Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja verím tomu, čo som sám zažil. Ja som si svoj názor na ženy nevytvoril na základe nejakých incel videí na YouTube, ale na základe osobných skúseností.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ja som chcela, aby si presne napísal, čomu veríš. Aby si si uvedomil, aké je tvoje videnie čierno-biele, ako zovšeobecňuješ všetko na "nemenné pravdy", ako nálepkuješ veci... Aby si to mohol konfrontovať s inými uhlami pohľadu.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Terepin napísal: 27 máj 2021, 13:23...30 - 60 € na mačky...
Ale 50€ mesačne na ženy ti bolo veľa. :D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Tá mačka mi prejavuje viac nehy a náklonosti, než nejaká žena.
Hensym
VIP
VIP

Pretože mačke stačí keď jej pravidelne kúpiš granule...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Co z toho vyplyva? Macky nie su zlatokopky :D
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Z toho vyplýva, že koľko Terepin dáva ženám, toľko sa mu dostáva. (aspoň ja som si tu nevšimla, že by vyjadroval svoju náklonnosť voči ženám, aký je nežný k ženám atd, skôr dáva najavo, aké má voči nim predsudky- t. j. dostane ženy, voči ktorým môže mať tie predsudky...čím sa ocitá v začarovanom kruhu, lebo si len potvrdzuje svoje prvotné predsudky)
Hensym
VIP
VIP

Prakticky tu medzi riadkami napísal, že dáva 30-60 € mesačne mačkám (pre ktoré je doslova len zdroj potravy - to že sa nechajú pohladkať neznamená že ti dávajú nehu/lásku) a rovnakú sumu by do ženy investovať nechcel, lebo za to tie ženy zjavne nestoja. A pritom zarába 1300 netto a nemá hypotéku ani úver na auto.

Ku*va, nechápem prečo sa tie ženy o teba nebijú. Potvory. :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Terepin - problém máš Ty, nie ženy. Najrozumnejšie riešenie by bola návšteva kvalitného psychológa - psychoanalytika. Tu len strácaš čas. Aj svoj. Lepšie by bolo začať na sebe pracovať, než sa stále vyhovárať...

"Psychoanalýza je určená pre jedincov, ktorí sa cítia uviaznutí v neustále sa opakujúcich psychických ťažkostiach, ktoré brzdia ich potenciálne zážitky šťastia, či už s rodinou, priateľmi alebo blízkymi osobami. Rovnako im ťažkosti bránia vytvoreniu vzťahov alebo vnútornému naplneniu pri práci. Prípadne im nedovoľujú vykonávať každodenné úlohy. Pocit úzkosti, inhibície, depresie sú častými príznakmi vnútorných konfliktov. Tie vedú k ťažkostiam vo vzťahoch, v prípade ich neliečenia majú dôležitý dosah na osobné a profesionálne rozhodnutia. Korene týchto ťažkosti vedú hlbšie, než môže zájsť racionálne uvedomenie. A to je dôvod, prečo sú bez terapie nevyriešiteľné.

S pomocou skúseného psychoanalytika je pacientovi umožnené nahliadnuť do nevedomých častí týchto ťažkostí. Rozprávanie pacienta s psychoanalytikom v bezpečnej atmosfére a prostredí vedie pacienta k stále väčšiemu uvedomovaniu dovtedy nepoznaného vnútorného sveta (myšlienok, pocitov, spomienok, snov) a poskytuje mu úľavu od psychickej bolesti. Rovnako vytvára priestor pre osobný rast a sebauvedomenie, ktoré posilňuje pacientovu sebaistotu, nevyhnutnú pre jeho osobný rast aj dlho po tom, ako je analýza ukončená."
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin, pocuvaj ty budes velmi "jemný typ", ked omdlievas po vakcine alebo po par minutach brusakov a klikov./to vsetko si tu sam napisal/. Mal by si si rozmysliet ci chces ist do blizsieho vztahu so ženou, vieš aké veci budes musiet robit v posteli? :D Ja len či si na to trúfaš.. Uspokojovat pravidelne ženu nie je ako hladiť mačky :D

