Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Na začiatku októbra idem k psychiatričke a potom pravidelné návštevy psychologičky.
dobry zaciatok, ved aj to su zeny, mozno prijmu pozvanie na kavuTerepin napísal: 23 sep 2021, 23:32 Na začiatku októbra idem k psychiatričke a potom pravidelné návštevy psychologičky.
Terepin napísal: 23 sep 2021, 23:32 Na začiatku októbra idem k psychiatričke a potom pravidelné návštevy psychologičky.
Vybral si si ich ty? Prečo tie konkrétne?
U tej konkrétnej psychiatričky som už bol. A psychologička bola len odhad. Kľudne to môže byť aj psychológ.
Sikovne, chvalim ta. Snad ti pomoze s tvojim blokom a zmeni sa to k lepsiemu. Daj potom vediet co a ako, drzim palce.
Terepin
ak chces uprimnu radu: vykašli sa na hladanie vztahu so zenami raz a navzdy. Nema to u teba zmysel a iba sa trapis z neuspechov. Ty mas znacne problemy sam so sebou a partnersky vztah standardne generuje ix dalsich problemov ktore treba riesit, bolo by to z mlaky do kaluže.
ak chces uprimnu radu: vykašli sa na hladanie vztahu so zenami raz a navzdy. Nema to u teba zmysel a iba sa trapis z neuspechov. Ty mas znacne problemy sam so sebou a partnersky vztah standardne generuje ix dalsich problemov ktore treba riesit, bolo by to z mlaky do kaluže.
-
starysomar
Hardcore addict
gogo k čomu taká "rada"?
Terepin - dobre robíš ak si sa obrátil na odborníkov. Držím tiež palce.
Terepin - dobre robíš ak si sa obrátil na odborníkov. Držím tiež palce.
wtf, to co je za kktsky post. je svojsky, ma problemy, ale to vobec neznamena, ze by sa mal vzdat nadeje na partnersky vztah. kde kto ma vselijake problemy a partnera si najde.gogo956 napísal: 25 sep 2021, 11:34 Terepin
inac priklad z realneho zivota, aj v suvislosti s tymto prispevkom, aj ako motivacia pre terepina. mam kamarata, bol 32 rocny nie ze nepobozkany, ale dokonca nikdy neobjaty panic. cely zivot sa snazil nejaku zenu ziskat, ale mix jeho cudackej osobnosti a divnych nazorov kazdu jednu odplasil. do toho sa pridruzili antidepresiva a nadvaha. a predsa, v 32 rokoch sa nasla inteligetna a dokonca celkom pekna zena, ktora mu dala sancu, su spolu zopar mesiacov a klape im to. ci to vydrzi neviem, ale aj keby to mal byt posledny vztah v jeho zivote, tak vidno ako ho to obohacuje a kolko mu to dava. takze aj ked mizerna, sanca tu vzdy je a urcite je lepsie skusat dalej ako na seba dobrovolne zobrat osud enucha, ktory nikdy nezazije partnerske city.
starysomar, M142
od roku 01/2007, viac ako 13rokov, je tu 113strán rád Terepinovi, s nulovým praktickým výsledkom.
od roku 01/2007, viac ako 13rokov, je tu 113strán rád Terepinovi, s nulovým praktickým výsledkom.
Veľa by to dalo aj mne, ale veľa by mi to aj vzalo, keďže som paranoik s nízkym sebavedomím a vkuse by som ju podozrieval, že má podvádza s niekým lepším ako som ja. Pretože z môjho pohľadu všetci sú lepší ako ja a úprimne si nedokážem predstaviť, že by žena videla vo mne niečo, čo by nenašla v hocijakom inom chlapovi. Eventuálne by som ten vzťah sabotoval. Aj preto potrebujem terapiu.M142 napísal: 25 sep 2021, 23:25 wtf, to co je za kktsky post. je svojsky, ma problemy, ale to vobec neznamena, ze by sa mal vzdat nadeje na partnersky vztah. kde kto ma vselijake problemy a partnera si najde.
inac priklad z realneho zivota, aj v suvislosti s tymto prispevkom, aj ako motivacia pre terepina. mam kamarata, bol 32 rocny nie ze nepobozkany, ale dokonca nikdy neobjaty panic. cely zivot sa snazil nejaku zenu ziskat, ale mix jeho cudackej osobnosti a divnych nazorov kazdu jednu odplasil. do toho sa pridruzili antidepresiva a nadvaha. a predsa, v 32 rokoch sa nasla inteligetna a dokonca celkom pekna zena, ktora mu dala sancu, su spolu zopar mesiacov a klape im to. ci to vydrzi neviem, ale aj keby to mal byt posledny vztah v jeho zivote, tak vidno ako ho to obohacuje a kolko mu to dava. takze aj ked mizerna, sanca tu vzdy je a urcite je lepsie skusat dalej ako na seba dobrovolne zobrat osud enucha, ktory nikdy nezazije partnerske city.
