliekať aj oholiť a upravit. No a najlepší humor je doberačný humor ale najprv tam musí byt pritazlivosť vtedy sa ženská bude smiať aj natom, co reálne vtipné ani nebude. Alebo ju zaujmi historkami zo zivota alebo ona nech povie tie svoje a nejako tá konverzácia začne.
Ked som na nej videl ze má náladu a je dobrá atmosfera tak ja osobne som zenu pohladkal po lici a dival do jej očí upriamene a potom dal pusu a niečo z toho uz nakoniec bolo.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Terepin to napisal o sebe uz davno aj tu daval foto. A my co mu tu radime uz roky, vieme, ze jemu by vysportovana postava nepomohla kvoli jeho mysleniu to odradi zeny.. nie postava...
Preto mu radime aby zmenil svoj mindset, lebo on zije v predstave, ze u vsetkych zien je hned odpisany, lebo nema sixpack, luxusne auto a neviem co este.. My sa mu to snazime vyhovorit, ze to ani nepotrebuje, lebo by mu to velmi nepomohlo kvoli jeho povahe..
On je nastaveny tak, ze ani nechce zenu pozvat na kavu, lebo vyhodi 5€ za tu kavu a vsetky zeny chcu bohatych, peknych a uspesnych muzov a teda on u zien uz vopred nema sancu a teda ani tych 5€ mu je zbytocne vyhadzovat za kavu...

Terepinovi najviac pomoze ak prestane byt negativista, prestane skatulkovat zeny a prestane sa na ne pozerat ako na chladnokrvne vypocitave mrchy.
Problem je v tom, ze ty ho utvrdzujes v jeho prestave, ze mu pomoze sixpack a podobne..
Uz aj pisal, ze satnik vymenil niekolkokrat. btw
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Precital som si posledne strany. Sice Terepin zacne teraz zarabat 1300 eur, ale ziadne oblecenie ci strnisko, ano tych 1300 eur mu zeny do zivota neprinesie. Pokial nezmeni svoje myslenie a negatiny obraz na vsetko, tak ostane v pripade zien na mieste kde sa nachadza.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ja som pozeral len 1.stranu a tam ze má panický strach z dievčat. Tak si vravím 80 strán panických p*čovín nebudem citat tak som si pozrel az potom nejaku 80 stranu, potom mi to nedalo a som mu napísal :D Jáj tak potom áno dobre ti tu radia všetci ostatní že len skrátka chod do spoločnosti ved KE a okolie je velké, bud v pohodke, veselá nálada ale nie zase strojená to ženy vycitia. Rozšír si kontakty medzi chalanmi oni poznaju baby a tie baby zase poznaju baby. A ked si spomínal USA a nejaku buchtu odtial že to je tvoj ideál, ale je zadaná tak hold smola alebo sa tam prestahuj a preber ju tomu chlapovi. Ale zase prebrať nejaku babu inemu a ona sa nechá to znamená že ju potom zase niekto iný preberie tebe.
Co sa týka mojich tém z rokov 2012-2013,v ktorých som mal neuspechy, tak jedna z báb uz porodila s dlhoročným priatelom, dalsia je zase protivná na dlhoročneho priatela celé tie roky ale asi im to tak vyhovuje a dalsia zase mení chlapov ako ponožky, co som si pozistoval :D
Nemám za cim banovat miesto toho som poznal aj iné ženy ale skusenosti dobré ako aj tie zlé boli na nieco dobré.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Terepin napísal: 27 máj 2021, 10:52 Ja som až pred dvoma mesiacmi začal zarábať 1300 € v čistom.

Aké máš momentálne náklady na život?
Terepin
Addict
Addict

Všeobecne? Pozitívny. Konečne mám financie niečo podniknúť, niekam ísť. Práca ma vcelku baví. Dnes som sa bol očkovať (a skoro so omdlel). Čiže to ide pekne dopredu.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

On sa nepýtal na tvoju náladu na život, ale náklady. Že koľko z tej výplaty ti zostane na koníčky, výlety, život...
Terepin
Addict
Addict

Jaj náklady. Ja som prečítal nálady. :D

No, teraz som vysolil 900 € na splatenie pôžičok a zostala mi už len jedna, ktorú plánujem zlikvidovať tento rok. Z pravidelných výdavkov mám 7 € za paušál, 22 € za internet, sporadicky 20 € za MHD, asi 10 € za bankové poplatky, 200 € dávam mame na nájom, 30 - 60 € na mačky. Tojď vsjo. Do toho ale nerátam výdavky na stravu a drogériu.
mato236
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mato236 »

hmm...a niečo aj ješ, či ?
Terepin
Addict
Addict

Tam je to veľmi nepravidelné.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

no parada, takze konecne mozme otazku financii zmiest zo stola, pretoze 1300 eur v cistom viac nez luxus pre slobodneho cloveka.

no a ked uz sa nebudes moct stazovat na financny stav, na co sa budes stazovat? alebo ze by uz konecne prijmes fakt ze je problem len v tvojom postoji k zivotu a ze by ho bolo treba zmenit?
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Mrkva nie je drahá :)
Terepin
Addict
Addict

aacid napísal: 27 máj 2021, 13:32 no parada, takze konecne mozme otazku financii zmiest zo stola, pretoze 1300 eur v cistom viac nez luxus pre slobodneho cloveka.

no a ked uz sa nebudes moct stazovat na financny stav, na co sa budes stazovat? alebo ze by uz konecne prijmes fakt ze je problem len v tvojom postoji k zivotu a ze by ho bolo treba zmenit?
Financie boli problém číslo jedna. Teraz idem riešiť problém číslo dva: seba. A názor zmením, až budem mať dôkaz o opaku.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ono to funguje trošku opačne: čomu veríš, k tomu vždy nájdeš dôkaz, ktorý ti tvoje presvedčenie potvrdí.

A ten názor, ktorý chceš zmeniť. To má byť názor na ženy? Že existujú iné ženy než zlatokopky, na to chceš hľadať dôkaz?
(tu ma zaujíma, či si vlastne uvedomuješ všetky svoje presvedčenia, ktoré o ženách (o živote) máš, a ktoré bránia tomu, aby si mal fungujúci vzťah so ženou)
Napísať odpoveď