---btw niekde tu predtym niekto spominal vztah Studenkova- Kostka, akože v tom zmysle, že Studenkova zazobana a Kostka chudobny. Ale tak to urcite nie je, on ma kopec hudobnych projektov napr aj s Mullerom, urcite točí velmi pekne peniaze. :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja hladím aj mačky, aj ženu. A bolo tak, že som aj nejaké cudzie :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak panko da 60 eur mesacne za macky, pricom ich akurat tak krmi a nechaju sa pohladkat? Ale zaplatit 3-4 eura za zenu, ktora si da kavu a mineralku, tak to je vela a je uz zlatokopka? Toto musi byt daky fake ucet, tomu ani neverim. Terepin, daj mi 60 eur a mozes ma kludne hladkat aj hodinu, ak ma nebudes chytat medzi pravy a lavy palec na nohe. Prakticky budem taka tvoja macicka :)

gogo - Studenkovu a Kostku som spomenul ja. Len neviem, ze ci mal Kostka 20 rokov dozadu daku spolupracu s Mullerom, ved vtedy nemal asi ani 30 rokov, bol uplne neznamym clovekom a akurat tak dostal privlastok, ze je Studenkovej milenec.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Terepin napísal: 27 máj 2021, 13:41 Financie boli problém číslo jedna. Teraz idem riešiť problém číslo dva: seba. A názor zmením, až budem mať dôkaz o opaku.
A týmto vyhlasením môžme celú tému uzavrieť.
Akým spôsobom chceš obdržať tento dôkaz? Už x ľudí ti písalo ako sa dali dokopy so svojou babou. Aj ja so svojou som sa dal do kopy na výške - kde som bol bez peňazí. Ani jeden môj vzťah nebol o peniazoch - teraz sa čudujem koľko som to mal šťastia, keďže bez nich to nejde.
Raz darmo, peniaze pomôžu, ale ak si hňup, a hlavne negativista, ani 3 k v čistom ti nepomôže k ničomu inému, len ku zlatokopke.
Všetko je o prístupe a charizme.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

"Teraz idem riešiť problém číslo dva: seba."
konečne :)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Tinder a podobne veci nefunguju pre kazdeho :smt033 hocikto sa na to tam diva povrchne :smt059 vsak vyskusajte si experiment = jeden profil kde sa obleciete do volneho oblecenia a nedate vediet o sebe svoj status druhy profil vy ta ista osoba = namakane telo, v paradnom auticku a aj oblecenie dobre = ktory profil dostane viac lajkov? :smt049 a komu same od seba budu zeny pisat? :smt043

Rada pre Terepina a ostatnych: oporucam vam byt dobrovolnikom v rôznych organizaciach :smt007 najma takym kde sa nachadzaju dievcata/zeny :smt036 ochrana prirody, sadenie stromcekov/staranie sa o zvierata v utulku atp. :boj: clovek sa zoznami aj, pokeca, ziska kontakty a kto vie co este :P a rozhodne lepsie straveny cas nez lamanie si hlavou nat tinderon a clovek pride na ine myslienky a pomoze okoliu :aasmile27:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Sakra, bez srandy. My tu na fore strasne starneme. Ked uz Famine logicky argumentuje tak to uz je bomba. Este popracovat na emotikonach a dokonalost :D
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Este by som dodal ze netrendy oblecenie je v ochranarskych zdruzeniach rozhodne plus :plus: kedze vacsina ludi a taktiez aj zien sa tam oblieka zo sekonhandov alebo z blsakov, trhov atd. :D kedze veria tomu ze aj nadmerna produkcia oblecenia a caste zmeny mod ma dopad na zivotne prostredie :smt094 :new01:
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Famine - máš plnú pravdu a dobré rady :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co tu trepete o obleceni? Terepin sa dobre oblieka, neraz to potvrdili jeho dve sestry!
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin, nieco pre teba
Napísať odpoveď