-
starysomar
Hardcore addict
Viac než 13 rokov "riešiš" seba.
Zrejme Ti vyhovuje cítiť sa menejcenný, inak by si sa s tým už dávno vysporiadal.
Ak chceš - hľadaj si odbornú literatúru aj pomoc. Prípadne si prečítaj trilógiu Xaviera Crementa.
Ak nechceš - oberáš o čas ľudí, ktorí sa Ti snažia pomôcť.
To je celé.
Zrejme Ti vyhovuje cítiť sa menejcenný, inak by si sa s tým už dávno vysporiadal.
Ak chceš - hľadaj si odbornú literatúru aj pomoc. Prípadne si prečítaj trilógiu Xaviera Crementa.
Ak nechceš - oberáš o čas ľudí, ktorí sa Ti snažia pomôcť.
To je celé.
Terepin
asi pred pol rokom si myslim pisal ze si zacal behavat, cvicit. Ako to pokracuje?
asi pred pol rokom si myslim pisal ze si zacal behavat, cvicit. Ako to pokracuje?
Nijak. Len ma to sralo. S váhou som dole nešiel, s bolesťami som sa vracal domov a len som bol naštvaný. Ktokoľvek kto tvrdí, že šport zlepšuje náladu, je idiot.
-
starysomar
Hardcore addict
Výhovorky. Nevydržíš alebo nechceš.
Moja manželka pri výške "o hlavu väčšia od kýbla" zhodila postupne 25 kilogramov.
Moja manželka pri výške "o hlavu väčšia od kýbla" zhodila postupne 25 kilogramov.
Chceš mi povedať, že moje bolesti boli vsugerované? Že som mal stŕpnuté nohy a pískalo mi v hrudi, lebo som to chcel?
problem bol v tom, ze si zo stavu "gaučového" presiel hned do prilisnej sportovej aktivity a k tomu este pri strave iba zo zeleniny a ovocia co je tak strava pre slečinky ale chlap z toho nezregeneruje. Si inteligentny clovek a napriek tomu si neprisiel na taku jednoduchu vec, a to, ze sportove vykony sa posuvaju postupne, latku posuvas vzdy iba u kusok vyssie. A ty si urobil to najhorsie /a najjednoduchsie/ co sa da urobit: vykaslal si sa na to- a tak je to aj s tvojim zivotom k zenam. Ked chyba motivacia, tak potom clovek nedosiahne nič.
motto: "Uspech hovori sam za seba, neuspech sa neda ničím ospravedlniť".
Jedine k comu mas volu, je ze sem postpujes pochybne videa z youtube o tom ake su zeny zle a vypocitave.
motto: "Uspech hovori sam za seba, neuspech sa neda ničím ospravedlniť".
Jedine k comu mas volu, je ze sem postpujes pochybne videa z youtube o tom ake su zeny zle a vypocitave.
Myslíš si, že som hneď na začiatku behal maratón? Bežal som v intervaloch pokiaľ mi to dovolilo telo. Teda to vyzeralo asi tak, že som minútu bežal a 5 minút chodil a snažil sa lapať dych. A po pol hodine tohto cviku som si necítil nohy.
tak si to nemal robit pol hodinu, ale kolko vladzes. Kludne iba 10minut. A dalsi tyzden posunut na 15 atd. Ja keby si mal behat pol hodinu tiez nevladzem, pretoze sice sportujem, ale nevenujem sa behu, takze ty musis mat este mensie naroky-na zaciatku.Terepin napísal: 26 sep 2021, 11:02 Myslíš si, že som hneď na začiatku behal maratón? Bežal som v intervaloch pokiaľ mi to dovolilo telo. Teda to vyzeralo asi tak, že som minútu bežal a 5 minút chodil a snažil sa lapať dych. A po pol hodine tohto cviku som si necítil nohy.
To by som len obehol vežiak.
a čo?? ved to je uplne irelevantne ci je to veziak alebo 10 veziakov. Tvojou ulohou je zatazit telo kolko dovoli nie pocitat vežiaky.